N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

epts

epts

Üye
kurtuluş hocam acaba transparan olayını kaldırmak için rofs 2 ye operasyon yapabilir miyim..bide hocam bu ofis meselesini nasıl çözeceğiz. simdiden teşekkür ederim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş hocam acaba transparan olayını kaldırmak için rofs 2 ye operasyon yapabilir miyim..bide hocam bu ofis meselesini nasıl çözeceğiz. simdiden teşekkür ederim
arkadasim ofis7 atilmis dosyalar ilk mesajda yerini aldi.
Rofs2 icindeki mifleri temizlerseniz eki duz gorunume gelir mbm olanlari degil.

• Beğen
Tepkiler: epts
epts

epts

Üye
çok teşekkür ederim..... Bi de hocam bu ne hız... Ayrıca tebrik ederim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim..... Bi de hocam bu ne hız... Ayrıca tebrik ederim
hocam benim laptop otomatik sayfayi yeniliyor dersem olmaz yalan olur ben kendim otomatik f5 yapiyorumki dostlarimin sorularini gorup birseyler yapmak hosuma gidiyor.

Bazen pc paylasimiyle dostlara flash atiyorum gecikebiliyorum burdan sizin aracilinizla cevap veremedim yarenler olursa ozurlerimi kabul etmelerini diliyorum.

saygilarimla

• Beğen
Tepkiler: welat. ve epts
mh.

mh.

Üye
ben en son kurtulus40 arkadaşımızın yayınladığı rofs2 ile uda yı yükledim cihaz ilk açılışta C: 214mb yerine 204mb oldu yukleyen arkadaşlar sizdede böylemi oldu?

kurtulus usta bu normalmıdır. yoksa tekrar flash atayımmı?

----------Eklendi @ 01:30:48 ---------- Yazıldı @ 01:26:12 ----------

kurtulus40 arkadaşım foto düzenlemede yine puslu ve kırık resimler var arkadaşımada flsh attım onda yok bende var şimdi yine flash attım tekrar çıkıyor. şimdi anlayamadığım onda yokta bende niye var?

ve arkadaşlar benim gibi böye sorunu olan varmı?
kurtulus usta şimdi tekrar flash attım ama ilk başta çıkmıyor yedekteki fotoları yukleyince tekrar çıkıyor acaba neden?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus usta bu normalmıdır. yoksa tekrar flash atayımmı?

----------Eklendi @ 01:30:48 ---------- Yazıldı @ 01:26:12 ----------

kurtulus usta şimdi tekrar flash attım ama ilk başta çıkmıyor yedekteki fotoları yukleyince tekrar çıkıyor acaba neden?
valla bilmiyorum arkadasim nasil yada resimler hangi dosyada onlara dikkat edersen belki cozum olabilir.

epts

epts

Üye
hocam ben çözdüm her hal....sen tele resim atmadan önce bir foto çek.. ben öyle yaptım çıkmadı o fotolar..

----------Eklendi @ 01:52:02 ---------- Yazıldı @ 01:50:21 ----------

biraz garip oldu ama gerçekten öyle yaptım..puslu fotolar yok oldu..birazdan yine denicem

----------Eklendi @ 01:57:30 ---------- Yazıldı @ 01:52:02 ----------

hocam yeni yayınladığın udayı indirdim ama rofs 2 indirmedim problem olmaz değil mi

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
mh.

mh.

Üye
kurtulus usta bu şekilde oluyor.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
arkadaslar bende e 7 var guncellemelerden haberiniz varmi.

epts

epts

Üye
hocam format atıp tekrar flas atın..sonra bir resim çekin.. ben de oldu ..

----------Eklendi @ 02:20:50 ---------- Yazıldı @ 02:14:54 ----------

kurtulus hocam ofis bende çalışmadı malesef...acaba yeni yayınladığınız rofs 2 ile mi denesem

----------Eklendi @ 02:22:30 ---------- Yazıldı @ 02:20:50 ----------

arkadaslar bende e 7 var guncellemelerden haberiniz varmi.
kardeş valla benim şahsen bir bilgim yok ama bilen çıkar herhalde

[alikan]

[alikan]

Üye
Kurtuluş hocam Madnes arkadaşın yaptığı belle yi kullanıyordum fakat bu kadar güzel yorum üzerine sizin son editlediğiniz 030 belle ye geçmek istiyorum dün rofs uda vs dosyaları indirdim. Şimdi flasha başlamadan önce yine hard format + E biçimlendirmeye ihtiyaç var mıdır bir de flash olayı konunuzda ki eski 111.020 açıklamasında bulunan Refurbishleri gösterdiğiniz resimlerdeki gibi mi olsun.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[/Q
UOTE]
anladim ama siz eskilerle flas atiyorsunuz E hafizadaki animations dosyasini pc'den gizle yapin cikmaz onlar effetcs resimleri.

synergy11

synergy11

Üye
Başarılarının devamını dilerim :)

ahmetkaya001

Üye
hocam peki bu bellenin efectlerini nasıl kapatıcaz ?

tamcoskun

tamcoskun

Üye

valla bilmiyorum arkadasim nasil yada resimler hangi dosyada onlara dikkat edersen belki cozum olabilir.

Resimleri DCIM, Müzikleri de Music klasörü altında tutman gerekiyor.Başka türlü zor oluyor.Ben bu şekildd halledebildim.

hakyol2

Üye

arkadasim ofis7 atilmis dosyalar ilk mesajda yerini aldi.
Rofs2 icindeki mifleri temizlerseniz eki duz gorunume gelir mbm olanlari degil.

Kurtulus40,

Sanırım Rofs2 toplu menü için yayınlamışsın,
Mümkünse office7 atılmış ve transparan saat görünümü olmayan eski saat görünümlü dağınık menü için Rofs2 yayınlayabilrmisin
Biraz özel bir istek oldu kusura bakma
Teşekkür ederim.

mh.

mh.

Üye
[/Q
UOTE]
anladim ama siz eskilerle flas atiyorsunuz E hafizadaki animations dosyasini pc'den gizle yapin cikmaz onlar effetcs resimleri.
hocam en son dosyaları indirdim ve öyle flash attım eski derken neyden bahsediyorsun tam anlamadım ve pcden önceleri animations klasörü görebiliyordum ama şimdi ise göremiyorum. Varya anlamadım gitti. şimdi E yi pcde sildim tekrar çıkıyor. neyse şimdi v11 e dönüp tekrar belle v3.5 yukleyeceğim. şunu haletmem lazım beni iyice sinir etti:angry:

n000k

n000k

Üye

hocam bendede böyle ama şöyleki menüden normal galeriye girince bu kırık ve gölgeli resimler gözükmüyor, sadece ev ekranında basılı tutup duvar kağıdını değiştir deyince açılan galeride gözüküyor bu şekilde :hmmm 111.20 versiyonunda bu olmuyordu.

mh.

mh.

Üye
mh. http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...m-turkce-543125-mesaj4054868.html#post4054868
[/Q
UOTE]

hocam en son dosyaları indirdim ve öyle flash attım eski derken neyden bahsediyorsun tam anlamadım ve pcden önceleri animations klasörü görebiliyordum ama şimdi ise göremiyorum. Varya anlamadım gitti. şimdi E yi pcde sildim tekrar çıkıyor. neyse şimdi v11 e dönüp tekrar belle v3.5 yukleyeceğim. şunu haletmem lazım beni iyice sinir etti

epts

epts

Üye
hocam flas attıktan sonra depoya bişi yüklemeden önce bir kaç resim çekin..bide öyle deneyin

Üst Alt