arkadasim ofis7 atilmis dosyalar ilk mesajda yerini aldi.kurtuluş hocam acaba transparan olayını kaldırmak için rofs 2 ye operasyon yapabilir miyim..bide hocam bu ofis meselesini nasıl çözeceğiz. simdiden teşekkür ederim
hocam benim laptop otomatik sayfayi yeniliyor dersem olmaz yalan olur ben kendim otomatik f5 yapiyorumki dostlarimin sorularini gorup birseyler yapmak hosuma gidiyor.çok teşekkür ederim..... Bi de hocam bu ne hız... Ayrıca tebrik ederim
ben en son kurtulus40 arkadaşımızın yayınladığı rofs2 ile uda yı yükledim cihaz ilk açılışta C: 214mb yerine 204mb oldu yukleyen arkadaşlar sizdede böylemi oldu?
kurtulus usta şimdi tekrar flash attım ama ilk başta çıkmıyor yedekteki fotoları yukleyince tekrar çıkıyor acaba neden?kurtulus40 arkadaşım foto düzenlemede yine puslu ve kırık resimler var arkadaşımada flsh attım onda yok bende var şimdi yine flash attım tekrar çıkıyor. şimdi anlayamadığım onda yokta bende niye var?
ve arkadaşlar benim gibi böye sorunu olan varmı?
valla bilmiyorum arkadasim nasil yada resimler hangi dosyada onlara dikkat edersen belki cozum olabilir.kurtulus usta bu normalmıdır. yoksa tekrar flash atayımmı?
----------Eklendi @ 01:30:48 ---------- Yazıldı @ 01:26:12 ----------
kurtulus usta şimdi tekrar flash attım ama ilk başta çıkmıyor yedekteki fotoları yukleyince tekrar çıkıyor acaba neden?
hocam format atıp tekrar flas atın..sonra bir resim çekin.. ben de oldu ..kurtulus usta bu şekilde oluyor.
kardeş valla benim şahsen bir bilgim yok ama bilen çıkar herhaldearkadaslar bende e 7 var guncellemelerden haberiniz varmi.
kurtulus usta bu şekilde oluyor.
[/Q
UOTE]
anladim ama siz eskilerle flas atiyorsunuz E hafizadaki animations dosyasini pc'den gizle yapin cikmaz onlar effetcs resimleri.
valla bilmiyorum arkadasim nasil yada resimler hangi dosyada onlara dikkat edersen belki cozum olabilir.
arkadasim ofis7 atilmis dosyalar ilk mesajda yerini aldi.
Rofs2 icindeki mifleri temizlerseniz eki duz gorunume gelir mbm olanlari degil.
hocam en son dosyaları indirdim ve öyle flash attım eski derken neyden bahsediyorsun tam anlamadım ve pcden önceleri animations klasörü görebiliyordum ama şimdi ise göremiyorum. Varya anlamadım gitti. şimdi E yi pcde sildim tekrar çıkıyor. neyse şimdi v11 e dönüp tekrar belle v3.5 yukleyeceğim. şunu haletmem lazım beni iyice sinir ettikurtulus usta bu şekilde oluyor.
[/Q
UOTE]
anladim ama siz eskilerle flas atiyorsunuz E hafizadaki animations dosyasini pc'den gizle yapin cikmaz onlar effetcs resimleri.![]()
anladim ama siz eskilerle flas atiyorsunuz E hafizadaki animations dosyasini pc'den gizle yapin cikmaz onlar effetcs resimleri.
111.20 versiyonunda bu olmuyordu.mh. http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...m-turkce-543125-mesaj4054868.html#post4054868
kurtulus usta bu şekilde oluyor.
[/Q
UOTE]
hocam en son dosyaları indirdim ve öyle flash attım eski derken neyden bahsediyorsun tam anlamadım ve pcden önceleri animations klasörü görebiliyordum ama şimdi ise göremiyorum. Varya anlamadım gitti. şimdi E yi pcde sildim tekrar çıkıyor. neyse şimdi v11 e dönüp tekrar belle v3.5 yukleyeceğim. şunu haletmem lazım beni iyice sinir etti