N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

n000k

Üye

hangi versiyon calismiyor ogrenebilirmiyim?
abi şimdi indiriyorum dosyaları şifre istiyor mu?

----------Eklendi @ 17:46:36 ---------- Yazıldı @ 17:33:35 ----------

emeğine sağlık abi şifresizdir diye yorumunu daha yeni okudum.. geröekten büyük adamsın .. umarım emeklerin boşa harcanmaz.. teşekkürler tekrardan çok saol

hakyol2

Üye
Kurtuluş40,

Bugün günboyu kullandım çok beğendim. Her gelen yazılımda hız artıyor. Gelecek update de Digital saat eski görünüm (sanki daha havalı görünüyor) ve reboot eklentisi olmasını umuyorum.
Ayrıca diğerlerinde olduğu gibi bunda da menü seçenekli olacakmı?

Teşekkür ederim.

hangi versiyon calismiyor ogrenebilirmiyim?

111.030.0607 sürümünde çalısmıyor kardesim yazılımla gelen fmobi var o çalısmadı tekrar yukledım oda çalısmadı eski sürüm yükledim oda çalısmadı program tepki vermiyor açılmıyor.... saygılar

Kurtulus40 usta herşey çok güzelde ben bu sabah işe yaklaşık 1 saat geç kaldım saat habire geri kalıyo varmı bi çözümü

kraldost

Üye
sevgili kardeşim sana minnettarım berhudar ol Allah razı olsun

Tepkiler: Kurtuluş40

hizan

Üye
kurtuluş gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık.

wratH!

Üye
an itibarı ile geçmiş bulunmaktayım. İlk izlenim olarak hız bakımından iyi optimize edilmiş gerçekten tebrik ediyorum bir iki ufak pürüz dışında hiç bir sorun yok. Ufak pürüzlerden bahsedicek olursam 1. Si transparan saat widgeti bana biraz sönük geldi diğer eski saat widgeti daha iyiydi sanki. bir iki dedim ama 2.sini bulamadım gerçekten iyi olmuş ellerine sağlık.
Bu arada fmobinin son versiyonu çalışıyor bende 2.3.1.

abi effect sorununu hallettim bende eline saglık tekrardan..bu arada yeni saati ve ekran takvimlerini cok begendim duvar kagıdını ordaya cıkaryo daha güzel olmus bence..tabii zevk meselesi begenmeyen arkadaslarda cıkmıs braz bi de my location widget'ı süper olmus abi

epts

Üye
ya kurtuluş hocam sen ne yapmışsın böyle...bizim belle olmuş canavar..bana dert olan e okul problemi vardı ya onuda çözmüşsün güvenlik kodu cam gibi..tek kelimeyle helal olsun.

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasim bakin burdaki fmobi sorunsuz calisiyor.

----------Eklendi @ 22:45:15 ---------- Yazıldı @ 22:43:22 ----------

ya kurtuluş hocam sen ne yapmışsın böyle...bizim belle olmuş canavar..bana dert olan e okul problemi vardı ya onuda çözmüşsün güvenlik kodu cam gibi..tek kelimeyle helal olsun.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım tekrar ellerine ve emeğine sağlık.. Arkadaşım cihaza format atınca adobe ve office programları siliniyor. Gerçi kadar o kadar önemli değil ama yinede bilgin olsun.

müthiş, hocam sayesinde yükledik. gerçi bütün işi kendisi yaptı. kurcalıyorum ve hayran kalıyorum.

minti43

Üye
hocam eline saglık facedende takipteyiz.. bi kac ufak sorum olacaktı..
1-font değişiminde herhangi bir sıkıntı varmı 2 - aramalardaki titreşim olayı eklimi .. 3-hackdede bir sorun yok degilmi x plorer yükledimiz zaman patchler aktifse diledimiz dosyalara müdalede bulanabiliyor muyuz ??

cevaplar için şimdiden tesekkurler...

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus40 usta herşey çok güzelde ben bu sabah işe yaklaşık 1 saat geç kaldım saat habire geri kalıyo varmı bi çözümü
arkadasim saat'de birsorun gorunmuyor saat ayarlarindan formati degistirin birde otomatik zaman kapatin nedeni sizdirma oldugu icin turkiyeye uygun olmayanilir.

----------Eklendi @ 00:53:39 ---------- Yazıldı @ 00:50:04 ----------

evet font degisimi var.armalarda titresim var.hack konusunda bir sorun yok istediniz yere erisim ve degisiklik yapilabilir.

ben tesekkur ediyorum takibiniz icin.

----------Eklendi @ 00:56:08 ---------- Yazıldı @ 00:53:39 ----------

müthiş, hocam sayesinde yükledik. gerçi bütün işi kendisi yaptı. kurcalıyorum ve hayran kalıyorum.
hayirli olsun.

kraldost

Üye
bir önce efeck ve tema çok güzeldi onların dosyasını istiyorum abicim bir dahaki sefere ellerine sağlık çok hoş olmuş

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir önce efeck ve tema çok güzeldi onların dosyasını istiyorum abicim bir dahaki sefere ellerine sağlık çok hoş olmuş
buyur arkadasim theme burda ama effects hangisini koydum unttum ama elinde rofs2 dosyasini acip alabilirsin.

bu rar olan dosyanin icinde iki dosya var onlari pc modunda baglan E hafizaya yada F hafizanin ana dizinine yapistir usb cikart theme bolumunde kurulu olcaktir denendi basarili.

Tepkiler: kraldost ve Mh66
saatte bi sorun yok çok güzel olmuş tebrikler

Selam Öncelikle Kurtuluş bey emiğinize sağlık.
Sonra bir sorum olacak; ilk önce ben ivo nun bellesini yüklemiş ve sorun yaşamış arkasından çözüm ararken mednesin bellesini kurmuş ve en sonunda mesaj sayılarından sizin bellenin daha iyi olduğu kanatıyla sizinkini kurmuş ve siz de kalmıştım, ve yorumumuda yazmıştım, sizinkisi diğerlerinden daha iyi geldi bana.Şu an 3.5 versiyonu kurdum fakat Quick office word dosyalarını açmıyor, "bilinmeyen format" hatası veriyor.Bu hatayı ilk kurduğumda İVO nun belesinde de yaşamıştım, Quick Office in değişik versiyonarını denediğimde sonuç değişmemişdi.Ve Smart Office kurmuştum.Belki ben de kurulumda hata yapıyor olabilirim ama sorunu bildirmek istedim belki de bellede dir diye.Tekrar teşekkürler.Kolay gelsin, ayrıca Mednes bey ile olan tatsızlıkta ki sergilediğiniz kişiliğinizden etkilendim, imkan olursa sizi tanımak isterim.Saygılarımla.

epts

Üye
bende de ofice çalışmadı.. Kurtulus hocam.

QuickOffice 7.0 PRO Türkçe versiyonu var aratın googlede Eski versiyonu silin onu yükleyin sorun kalmaz 7.0 PRo Daha güzel ve hızlı hem.