N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

wratH!

wratH!

Üye
batarya sorununu halletmek için %100 iken de flashladım yine fayda etmedi. Ne yapmak lazım acaba şimdi?

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
batarya sorununu halletmek için 0 iken de flashladım yine fayda etmedi. Ne yapmak lazım acaba şimdi?
BataRya performansı çok iyi en az yarım kat artıyo sende neden sorun oldu anlamadım arkadasım... Bana kalırsa senın bataryada sıkıntı var bi baktır teknik servise...

tamcoskun

tamcoskun

Üye
3.5 üzerine 3.4 flasladım telefon açılmıyor.Siyah ekran ve yanıp sönen NOKIA yazısı çıkıyor.Foruma baktım ama bulamadın ne yapmalıyım.

valent

valent

Üye
Kurtuluş usta senin son yaptığın versiyonu flashlıyorum açılınca uygulamalar açık kalıyor saat vs. haritalarda yok içinde tele format attım tekrar flashladım olmadı tekrar flashladım olmadı 1 format 3 kez flash attım olmadı.Aynı versiyonun vardı bende ilk türkçeleştirdiğin hali onun üzerine bunu kurdum boşunamı uğraşıyorum anlamadım gitti

tamcoskun

tamcoskun

Üye
3.5 üzerine 3.4 flasladım telefon açılmıyor.Siyah ekran ve yanıp sönen NOKIA yazısı çıkıyor.Foruma baktım ama bulamadın ne yapmalıyım.
Dead phone flash VE Downgrade ile olacak sanıyorum.

wratH!

wratH!

Üye
BataRya performansı çok iyi en az yarım kat artıyo sende neden sorun oldu anlamadım arkadasım... Bana kalırsa senın bataryada sıkıntı var bi baktır teknik servise...

yetkili servis değil de direkt batarya değişimi düşünüyorum. yetkili servisi beklemek istemiyorum bir batarya için. yanlış mı düşünüyorum acaba?

valent

valent

Üye
Kurtuluş usta senin son yaptığın versiyonu flashlıyorum açılınca uygulamalar açık kalıyor saat vs. haritalarda yok içinde tele format attım tekrar flashladım olmadı tekrar flashladım olmadı 1 format 3 kez flash attım olmadı.Aynı versiyonun vardı bende ilk türkçeleştirdiğin hali onun üzerine bunu kurdum boşunamı uğraşıyorum anlamadım gitti
Usta tamamdır hallettim inan bu daha süper olmuş orjinal sandım açınca eline sağlık kurtuluş usta

hizan

hizan

Üye
batarya sorununu halletmek için 0 iken de flashladım yine fayda etmedi. Ne yapmak lazım acaba şimdi?

belle menüde bul/seçenekler/ayarlar açık olan 2 uygulamayı kapat ve çıkış yap batarya uzun gider.

----------Eklendi @ 19:06:50 ---------- Yazıldı @ 19:05:57 ----------

Dead phone flash VE Downgrade ile olacak sanıyorum.

özeline bak.

epts

epts

Üye
kurtulus hocam ofice kendi kaydettiği doc dosyasınıda açamıyo...yani ofisde problem var gibi

Tracy35

Tracy35

Üye
yaa off off xDtelefonu flahs flahslaya bozuçam V25 kurdum gibi şimdi ne yaptıysam olmuyorr belleyı kuramıyorum v11 atıyorum telefon gene açılmıyor v25 atınça telefon hemen açılıyor versıyon dusuremıyorum pffff kafayı yıçem benım arkadas gecen sene n8 aldı ona kurdum ama ona nasıl kurdum onda v13 yazılımı vardı belleyı attım hemen calıştı kurtuluş senın belle çok Güzel Ah kendı telefonumada kurabılsem yardım edin her yolu denedım versiyon dusmuyor :S:S:S:S sanırım bi yerde yanlış bişiler yapıyommmm

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaa off off xDtelefonu flahs flahslaya bozuçam V25 kurdum gibi şimdi ne yaptıysam olmuyorr belleyı kuramıyorum v11 atıyorum telefon gene açılmıyor v25 atınça telefon hemen açılıyor versıyon dusuremıyorum pffff kafayı yıçem benım arkadas gecen sene n8 aldı ona kurdum ama ona nasıl kurdum onda v13 yazılımı vardı belleyı attım hemen calıştı kurtuluş senın belle çok Güzel Ah kendı telefonumada kurabılsem yardım edin her yolu denedım versiyon dusmuyor :S:S:S:S sanırım bi yerde yanlış bişiler yapıyommmm
Arkadasim v25 ustune atamazsin v24 yada v22 uzerine yada direk v11 uzerine ama v25 uzerine atamazsin kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: Tracy35
polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum pr 1.0'ı yükle sonra anna en sonda belleye gec sırasıyla yap bunu

• Beğen
Tepkiler: Tracy35
Tracy35

Tracy35

Üye
oldu oldu oldu Oleyyyyyyyyyyyyyyy:disko::disko:belleyı kurdum sonunda okadar ugrştım sonunda yaptım

Mh66

Mh66

Üye

acamadiniz dosyayi bana atmaniz mumkunmu birde ben deneme yapayim belki cozum bulurm.

----------Eklendi @ 14:37:06 ---------- Yazıldı @ 14:22:55 ----------

buyur arkadasim ekleme yapamam herkez sevmeye bilir ama alttaki sis dosyasini kurun kapatip acin tamamdir.

abicim Allah razı olsun çok sağol.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tracy35

Tracy35

Üye

Arkadasim v25 ustune atamazsin v24 yada v22 uzerine yada direk v11 uzerine ama v25 uzerine atamazsin kesinlikle.

resım çok hoşuma gitti teşekürler kurtuluş40 valla beleyı kurdum o kadar cok sevındımki ne bılıyım yaa xD

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
tamcoskun

tamcoskun

Üye
belle menüde bul/seçenekler/ayarlar açık olan 2 uygulamayı kapat ve çıkış yap batarya uzun gider.

[sıze=1]----------eklendi @ 19:06:50 ---------- yazıldı @ 19:05:57 ----------[/sıze]

özeline bak.

teşekkür ederim.

Üst Alt