N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

wratH!

wratH!

Üye
Herşey iyi çok stabil telefon ama batarya sorunu oluştu akıp gidiyo yüzdeler 1 1.5 gün gidiyodu şimdi 1 günü göremedi. Üstelik çok da kullanöadım bugün. tam dolu değilken flashladım %60 falandı ondan olabilir mi ?düzeltmenin yolu var mı.( Flashlamadan önce hard format vs yaptım) acil yardım edebilir misiniz

emre.koc

emre.koc

Üye
şarj cihazınız orjinal mi ?

tamcoskun

tamcoskun

Üye
QuickOffice 7.0 PRO Türkçe versiyonu var aratın googlede Eski versiyonu silin onu yükleyin sorun kalmaz ;) 7.0 PRo Daha güzel ve hızlı hem.

Olmuyor çok uzun olmasın diye anlatmadım.Quick office nin bulabildiğim bütün versiyonlarını denedim, pro7 dahil, sadece hata mesajları değişiyor.Sadece word dosyalarını acmıyor, excel ve pdf i acıyor.Smart Office de var.O çalışıyor ama ben bir türlü alışamadım smart a.Office programını efektif kullanan biriyim.Bu mesajdan sonra 7340 la format attım.Flash dan sonra atmamıştım.Belki bundandır diye.Bu sefer quick office komple gitti.Ovi gitti.Oviyi yükledim ovi sitesine bağlanamıyor.Quic Office yi halledemezsem bir önceki sürüme döneceğim ama bu sürümün de şarjı iyi gidiyor gibi.Şu an kararsızım.

Mh66

Mh66

Üye
kurtuluş abi fw sayfasına bide 4x11 klavye ekleyebilirmisiniz.bildiğim kadarıyla klavye rofs 3 değilmi.Sayılı kılavye 4x11 daha güzel oluyor.

wratH!

wratH!

Üye
şarj cihazınız orjinal mi ?

evet yaklaşık 8 aydır kutudan çıkan şarj cihazını kullanıyorum. Aslında şarj sorunu cihaza ilk flashı attıktan sonra başladı ancak şuanda tam kendini göstermeye başladı:(

n000k

n000k

Üye
evet yaklaşık 8 aydır kutudan çıkan şarj cihazını kullanıyorum. Aslında şarj sorunu cihaza ilk flashı attıktan sonra başladı ancak şuanda tam kendini göstermeye başladı:(
eğer dediğin gibi flaşı %60 ile attıysan buda problem yaratabilir kurtuluş abi bunu söylemişti.. bence iyice şarj et. ve sonra E yi biçimlendir ve hard format at. soft değil, hard format at. ve sonra tekrar flaşla derim..

wratH!

wratH!

Üye
zaten bu en son sürüme geçerken biçimlendirme ve hard formatı yapmıştım ancak bir önceki flashımda %100 olayını deniyim dedim bi faydasını görememiştim ondan umursamadım. Neyse yarın halledicem artık. Şimdi test çözmek lazım :D

----------Eklendi @ 22:52:12 ---------- Yazıldı @ 22:27:26 ----------

udalı refurbish yapsak programlar gider mi? Bu en son sürümdeki veri koruma olayı sadece hard formatta mı çalışıyor yoksa?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
niyeyse cogu kişide sarj problemi oluyor...arkadaslar sarj sorunu yasayanlar bi daha flashlasınlar telefonları

----------Eklendi @ 23:43:46 ---------- Yazıldı @ 23:41:32 ----------

dostum refurbish yap gitmez format atmadıkca programlar

kraldost

kraldost

Üye
iki gün oldu doluluk oranı yüzde 65 yani iki gün daha gider bana bu bende rekor 4 gün dayanacak bu sarz bana büyüksün usta :yavrum::zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
sayokantürk

sayokantürk

Üye
Olmuyor çok uzun olmasın diye anlatmadım.Quick office nin bulabildiğim bütün versiyonlarını denedim, pro7 dahil, sadece hata mesajları değişiyor.Sadece word dosyalarını acmıyor, excel ve pdf i acıyor.Smart Office de var.O çalışıyor ama ben bir türlü alışamadım smart a.Office programını efektif kullanan biriyim.Bu mesajdan sonra 7340 la format attım.Flash dan sonra atmamıştım.Belki bundandır diye.Bu sefer quick office komple gitti.Ovi gitti.Oviyi yükledim ovi sitesine bağlanamıyor.Quic Office yi halledemezsem bir önceki sürüme döneceğim ama bu sürümün de şarjı iyi gidiyor gibi.Şu an kararsızım.

Kardeş telefonu flaşladığınız zaman neden şu 7370 yaparsınız yani formatlarsınız anlamış değilim formet attığınız zaman telefon hafızasındaki proğramların uzantıların silmiş oluyorsunuz ondan sonra aç açabilirsen proğramları tabi açamazssınız bakın flaş atmadan önce telefonu kapatın ve pc bağlayın bir süre sonra telefonun Mass memory hafızasın göreceksiniz açın o hafızayı sonra şu dosyaları silin system sys private ve rescoure sonra telefonu açın flaş atın E deki proğdam kalıntıların sildikmi eğer hafıza kartında proğram yüklediyseniz aynı uygulamayı kartada yapın diğer dosyalara dokunmayın zaten flaş sırasında talafonun C hafızası sil baştan yeniden yazılıyor flaşı attınız sonra bir format e sonra telefonun kendi hafızasını siliyorsunuz sonra normal olarak proğramlar çalışmaz tabi şu Quick office uygulamasını bende bir türlü çalıştıramadım işin garibi ben tamamen sildim bu uygulamayı yeni yüklemek istiyorum bu sefer temel paketi yükle uyarısı temel paketi bulduk bu sefer hack te olsa bu pakette bulunan iki dosyayı sertifika ile imzalamak gerekiyor bun aşmak için yeniden flaş atıp silinen uygulamayı yüklemek gerekecek yeni bir yazılım olursa flaş atmak istiyorum zira haftaad bir flaş atmaktan yeniden proğramlakı yüklemekten de sıkıldım kardeş kolay gelsin

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
epts

epts

Üye
hocam yine döktürmüşsün..yeni ikonlar falan

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam yine döktürmüşsün..yeni ikonlar falan
yok dostum biryerden buldum acaba eklesemmi diye deneme yapiyorum usteki bar buda alttaki bar istediniz pro atiyor ve isik acip kapatabiliniyor.ama sanki biraz yavas geldi.

epts

epts

Üye

yok dostum biryerden buldum acaba eklesemmi diye deneme yapiyorum usteki bar buda alttaki bar istediniz pro atiyor ve isik acip kapatabiliniyor.ama sanki biraz yavas geldi.
güzele benziyor. Hocam sizin quick ofis çalışıyormu.. Benim ki ne yaptımsa okumadı doc ları

betoner

betoner

Üye
polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi C7'ye de gelmiş belle nokianın tam sürümü güncellemesi yakın sanırım :hmmm

----------Eklendi @ 13:55:31 ---------- Yazıldı @ 13:47:44 ----------

abi bu bi uygulamaydı sanırım forumda görmüştüm gecen ama denemedim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzele benziyor. Hocam sizin quick ofis çalışıyormu.. Benim ki ne yaptımsa okumadı doc ları
acamadiniz dosyayi bana atmaniz mumkunmu birde ben deneme yapayim belki cozum bulurm.

----------Eklendi @ 14:37:06 ---------- Yazıldı @ 14:22:55 ----------

kurtuluş abi fw sayfasına bide 4x11 klavye ekleyebilirmisiniz.bildiğim kadarıyla klavye rofs 3 değilmi.Sayılı kılavye 4x11 daha güzel oluyor.
buyur arkadasim ekleme yapamam herkez sevmeye bilir ama alttaki sis dosyasini kurun kapatip acin tamamdir.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
4x11 klavye nasıl oluyo kurtulus abi ? :hmmm

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
polluxea♪;4045448' Alıntı:
4x11 klavye nasıl oluyo kurtulus abi ? :hmmm
dene begenmezsen silersin.guzel oluyor ama sadece tr ve ing

Üst Alt