N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ama zaten pek anlamam cekimlerden ama gunduz neyi odakliycak zaten net gorur lamba isiginda yapar goremedigi icindir bence.
iyi bayramlar.

kraldost

Üye
herkese iyi bayramlar

Tepkiler: vcihan

epts

Üye
herkese iyi bayramlar.. kurtulus hocam foto çektigimde ara sıra resim çok bulanık çıkıyor.. Acaba sizde de oluyormu..genelde akşam çektiğim resimlerde oluyor..

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkese iyi bayramlar.. kurtulus hocam foto çektigimde ara sıra resim çok bulanık çıkıyor.. Acaba sizde de oluyormu..genelde akşam çektiğim resimlerde oluyor..
olmuyor belki camera cami teli oluyordur sorun odur.

szatsy

Üye
Emeğinize sağlık bi sorum olacak bu klasör içindeki klasörler ana menü ye taşınmıyo mu?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emeğinize sağlık bi sorum olacak bu klasör içindeki klasörler ana menü ye taşınmıyo mu?
hayir malesef ama klasorsuz olani var obur dosya menuye tasina bilir ama kucuk bir program atmalisiniz.matrixmenu programi ozaman tasiniyor butun dosyalar.

vcihan

Üye
bayramımız mübarek olsun dostlar

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Butun musluman alemın kurban bayramı mubarek olsun.

mh.

Üye
arkadaşlarım kurban bayramınız mubarek olsun. nice bayramlara..

hizan

Üye
sitedeki herkesin kurban bayramını kutlarım ve hayırlara vesile olmasını dilerim.

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ya kardeş bn bu belleyi yükledim telefona ama hdmı ile televiyona bağladığım zaman video izleyemiyorum yükleniyor deyip kalıyor neden olabilir acaba

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya kardeş bn bu belleyi yükledim telefona ama hdmı ile televiyona bağladığım zaman video izleyemiyorum yükleniyor deyip kalıyor neden olabilir acaba
valla inan bilmiyorum arkadasim ben hic hdmi kullanmadim ben N95 den kalma tv kablosu var onu kullaniyorum herseyi aciyor.ama tv'ye baglaniyor ve sadece video izlenememesi enteresan ama ilk firsatta deneyip size bir bilgi vericem.

Sağolasın cevap verdiğin için bi sorum daha olacak kusura bakmazsan Opera Mobile ı açamaya çalıştığımda "Giriş Ekranı:Özellik desteklenmiyor" diye bi yazı çıkıyor bu soruna bi çözüm bulabilirsen çok makbule geçer valla eğer birisi sormuşsa çok özür diliyorum sayfa sayısı fazla olduğu için inceleye
miyorumda

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabiki cevap vericem arkadasim.

peki hangi opera mobile kullaniyorsunuz telefonun arama motoruna m.opera.com yazarsan en doru ve enson guncel versiyonu indirip kullanabilirsin.
ben kullaniyorum aciyorum sorun yok.

Tmm abi bi deneyeyim sana sonucu bildiririm eğer istersen

----------Eklendi @ 20:44:46 ---------- Yazıldı @ 20:41:45 ----------

Dediğin gibi yaptım oldu abi çok sağolsın çalışmalarının devamını bekliyoruz Saygılar....

Tepkiler: Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

tabiki paylasmani isterim en azindan bilgi sahibi oluruz.

mesaji yazdim anda sorunu cozmussun tebrikler.