ses yetecek sekilde boğulma falan yok şarjda ben kalibrasyon yapmıştım sitede var format atınca gıdıyo falan dedılerde gıtmedı devam yanı sarjıda olumlu bende 28+ saat gidiyor bende...
rehbere hızlı arama eklemek istediğimde tüm rehberim isimsiz olarak geliyor
rehbere numara kaydettiğimde sorun geçici olarak düzeliyor
telefonu kapatıp açınca aynen isimsiz oluyor hepsi.
rehberde sorun yok. sadece hızlı arama eklemek istediğimde var bu problem.
gizli ağa bağlantı sonununu çözdüm.
hedeflerden ağ ismine tıklayıp ayarlarından altyapı / gizli olarak elle değiştirilince sorun kalmıyor.
lütfen yardım daha önce kurduğum phoenix sürümlerini rahatca kullanabiliyordum o zaman 32 bit di fakat formar attırdım eleman 64 bit yüklemiş leptop kullanıyorum şimdi daha önce kurduğum phoenix sürümleri yüklüyorum normal kurulum gerçekleşliyor fakat proğramı açmak istediğimde phoenix application çalışmayı durdurdu hatası alıyorum çözümü nedir lütfen bi yardım flash atmam lazım ama ne yaptıysam proğramı açamadım ....dosya yöneticiden kaldırmak şartıyla tüm sürümleri denedim ama nafile sonuç aynı
evet eminim products'te RM-596 adlı klasör yaratıp içine indirdiklerimi kopyalıyorum sonra yaptığınız videodakileri aynen yapıyorum işlem tamamlanmadan sırayla resimdeki gibi hatalar geliyor çözemedim bir türlü
--------------------------------------
sıkıntı acaba sizin daha önce yayınladığınız v1 bellenizden v4'e geçmem olabilir mi ? aradakileri versiyonları yüklememiştim