kardesım ben bu modu yükledim ama tam olarak bilgim olmadığı için birşey danışmak istiyorum. Bunu yüklerken o çıkan yükleme seçeneklerinden e7 c7 seçeneklerini kaldırmam gerekiyor mu? Telefonum n8. Şimdiden teşekkür ederim
kardesım ben bu modu yükledim ama tam olarak bilgim olmadığı için birşey danışmak istiyorum. Bunu yüklerken o çıkan yükleme seçeneklerinden e7 c7 seçeneklerini kaldırmam gerekiyor mu? Telefonum n8. Şimdiden teşekkür ederim
Bu programı sadece telefondaki ortam ışığı dedektörünü devre dışı bırakmak için kurmak istiyorum. Sadece onu yapmak için ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardım lütfen.
Bu programı sadece telefondaki ortam ışığı dedektörünü devre dışı bırakmak için kurmak istiyorum. Sadece onu yapmak için ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardım lütfen.
Ben ilk v6 yı sonra v7 yi kurdum. v7 de kamera bazen çalışıyordu bazen girmeden atıyordu. Sildim v6 yükledim şuan sorunsuz kullanıyorum.Yükleyecek olanlara da v6 yı öneririm arkadaşlar..
zaten bu mod un amacı telefonunu hackleme den bikaç fonksiyon kazandırmak. Telefonunu hackledikten sonra bu modu kurmanın bi anlamı yok burdakilerin aynılarını ve daha iyilerini yapabilirsin. Garanti dışı kalıyor telefonun hack lenince. Yerinde olsam hack lemezdim sertifika yapardım. Ben yaklaşık 4 yıldır opda sertifikası kullanıyorum ve herhangi bir zararını da görmedim. Çok da teferruatlı değil. Siteye üye olup imei numaranı veriyosun 2-3 gün sonra sana sertifikanı veriyolar. Sen de bi program üzerinden uygulamalarını sertifikalayabiliyorsun. Gayet basit. Forumda ararsan zaten daha iyi açıklamalar bulabilirsin