ubeyd
Üye
çin annası kesinlikle tavsiye etmiyorum ekran görüntüsü çok kötü geri symbiana dönmek istediğinizde çok problem yaratıyor bizzat denedim.burdaki arkadaşlar bunun ne kadar tehlikeli olduğundan bahsetmemiş dikkate almanızı hiç tavsiye etmiyorum güncellemeyi kesinlikle beklemelisiniz.
Options'a basıp o dosyayı nası delete yapacaz orda bir sürü seçenek var ve hiçbirinin ne işe yardığını bilmiyorum
Options açıyoruz RM-596_MO25.44.emmc.fpsx dosyası en altta olup kırmızı renkte ok işaretiyle üzerine gelip bulup DELETE yap
Resmi Küçültmek İçin Buraya Tıklayın.
Sonra Refubish basıyoruz ve bir pencere açılıp Product Flashing succeeded yazısını görünceye kadar bekle
n8 de flash nasıl atılır
[/QUOTEttm da ben de optionsa basınca şöyle bi ekran geliyo :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
]
----------Eklendi @ 05:45:34 ---------- Yazıldı @ 05:27:30 ----------
Yukarıda adanali1978 e verdiğin sayfayı iyi oku10.maddeden sonraki resimleri incele 12.resimde optionsa okey yaptığında aşağıdaki yazdıklarımı uygula Options aç RM-596_MO25.44.emmc.fpsx dosyası en altta olup kırmızı renkte ok işaretiyle üzerine gelip DELETE yap
Sonra Refubish bas ve bir pencere açılıp Product Flashing succeeded yazısını görünceye kadar bekle NOKİA sürücülerinin tam yüklü olması ve phoenix'in son versiyon olması lazım
[/QUOTEttm da ben de optionsa basınca şöyle bi ekran geliyo :
]
----------Eklendi @ 05:45:34 ---------- Yazıldı @ 05:27:30 ----------
Yukarıda adanali1978 e verdiğin sayfayı iyi oku10.maddeden sonraki resimleri incele 12.resimde optionsa okey yaptığında aşağıdaki yazdıklarımı uygula Options aç RM-596_MO25.44.emmc.fpsx dosyası en altta olup kırmızı renkte ok işaretiyle üzerine gelip DELETE yap
Sonra Refubish bas ve bir pencere açılıp Product Flashing succeeded yazısını görünceye kadar bekle NOKİA sürücülerinin tam yüklü olması ve phoenix'in son versiyon olması lazım
tmm anladım senin dediğini de ben optionsa basınca snin koyduğun ekran deil şu ekran geliyo:
çin annası kesinlikle tavsiye etmiyorum ekran görüntüsü çok kötü geri symbiana dönmek istediğinizde çok problem yaratıyor bizzat denedim.burdaki arkadaşlar bunun ne kadar tehlikeli olduğundan bahsetmemiş dikkate almanızı hiç tavsiye etmiyorum güncellemeyi kesinlikle beklemelisiniz.
TurcpoweR aga muhtemelen phoenix scan product yaptığında telefonunu görmüyor ve sürümü eskiBende de aynısı oldu.Phoenix kaldır, Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızladresindeki son sürümü kurAnna türkçe dosyasını ilgili yere kopyaladıktan sonra Phoenixi aç ve teli bağla 10 kadar sürücü yüklenecek ve scan product yapınca altta telin şimdiki versiyonu çıkacak ona göre devam et
aşagıdaki görüntü gelene kadar bekliyoruz
tmm anladım senin dediğini de ben optionsa basınca snin koyduğun ekran deil şu ekran geliyo:
Hocam bu ekranın gelmesi çok doğal. Çünkü Flashlayacağın sürümü seçmemişsin yukarıdan.
Üst satırda yanında üç nokta işareti olan bir browse butonu var.
Oraya tıklayıp Firmware sürümünü seçmen lazım.
Sonrasında boş olan satıra v 22.014 ile ilgili bir yazı gelecek.
Devamında aşağıdan options butonuna bastığında en alttaki dosyayı delete edip flashlama işlemini yapabilirsin.
Saygılarımla
----------Eklendi @ 15:08:00 ---------- Yazıldı @ 15:06:31 ----------
Dostum çok güzel oldu tel hiçbir sorun teşkil etmedi eywallah
Rica ederim kardeşim. Keyifle kullanınız. Ufak tefek sorunlarımız var ama onlar da resmi sürümle beraber çözülecek inşallah
türkçe annayı flashladığına sevindim.FLASH işi aynı zincirin halkaları gibi1,2,3.....9,10 birini atladınmı olmuyor bu arada o.basar86 ustaya tekrar teşekkürler türkçe anna sahibi yaptı bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?