N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

otsifem

Üye
kurtulus40 kardeş bende madnes belle yüklü ama bunu yüklemek istiyorum N8'me ve nasıl yapacağımı bilmiyorum bi yardımcı olsan kardeş be ;)

hadesperado

hadesperado

Üye
Kurtuluş merhaba, yaklaşık bir haftadır v3.3'ü kullanıyorum, çok güzel sorunsuz, teşekkürler, emeğine sağlık.
Ancak bugün bir şey farkettim, N8'i usb ile pc'ye bağladığımda şarj olmuyor, hem ovi hem media hem de yığın hafıza ile denedim ama olmuyor maalesef.
Umarım senin yazılımın ile ilgili değildir, çünkü her şeyi baştan düzenlemek, ayarları yapmak vs uğraşmak istemiyorum.

Yardımcı olur musun? Bu işe canım sıkıldı biraz...

hizan

hizan

Üye
Kurtuluş merhaba, yaklaşık bir haftadır v3.3'ü kullanıyorum, çok güzel sorunsuz, teşekkürler, emeğine sağlık.
Ancak bugün bir şey farkettim, N8'i usb ile pc'ye bağladığımda şarj olmuyor, hem ovi hem media hem de yığın hafıza ile denedim ama olmuyor maalesef.
Umarım senin yazılımın ile ilgili değildir, çünkü her şeyi baştan düzenlemek, ayarları yapmak vs uğraşmak istemiyorum.

arkadaşım yazılım ile ilgili değildir kesin telefonu fab. ayrlarına çevir düzelir ok.

hadesperado

hadesperado

Üye
arkadaşım yazılım ile ilgili değildir kesin telefonu fab. ayrlarına çevir düzelir ok.
İyi de Kurtuluş'un Belle'yi yüklerken zaten her formatı yaptım, tertemiz olmuştu cihaz, şimdi neden fabrika ayarlarına döneyim?
Bunu yapınca neler gidiyor onu da yazar mısın?

hizan

hizan

Üye
İyi de Kurtuluş'un Belle'yi yüklerken zaten her formatı yaptım, tertemiz olmuştu cihaz, şimdi neden fabrika ayarlarına döneyim?
Bunu yapınca neler gidiyor onu da yazar mısın?

kurtuluş'un yazılımını yükledikten sonra da yapınca daha iyi performans alısın ve dediğin hatalar olmaz.

fab. ayarlarına dönmenin bir zararı yoktur.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus40 kardeş bende madnes belle yüklü ama bunu yüklemek istiyorum N8'me ve nasıl yapacağımı bilmiyorum bi yardımcı olsan kardeş be ;)
nasil yardim istiyorsun butun dosyalari indir ve flash yapicaksin.istersen yardim ederim ama nasil.

----------Eklendi @ 20:03:08 ---------- Yazıldı @ 20:00:02 ----------

yok arkadasim benim cfw hic birinde oyle bir sorun yok.cunku olsa ben gunde 30 sefer pc takiyorum hic birinde sorun olmadi gercekten.

hadesperado

hadesperado

Üye
yok arkadasim benim cfw hic birinde oyle bir sorun yok.cunku olsa ben gunde 30 sefer pc takiyorum hic birinde sorun olmadi gercekten.
Eyvallah, bi fabrika ayarlarına dönelim bakalım, umarım düzelir...

Çok güzel bi cfw olmuş yalnız, tekrar teşekkürler.

otsifem

Üye
butun dosyaları indirdim ama nasıl flaslıycam onu bilmiyorum.annanın üzerine belleyi yüklediğm gibi flaslıyorum ama olmuyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

rica ederim gule gule kullanin.

----------Eklendi @ 20:27:32 ---------- Yazıldı @ 20:26:02 ----------

butun dosyaları indirdim ama nasıl flaslıycam onu bilmiyorum.annanın üzerine belleyi yüklediğm gibi flaslıyorum ama olmuyor.

TeamViewer 6 kullaniyorsan yardim ederim.ozelden yada faceden ulas.

vcihan

vcihan

Üye

fabrika ayarlarına dönmenize gerek yok kabloyu bir kaç kez sokun tekrar takın sorun düzelir olmazsa ovi suiteyi açın

otsifem

Üye
phoenix ile flaslamaya calısıyordum.teamviever ile flaslamam gerekiyosa onla yaparım

hizan

hizan

Üye
fabrika ayarlarına dönmenize gerek yok kabloyu bir kaç kez sokun tekrar takın sorun düzelir olmazsa ovi suiteyi açın

arkadaşım yazılım yükledikten sonra fab. ayarları ve mutlaka reset atmak gerekir bilginize.

nosteam1

Üye
buyrun videom kalite ıkötu k.bakmayım

• Beğen
Tepkiler: ISOLYTEAM
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

otsifem

Üye

arkadasim teamviewer uzak pc kullanimi benim baglanmam icin anladin.

ya kardeş ilk mesajındaki 3 dosyayıya indirdim Products\RM-596 klasörüne attım sonrada phoenixle telefona flashing firmvare updateye tıkladım buraya kadar herşey normal
sonra product code yazan simgeye tıklayınca su hata ile karşılaşıyorum [h=2]"neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified"[/h]
napmam lazım şimdi ?

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
buyrun videom kalite ıkötu k.bakmayım

Bende dün kurtuluş abinin yenı cfw nu yukledım hersey sımdılık guzel :) ama oviden indirdiğim star atv cnn gibi kanalları canlı izleyemiyorum aynı sorun sende de varmı ?

ziyanni

Üye
ya ellerine saglık süper olmuss tek kelime kuusursuzz :) yanlız ben su font olayını bi türlü yapamadım fontu degiştiriyorum onda sorun yok tek sorun turkce karekterleri destekleyen font atmama ragmen ğşçöi harfleri hala gözükmüyor bu sorunu nasıl halledebilirimm nerede hata yapıyorum acaba yada kullandıgınn senın hazırlamıs oldugun bi font dosyası varmı.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
epts

epts

Üye
kardeş nasıl değiştirdin font olayını ben bi türlü değiştiremedim..ifont klasörü bi türlü silinmedi..

ziyanni

Üye
ifont dosyasını silmede hiç zorlanmadımm acıkcası nasıl desem bende bilmiyorum x plore ile private içindeki dosyanın üzerine gelip sil dediğimde direk silindi hiç bi hata almıyorum orada ama rompac ten bazı yamaları aktıf ettım ınstall ve open 4 yamasını
kardeş nasıl değiştirdin font olayını ben bi türlü değiştiremedim..ifont klasörü bi türlü silinmedi..

epts

epts

Üye
ifont dosyasını silmede hiç zorlanmadımm acıkcası nasıl desem bende bilmiyorum x plore ile private içindeki dosyanın üzerine gelip sil dediğimde direk silindi hiç bi hata almıyorum orada ama rompac ten bazı yamaları aktıf ettım ınstall ve open 4 yamasını
sagol deneyecegim...ama telefon yeniden başladıgında tekrar oluşmadı o dosya degil mi?

Üst Alt