Selamlar Kurtulu40.
Senin sürümünden başka bir sürüm kullanarak telefonum ancak 2 gün geçirebildi
Telefon ilk açıldığında önceki sürümlere ve Reis V6 sürümüne (2 gün kullandığım sürüm) nazaran biraz fazla kasılıyor, onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Herhalde arkaplanda görmediğimiz bazı dosyalar açılıyor.
Murat henuz kurmadim indirdim hazir ama yedek almak lazim zaman bulmadim galiba bu gun yuklerim ama ben rofs2 ye baktim orda GFV var kardesim eklemis kurtulus.
Evet mağaza sorunu bendede var yüklenmiyor hata veriyor Reis'in cfw'sindede bu sorun vardı Kurtuluş bir el atar herhalde..
Kurtuluş bizim kullanmayacağımız (Guardian) veya benzeri şeyleri temizlemek mümkün değilmi ?
magaza sorunu neden yuklemeye calisiyorsunuz zaten yuklu geliyor bende gayet guzel calisiyor hatta hard format atip tekrar flash attim sorunsuz calisiyor ve giriliyor.
Murat henuz kurmadim indirdim hazir ama yedek almak lazim zaman bulmadim galiba bu gun yuklerim ama ben rofs2 ye baktim orda GFV var kardesim eklemis kurtulus.
hocam hala cvp wermdn benim soruma,restore ,backup gibi yabancı uygulamaları nasıl kullnıcaz,birde bu autoinstall dosyası ne işe yarıyor açıklarsan sevinırim
- - - Eklendi - - -
adamlar sizi cwf nin üzerinde oynama yapmışlar bundan haberiniz vardır umarım hocam
kurtuluş bey ve emeği geçen tüm arkadaşlar öncelikle herkese çok teşekkürler cfw çok güzel olmuş sizlerden ricamız bunu toplu menü olarak derleyebilirmiyiz böyle kullanmasını isteyenlerde vardır tabi ama ana menü çok dağınık şimdiden teşekkürler
- - - Eklendi - - -
adamlar sizi cwf nin üzerinde oynama yapmışlar bundan haberiniz vardır umarım hocam[/QUOTE]
kimler oynama yapmışlar
Bir sorunum var. Telefon nette dolaşırken bir kezde menude dondu 8 saniye e yakın güc dügmesine basılı tutup kapatıp sonra tekrar açıyorum. bir kac defa böle sorun yaşadım. Sizce neden olabilir
Giriş ekranına kısayol eklemede bir sorun yok. Muhtemelen flash işleminden önce depo hafızayı biçimlendirmedin ve telefona hard format atmadın.
Depo hafızayı biçimlendirip, telefona hard format at, sonra tekrar flash işlemini yap.
Menüyü toplu hale getirmek için cihazda gerekli uygulama var, sanırım depo hafızada tool yazan klasörde Menulayout.sis ismindeydi, onu çalıştır ve kurulumda xeon yazanı seç, cihazı aç kapa
Emekleriniz için teşekkür ederim. RomPatcher+' i açtığım zaman veri yok yazıyor ve hiç bir yama görünmüyor. FavoritteApps v1.2 yükleniyor, ancak uygulma değişikliği yapılamıyor. Bu hatalar benden mi kaynaklıyor acaba... Saygılarımla