slm arkadaşlar yükleyen arkadaşlar lütfen bilgi verebilirlermi bende bu cfw yi her şekilde yükledim yani dead phone , update software, refurbish her flash sonunda baktım ana menü tek ve üste dijital saat ortada ajanda ve altda rehber vs 4 icon ve tema simsiyah yani ilk sayfada ki görüntüye yani ateşli tema bende böyle çıkmıyor bu sonradan yapılan temamıdır yoksa flash sonrası öylemi olması lazım 2. si kurtuluş beyi şahsen tanımasamda sitede yardımlarından ve hizmetlerinden dolayı takdir etdiğim bi arkadaş sorunum şu ki daha önce taylorun ingilizce son cfw si ve xeon v3.2.1 bu cfw leride daha önce flashlayıp kısa süre kullandım xeon da ovi bağlantı sorunu vardı ingilizce ama çok hızlı bi cfw , taylor da gayet hızlı oda ingilizce ve ovi sorunu yoktu yani her iki cfw de kurtuluş beyin bu cfw sinden çok daha hızlı geldi bana abartısız 2 kat hızlı diyelibirim özellikle xeon v 3.2.1 şimdi sizlerden isteğim kurtuluş beyin cfw sini yüklerken ben mi hata yapıyorum bilmiyorum ama daha önce dediğim gibi hard format attım biçimlendirdim ve dead phone , update software, refurbish olarak 3 defa flashladım ama sonuç aynı yavaş ve ilk sayfadaki görüntüden farklı çıkıyor tüm maxicep çalışanları ve forum üyeleri olarak sizlerden ricam xeon 3.2.1 bu cfw yi türkceleştirip birde ovi bağlantısını çözemezmiyiz 1 hafta kullandım gerçekten ama gerçekten çok hızlı herhangi bi kasma ve yavaşlama kesinlikle olmadı bu konuda bilgilendirirmisiniz beni şimdiden teşekkürler