hocam konu anlatımı çok karışık ortada eski sürüm var birde yeni sürüm var.videolu anlatım eski sürüme ait.Hocam size zahmet olmazsa konuyu tekrardan açıklayıcı bir şekilde düzenlermisiniz.
sis dodyayı yükleyın tekrarflaslarken rofs3kullanabilirsiniz.kurtulus40 ustam ben bu 3.5 i yukledim tıkır tıkır işliyor. çok iyi hazırlamışsın eline sağlık ama sonrada 4x11 klavyeyi paylaştığını gördüm. ben bunu telefonumdaki ayarlar falan gitmeden hiçbişey kaybetmeden yükleyebilir miyim yoksa tekrardan flash mı atmam gerekir bilen biri varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum çok mesajlaşan biriyim bir de bu orjinal klavye mi iyi 4x11 klavye mi iyi ? dostum sözünü ettiğin klavye sis dosyası halinde de verilmiş.sis dosyasını yükleyin,teli kapatıp açın klavyeyi kullanabilirsiniz böylelikle.
hangi program bu
----------Eklendi @ 22:43:46 ---------- Yazıldı @ 22:43:01 ----------
sanırım photoshop ile yapıyor
Hocam konu anlatımı çok karışık ortada eski sürüm var birde yeni sürüm var.Videolu anlatım eski sürüme ait.Hocam size zahmet olmazsa konuyu tekrardan açıklayıcı bir şekilde düzenlermisiniz.
çünkü neyi yüklüyeceğimi bilmiyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum ayrıca flash 'a başlarken hangi firmwareyi kullanıcaz.İlla bir önceki sürümün videolu anlatımında 22.14 dark grey chinese firmwaresinimi kullanıcaz.Yoksa herhangi bir anna firmware si olurmu?Çünkü firmwarelerin yaklaşık boyutu 2 GB. Boş yere yükleme yapmak istemiyorum. Size zahmet güzel ve açıklayıcı bir şekilde baştan düzenlermisiniz.Gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum.Şimdiden
teşekkürler.
hocam belliki gene mükemmel bir sistem hazırlamışsınız teşekkür ederim.benim size bir sualim olacak bende şu an 3.4 versiyon yüklü 3.5 versiyonuna geçerken phonix ten update software tuşunamı basmak lazım yoksa refurbush tuşunamı... İlginize ve o mukemmel yüreğinize tekrar teşekkür ederim....
hocam belliki gene mükemmel bir sistem hazırlamışsınız teşekkür ederim.benim size bir sualim olacak bende şu an 3.4 versiyon yüklü 3.5 versiyonuna geçerken phonix ten update software tuşunamı basmak lazım yoksa refurbush tuşunamı... İlginize ve o mukemmel yüreğinize tekrar teşekkür ederim....
bu klavyeyi normal hızına getirmenin imkanı var mı daha sonraki sürümlerinizde?hocam kurtulus hocamızın 3.5 sürümündeki udayı sızma uda ile deçiştirdim problem kalmıyor.yeni sürüm de çalıştıSelam.Bu Quick Office kullanımında bi gelişme var mı acaba?
link atarmisin hocam. birde ama ingilizce oldu degilmi offic prosuhocam kurtulus hocamızın 3.5 sürümündeki udayı sızma uda ile deçiştirdim problem kalmıyor.yeni sürüm de çalıştı
hocam ofis 7 tr çevirmişler. cep forum sitesinde indirdim. Bide hocam symbian tweet te çıkmıştı ya ışte orda ki uda.
link atarmisin hocam. birde ama ingilizce oldu degilmi offic prosu