N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hayrlı olsun :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben az önce yine annaya döndüm bu cfw de office programı sorunluydu her cfw de illaki bir sorun oluyor.ama açık söyleyeyim en iyisi buydu.umarım TR belle navi ye düşenekadar anna da kalabilirim.belle den sonra anna çok basit kalıyor ama neyse..:)

avianca

Üye
bende biraz önce yükledim gayet stabil teşekkürler. İnceliyorum bi eksik görürsem iletirim.

----------Eklendi @ 00:46:21 ---------- Yazıldı @ 00:32:07 ----------

twittera girmiyor yine

mh.

mh.

Üye
arkadaşlar ben office programını sorunsuz kullanıyorum bilginize..

mh.

mh.

Üye
nasıl oldu bize de anlatır mısın

normal flash attım ve şuan sorunsuz kullanıyorum.
peki tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsun?
bu arada flash atmadan önce hafıza kartını çıkarıyorum cihaza hard format atıyorum ve sonrada E yi biçimlendiriyorum ondan sonra fllash atıyorum. şimdi ise ALLAHa şukur bir sorunum yok. sadece resim düzenleyiciye girdiğimde başta bir kaç tane kırık ve gözğkmeyen resim var yarın tekrar flash atacağım. çünkü bugün başka bir arkadaşa flsh attım kırık resimler flan yoktu ondan dolayı tekrar atacağım. istersen bir daha flash at. unutmadan bundan bir zaman önce bir ara benim titreşim çalışmadı tekrar pr1.0 göndüm ve tekrar v24 annayı yukledim sonrada belleyi yükledim ve düzelmişti. (istersen benim gibi bir deneme yap inşallah olur)
bu arada tekrar kurtulus40 arkadaşımıza :tşk::tşk::tşk:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
marsoy

marsoy

Üye
hocam bi kaç yorum okudum gerçekten güldüm yani tşkr ediyorum sana cfw ilemi uğraşacan yoksa madneslemi bilmiyorum allah sabır versin :D ayrıca bi yorumunda yıkıldım senle faceden konuştuğumuz anna konusu vardı ya bnmki v25 nokia mağazadan güncelledim scandinavdan sonra sen v25e olmaz yüklenmez belle demişsin napcam ben şimdi ayrıca olmasada canın sağolsun senin emeğine sağlık hocam şifreleme olayıda güzel düşünülmüş :D

----------Eklendi @ 05:07:14 ---------- Yazıldı @ 05:03:37 ----------

Ben az önce yine annaya döndüm bu cfw de office programı sorunluydu her cfw de illaki bir sorun oluyor.ama açık söyleyeyim en iyisi buydu.umarım TR belle navi ye düşenekadar anna da kalabilirim.belle den sonra anna çok basit kalıyor ama neyse..:)

esen dağlı bende çok sorun yaşadım inan ama ben dönmedim mecburen döndürldüm çünkü bu yeni versyonun bugu çoktu ve kurtuluş hocamın bi önceki bellesine döneyim dedm sanırım dönülmüyomuş tlfon açılmadı naptıysam mecbur dg yaptım şuan annadayım bende ama tlfondan zevk almıyorum inan yeni köye eski adet gelmiş gibiyim :D

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam bi kaç yorum okudum gerçekten güldüm yani tşkr ediyorum sana cfw ilemi uğraşacan yoksa madneslemi bilmiyorum allah sabır versin :D ayrıca bi yorumunda yıkıldım senle faceden konuştuğumuz anna konusu vardı ya bnmki v25 nokia mağazadan güncelledim scandinavdan sonra sen v25e olmaz yüklenmez belle demişsin napcam ben şimdi ayrıca olmasada canın sağolsun senin emeğine sağlık hocam şifreleme olayıda güzel düşünülmüş :D

----------Eklendi @ 05:07:14 ---------- Yazıldı @ 05:03:37 ----------

esen dağlı bende çok sorun yaşadım inan ama ben dönmedim mecburen döndürldüm çünkü bu yeni versyonun bugu çoktu ve kurtuluş hocamın bi önceki bellesine döneyim dedm sanırım dönülmüyomuş tlfon açılmadı naptıysam mecbur dg yaptım şuan annadayım bende ama tlfondan zevk almıyorum inan yeni köye eski adet gelmiş gibiyim :D
olur dostum ama direk olmaz dg sonra annayla ugrasma direk anna dosyalari yukler gibi belle atabilirsin yani v11.05 den sonra direk belle belle

----------Eklendi @ 04:34:43 ---------- Yazıldı @ 04:09:36 ----------

• Beğen
Tepkiler: marsoy
marsoy

marsoy

Üye

olur dostum ama direk olmaz dg sonra annayla ugrasma direk anna dosyalari yukler gibi belle atabilirsin yani v11.05 den sonra direk belle belle

----------Eklendi @ 04:34:43 ---------- Yazıldı @ 04:09:36 ----------

tşklerr hocam emeğine sağlık

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

nosteam1

Üye
3.5 üzerine 3.4 flasladım telefon açılmıyor.Siyah ekran ve yanıp sönen NOKIA yazısı çıkıyor.Foruma baktım ama bulamadın ne yapmalıyım.

o sorunu bende yasadım 11,5 dead ile yükledim sonra qene belle yaptım düzelir...

Tyrann

Tyrann

Üye
Bende belle 111.020.0203 sürümü yüklü.Bu v3.5 sürümü ovi suite ile yüklenemez mi?Ve de fmobi denen şey bu sürümü yüklemek için gerekli bişey mi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bu uygulamayı bende kullanyorum kurtulus abi cok güzel valla :oke:

mkryvz

mkryvz

Üye
Pardon üstat, bu hangi ekran koruyucu?

----------Eklendi @ 13:20:50 ---------- Yazıldı @ 13:20:00 ----------

Tamam buldum :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende belle 111.020.0203 sürümü yüklü.Bu v3.5 sürümü ovi suite ile yüklenemez mi?Ve de fmobi denen şey bu sürümü yüklemek için gerekli bişey mi
hayir tabiki sendekinede yukleyebilirsin.ovi suit direk nokiadan guncellemeyle yukluyor benimkiyle degil :D yani saka birtarafa ozya dosya atmadan online yukleme yapiyor.ama phoenix istediniz cfw yukleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: marsoy
TheMadness

TheMadness

Üye
Kurtulus40 şu AY YILDIZ yazan yeri nasıl yaptın operatör ismini? Hidden operator ile denedim olmadı.

----------Eklendi @ 16:38:47 ---------- Yazıldı @ 16:37:54 ----------

???

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Selam Sadece Bilgi için yazıyorum: Ovinin bellesi, mednes ve Kurtuluşun bütün bellelerini yükleyip denedim.Hatta kurtuluş v3.5 üzerin 3.4 kurdum teli öldürdüm, hizanın yardımıyla Dead Flash yaparak kurtatrabildim.Demem şu ki, Quick Office genel olarak sorunlu, kurtuluş 3.4 te eğer kurduktan sonra office yi kurcalamazsanız düzgün çalışıyor, eğer kaldırıp yeni kurarsan yada üst versiyon kurarsan sorun başlıyor, 3,5 de direk sorunlu, forumda yazmış kurtuluş bey ingilizcede çalışıyor diye, 3.4 de dili ingilizceye çevirdim sorun devam etti,3,5 de dili ingilizceye çevirip denemdim.

Şimdilik 3.4 de isek officeyi kurcalamamk, yada pixcel smart office yi kurup Quick Officenin sorunu düzelelene kadar beklemek.Telefonu öldürmemin sebebi de zaten office yi deneme yüzünden di.

curtaincall

curtaincall

Üye
111.020 üzerine yükledim ve 2 gündür son sürümü sorunsuz kullanıyorum
bi önceki sürümden daha iyi. Qt uyarısı yok. Herşey sorunsuz çalışıyor. quick office yi denemedim, smart office yi kullanıyorum. Herşey sorunsuz ve harika.
Teşekkürler KK

mıttık

Üye
3.5 sürümünü yükledim şimdi ona bakıyorum performans olarak çok iyi ama kullanışlılık ve görselliği pek beğenmedim birsürü klasör açmışsın, saat widgetini değiştirmişsin, müzik çalar widgetindeki tuşların arksının şeffaf olması kötü durmuş.Yani belle belle olmaktan çıkmış anlayacağın.Eski fwlerinin menü ve ev ekranı düzeni zaten güzel bu yüzden bunların orjinal bırakıldığı bi seçenek yapsan daha iyi olur.Bir fw bu kadar çok değiştirilince biraz işin tadı kaçıyor bazı şeyleride olduğu gibi bırakmak lazım.Tabi bu düzenlemeleri beğenenlerde olabilir herkesin kendi zevki.

Üst Alt