N8 Anna V 22.014 Türkçe, Yazma Dili Türkçe, Wlan Sorunu yok. Yeni: 03.08.2011

ubeyd

Üye
o.basar86 agaya teşekkürler...tele yükledim yalnız ovi açılmıyor ve geri atıyor oda önemli değil.Mobile9 var ya...Sygic maps azıcık geçde olsa açılıyor, sorun yokSygic aura TÜRKİYE haritasını indiriyorum wi-fi ile. Muhtemelen oda çalışır.

Bende Ovi mağaza açılıyor... Problem yok...

.eRCaN.

Üye

Bende OVI Mağaza açılıyor, herhangi bir sorun yok.

ubeyd

Üye
Agalar Sygic aura da açıldıO ne öyle ya...Sunumlar dehşet...HARİKAOVİ sorunu ise devam ediyorgönlü nezaman olacak bakalım

Konu Sahibi

Rica ederim kardeşim. Aslında Ovi de açılması lazım ama bir sıkıntı oldu sanırım. dilerseniz tekrar flashlayın, bi problem olursa irtibata geçelim. Elimden bişey gelirse yardımcı olurum

vallah arkads lar nokıa kasıma sallamıs türkıye icin anna icin bukadar serefsız lestı bu nokıa bır haber sıtesın acıklama var insallah yalandır yoksa topluca boykort edek arkadaslar

Konu Sahibi
vallah arkads lar nokıa kasıma sallamıs türkıye icin anna icin bukadar serefsız lestı bu nokıa bır haber sıtesın acıklama var insallah yalandır yoksa topluca boykort edek arkadaslar

Yok hocam yalandır o. Artık o kadar da değil.. Hangi kaynaktan aldınız bu haberi ?

belco2

Üye
yakında anna tümü için çikaçık agustos ayın sonunda..........................

ya refurbishe basıyorum . . . 44.emmc.fpsx dosyası bulunamadı uyarısı veriyor navifirmde de bulamadım o dosyayı da koyar mısınız ?

belco2

Üye
RM596_APE_ONLY_ENO_11w15_v0.148.fpsx

----------Eklendi @ 22:53:04 ---------- Yazıldı @ 22:51:27 ----------

----------Eklendi @ 22:53:52 ---------- Yazıldı @ 22:53:04 ----------

ben napicam bu rofs2 türkçe dosyalarını ?

----------Eklendi @ 02:23:30 ---------- Yazıldı @ 02:01:50 ----------

Ayrıca hala RM-596_MO25.44.emmc.fpsx is not found uyarısı alıyorum lütfen yardım

ubeyd

Üye
RM-596_MO25.44.emmc.fpsx dosyasını options'a basıp delete yaptıktan sonra okeye bas sonra flash at

Hocam sadece Türkçe dil dosyasını uplayabilir misin?

belco2

Üye

Tepkiler: Recep Özmen
RM-596_MO25.44.emmc.fpsx dosyasını options'a basıp delete yaptıktan sonra okeye bas sonra flash at

Options'a basıp o dosyayı nası delete yapacaz orda bir sürü seçenek var ve hiçbirinin ne işe yardığını bilmiyorum

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.

ben yükleyemiyorum dark grey bendeki phonex 2011 kullnıyorum

caglet

Üye
Teşekkürler
Anna bekleyen Fanatikler için iyi haber