Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
bu calismiyor dostum ama burda biri bunu calistirmti ama bu surumunu degil suan hatirlamiyorum en kisa surede sana bilgi vericem.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet arkadaslar en sonunda harita turkcelestirme operasyonu basarili bir sekilde yapildi.
Hava durumu hala ingilizce nedeni pr.1 e kadar indim kurulum yapip turkcesini aliyim diye fakat hava durumu turkcelestiremedim.
pr 1 pr 1.2 pr 2 anna telefona atmadim flash kalmadi fakat harita turkce olmuyor ama gerisini
bugun sabaha kadar ugrasilarim sonucunda turkce yapmayi basardim.
Ayrica bazi opsiler koydum.
Anlatim.
Artik kurulum sanrasi ana ekraniniz bos degil doldurdum.
Kendimin mix yaptigim effetcs ekledim.
haritayi turkcelestirdim.
Bos resim artik siyah degil degistirdim.
daha guzel bir resim bulamadim simdilik idare edin en azindan siyahtan kurtulduk.
Video'sunu izleyebilirsiniz.
konu ilk mesajda yerini aldihayirli olsun.. saatsabahin 10 dun ikindin 4 de basladim
Eskiye donmez format atmadin surece sorun olmaz.format atinca tekrar flash sart oluyor.sevgili kurtuluş40 size bir acemi sorusu
telefona sizin yayınladığınız son dosyaları yüklmeden önce telefonu yedekliyorum.
yükleme işi bitince tekrar yedeği geri alıyorum.telefon eski halini alıyor.
anlamadığım ise son yüklediğim rofs dosyaları geri yükleme ile aynımı kalıyor yoksa eskiyemi dönüyor
teşekkürler kurtuluşEskiye donmez format atmadin surece sorun olmaz.format atinca tekrar flash sart oluyor.
tabiki degistirebilirsin effetcs acillis ekrani muzigide degistirebilirsin.buldugun her effetcs atabilirsin flashsizabi yeni rofs2 de karışık efektlerin var varsa onları daha önce videosunu koyduğum efektlerle değişebilir miyim flashladıktan sonra
ya abi senin efektler iyi aslında ama açılış ekranı normal eller olsa çok daha iyi olucak biliyor musun
kurtulus40 hocam ellerine sağlık herkese elinden geldiğince kızmadan sabırla yardımcı oluyorsun senden allah razı olsun çok çok teşekkürler herşey gönlünce olsun.
rica ederim arkadasim herzaman yardima hazir ve nazilim.yeterki elimden gelen birsey olsun herzaman ucaga atlar gelir yine yardim ederim.kurtulus40 hocam ellerine sağlık herkese elinden geldiğince kızmadan sabırla yardımcı oluyorsun senden allah razı olsun çok çok teşekkürler herşey gönlünce olsun.
rica ederim arkadasim herzaman yardima hazir ve nazilim.yeterki elimden gelen birsey olsun herzaman ucaga atlar gelir yine yardim ederim.
var dostum atiyorum.ben orjinal zil sesi nokia tune arıyorum elinde olan varsa yollayabilir mi ?
ben orjinal zil sesi nokia tune arıyorum elinde olan varsa yollayabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?