N8 in için üzülme sağlık olsun burda her ne kadar n8 i yere göğe sığdıramıyoruz ama ne n8 ler gelir gider. Yere düşüp kırılan n8 olsun inşallah kısa zamanda tamir olur.
herkese tesekkurler size bir haber vereyim bugun N9 baktim 599 euro satisa sunuldu guzel ama ben yinede N8 istiyorum bekliycez caresiz garanti olmasa ben yapardim ama iste vida soktunmu garantiden cikiyor.
icinde yok arkadasim baska bir sitede buldum ama deneme yapamam neyse ben orjinal gelene kadar bulduklarimi arsivimin arasina atiyorum orjinal gelince supper yapar kullanirim.
Selam herkese.ŞU office yi çalıştırabilen varmı acaba.Bildiğim, forumda okuduğum herşeyi denedim, hatta dün gece kurtuluş beyin office7 li uda ve roofs2 sini denedim.Bir türlü şu wofd dosyalarını acmayı başaramadım.Smart Office kullanıyorum.Oda güzel ama editleme olayına bir türlü alışamadım.
Selam herkese.ŞU office yi çalıştırabilen varmı acaba.Bildiğim, forumda okuduğum herşeyi denedim, hatta dün gece kurtuluş beyin office7 li uda ve roofs2 sini denedim.Bir türlü şu wofd dosyalarını acmayı başaramadım.Smart Office kullanıyorum.Oda güzel ama editleme olayına bir türlü alışamadım.