n000k
Üye
abi şimdi indiriyorum dosyaları şifre istiyor mu?
hangi versiyon calismiyor ogrenebilirmiyim?
hangi versiyon calismiyor ogrenebilirmiyim?
arkadasim bakin burdaki fmobi sorunsuz calisiyor.111.030.0607 sürümünde çalısmıyor kardesim yazılımla gelen fmobi var o çalısmadı tekrar yukledım oda çalısmadı eski sürüm yükledim oda çalısmadı program tepki vermiyor açılmıyor.... saygılar
ya kurtuluş hocam sen ne yapmışsın böyle...bizim belle olmuş canavar..bana dert olan e okul problemi vardı ya onuda çözmüşsün güvenlik kodu cam gibi..tek kelimeyle helal olsun.
arkadasim saat'de birsorun gorunmuyor saat ayarlarindan formati degistirin birde otomatik zaman kapatin nedeni sizdirma oldugu icin turkiyeye uygun olmayanilir.Kurtulus40 usta herşey çok güzelde ben bu sabah işe yaklaşık 1 saat geç kaldım saat habire geri kalıyo varmı bi çözümü
evet font degisimi var.armalarda titresim var.hack konusunda bir sorun yok istediniz yere erisim ve degisiklik yapilabilir.hocam eline saglık facedende takipteyiz.. bi kac ufak sorum olacaktı..
1-font değişiminde herhangi bir sıkıntı varmı 2 - aramalardaki titreşim olayı eklimi .. 3-hackdede bir sorun yok degilmi x plorer yükledimiz zaman patchler aktifse diledimiz dosyalara müdalede bulanabiliyor muyuz ??
cevaplar için şimdiden tesekkurler...
hayirli olsun.müthiş, hocam sayesinde yükledik. gerçi bütün işi kendisi yaptı. kurcalıyorum ve hayran kalıyorum.
buyur arkadasim theme burda ama effects hangisini koydum unttum ama elinde rofs2 dosyasini acip alabilirsin.bir önce efeck ve tema çok güzeldi onların dosyasını istiyorum abicim bir dahaki sefere ellerine sağlık çok hoş olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?