N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
Kurtuluş abicim ellerine sağlık çok teşekkür ediyoruz.Bir C7 kullanıcısı olarak belle kullanan ayrıcalıklılar sınıfında bulunmaktayım sayende . Tekrar teşekkür ederim İyiki Symbian'3 kullanıcısın :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

nedim6363

Üye
öncelikle bu güzel çalışmadan dolayı teşekkürler kurtuluş hocam.benim telefonumda 014.002 yazılımı yüklü.senin yazılımı atmak istiyorum ancak bir türlü atamadım.phoenix şöyle bir hata veriyor: neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the protuct,or the protuct cannot be identified....ne yaptıysamda seni yazılımı yükleyemedim.lütfen bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.yazılımı yüklemem konusunda detaylı bilgilendirirsen sevinirim.RM-596 klasörünün içine 4 tane dosya attım.bunlar rofs2,rofs3 uda ve core dosyaları.şimdiden teşekkürler.faydalı paylaşımlarının devamını dilerim.saygılarımla.

Emre-45

Emre-45

Üye
kurtulus40 ustam ben bu 3.5 i yukledim tıkır tıkır işliyor. çok iyi hazırlamışsın eline sağlık ama sonrada 4x11 klavyeyi paylaştığını gördüm. ben bunu telefonumdaki ayarlar falan gitmeden hiçbişey kaybetmeden yükleyebilir miyim yoksa tekrardan flash mı atmam gerekir bilen biri varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum çok mesajlaşan biriyim bir de bu orjinal klavye mi iyi 4x11 klavye mi iyi ?

nedim6363

Üye
kurtulus40 ustam ben bu 3.5 i yukledim tıkır tıkır işliyor. çok iyi hazırlamışsın eline sağlık ama sonrada 4x11 klavyeyi paylaştığını gördüm. ben bunu telefonumdaki ayarlar falan gitmeden hiçbişey kaybetmeden yükleyebilir miyim yoksa tekrardan flash mı atmam gerekir bilen biri varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum çok mesajlaşan biriyim bir de bu orjinal klavye mi iyi 4x11 klavye mi iyi ? dostum sözünü ettiğin klavye sis dosyası halinde de verilmiş.sis dosyasını yükleyin,teli kapatıp açın klavyeyi kullanabilirsiniz böylelikle.

ahmetkaya001

Üye
Hocam konu anlatımı çok karışık ortada eski sürüm var birde yeni sürüm var.Videolu anlatım eski sürüme ait.Hocam size zahmet olmazsa konuyu tekrardan açıklayıcı bir şekilde düzenlermisiniz.
çünkü neyi yüklüyeceğimi bilmiyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum ayrıca flash 'a başlarken hangi firmwareyi kullanıcaz.İlla bir önceki sürümün videolu anlatımında 22.14 dark grey chinese firmwaresinimi kullanıcaz.Yoksa herhangi bir anna firmware si olurmu?Çünkü firmwarelerin yaklaşık boyutu 2 GB. Boş yere yükleme yapmak istemiyorum. Size zahmet güzel ve açıklayıcı bir şekilde baştan düzenlermisiniz.Gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum.Şimdiden teşekkürler.

hizan

hizan

Üye
hocam konu anlatımı çok karışık ortada eski sürüm var birde yeni sürüm var.videolu anlatım eski sürüme ait.Hocam size zahmet olmazsa konuyu tekrardan açıklayıcı bir şekilde düzenlermisiniz.

konu yeterince açıklayıcı.

eski sürümü yüklemek istersen eski sürümü indir, yeni sürümü yüklemek istersen yeni sürümü indir.

video nasıl yükleneceğini anlatıyor.

ben yapamam dersen benden yada kurtuluştan yardım isteyebilirsin.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus40 ustam ben bu 3.5 i yukledim tıkır tıkır işliyor. çok iyi hazırlamışsın eline sağlık ama sonrada 4x11 klavyeyi paylaştığını gördüm. ben bunu telefonumdaki ayarlar falan gitmeden hiçbişey kaybetmeden yükleyebilir miyim yoksa tekrardan flash mı atmam gerekir bilen biri varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum çok mesajlaşan biriyim bir de bu orjinal klavye mi iyi 4x11 klavye mi iyi ? dostum sözünü ettiğin klavye sis dosyası halinde de verilmiş.sis dosyasını yükleyin,teli kapatıp açın klavyeyi kullanabilirsiniz böylelikle.
sis dodyayı yükleyın tekrarflaslarken rofs3kullanabilirsiniz.

TheMadness

TheMadness

Üye
hangi program bu

----------Eklendi @ 22:43:46 ---------- Yazıldı @ 22:43:01 ----------

sanırım photoshop ile yapıyor

Photoshop zannetmiyorum. Hatsız tercihinin adını mı değiştirdi diye düşündüm değilmiş. Sadece operatör yazan yer lazım.

İsmail Çolak

Üye
oparatör yazan yerde ay yıldız yazması normal adam yurtdışında çalışıyor ordada ay yıldız hattı var :) okey ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam konu anlatımı çok karışık ortada eski sürüm var birde yeni sürüm var.Videolu anlatım eski sürüme ait.Hocam size zahmet olmazsa konuyu tekrardan açıklayıcı bir şekilde düzenlermisiniz.
çünkü neyi yüklüyeceğimi bilmiyorum nerden başlayacağımı bilmiyorum ayrıca flash 'a başlarken hangi firmwareyi kullanıcaz.İlla bir önceki sürümün videolu anlatımında 22.14 dark grey chinese firmwaresinimi kullanıcaz.Yoksa herhangi bir anna firmware si olurmu?Çünkü firmwarelerin yaklaşık boyutu 2 GB. Boş yere yükleme yapmak istemiyorum. Size zahmet güzel ve açıklayıcı bir şekilde baştan düzenlermisiniz.Gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum.Şimdiden
teşekkürler.

arkadasım cfw boyutuyla ilgilenmeyin ama sizin suan belle benimkilerden biri yüklüyse direk atabilirsiniz ama baska bir arkaxım yüklüyse f hafazayı cıkarıp diber hafızaları formatlayın v25 anna haricinde butun hepsinin üzerine atabılırsını.hatt v11 pr.1 üzerine bile atabirsin cin japon farketmmez zaten kullanmıyorsunuz degistiriyoruz v25 yüklüyse versi düsürüp v25 dosyaları bile kullana bilirsiniz degisim yaparken.

C7 belle yüklemesi yapılır yardım degil uygulamalı facebook adresine bekliyorum ilgilenenler imzamdaki adresden ulasabilirler.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
hocam belliki gene mükemmel bir sistem hazırlamışsınız teşekkür ederim.benim size bir sualim olacak bende şu an 3.4 versiyon yüklü 3.5 versiyonuna geçerken phonix ten update software tuşunamı basmak lazım yoksa refurbush tuşunamı... İlginize ve o mukemmel yüreğinize tekrar teşekkür ederim....

hizan

hizan

Üye
hocam belliki gene mükemmel bir sistem hazırlamışsınız teşekkür ederim.benim size bir sualim olacak bende şu an 3.4 versiyon yüklü 3.5 versiyonuna geçerken phonix ten update software tuşunamı basmak lazım yoksa refurbush tuşunamı... İlginize ve o mukemmel yüreğinize tekrar teşekkür ederim....

reburbish tuşuna bas.

----------Eklendi @ 12:10:05 ---------- Yazıldı @ 12:07:20 ----------

23:11:2011 akşam saat 20.00 da v.3.5 yükledim ve şarzı fulledim bu gün 27:11:2011 saat 12.00 ve şarz daha 2 çizgi düştü.

anlaşılan son yazılım da şarz tahmini 7 gün gidiyor sanırım.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

refurbush yapıcaksınız.tekrar donüs yaparsanız versiyon dusurerek yapıcaksınız.

Bende sizlere teşekkur ediyorum.

egemen1903

Üye
Hocam facete yazmıştım ama görememiş olabilirsiniz.

alfasayısal klavye modu kullanıyorum ben, sizin son sürümde bu mod çok hızlı. yazması biraz zor oluyor, normal anna dayken daha kolaydı yazması.

hani mesela abi yazıcaz, 2 tuşuna bastım a yazdı çok az bekleyip 2 kere basında b harfini yazıyoruzya, sizin modda bu tuş aralıkları acaip kısa. belki başkası beğenmiştir dahada hızlı yazıyoruz diye ama ben biraz zorlandım :) bu klavyeyi normal hızına getirmenin imkanı var mı daha sonraki sürümlerinizde?

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Selam.Bu Quick Office kullanımında bi gelişme var mı acaba?

nedim6363

Üye
arkadaşlar sorunuma çözüm bulamadım.bilen arkadaşların deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.benim phoenix protuct RM596 klasöründe 4 dosya mevcut bunlar rofs2,rofs3,uda ve core dosyaları.o şekilde yazılımı yüklemeye çalışıyorum ancak yukarıda bellirttiğim ingilizce hatayı veriyor.bide yükleme esnasında teli kapatıyormuyum,ovi suite açık olursa bir mahsuru olurmu.beni aydınlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

epts

epts

Üye
Selam.Bu Quick Office kullanımında bi gelişme var mı acaba?
hocam kurtulus hocamızın 3.5 sürümündeki udayı sızma uda ile deçiştirdim problem kalmıyor.yeni sürüm de çalıştı

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam kurtulus hocamızın 3.5 sürümündeki udayı sızma uda ile deçiştirdim problem kalmıyor.yeni sürüm de çalıştı
link atarmisin hocam. birde ama ingilizce oldu degilmi offic prosu

kademli

Üye
Bana Belle orj. Klasör ikonları ve dağınık menü lazım senin linkteki dağınık menü olmyr. Tel açlmyr Nokia yazısında kapanyr

epts

epts

Üye

Üst Alt