N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

vcihan

Üye

eline sağlık yine boş durmak yok size anlaşılan.....

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok arkadasim ne bos durmasi bende cok kafaya takarim ilk gunden beri ugrasiyorum en sonunda oldu.ama havadurumu sanki bana eskidende o ingilizce kaliyormus gibi geliyor yaniliyorsam duzeltin.yuklemedigim versiyon kalmadi bugun inanin hic uyumadim dedim bigun bunu halledicem veeeee sonuc.ne derler atalar azimle duvari delermis.

----------Eklendi @ 12:18:57 ---------- Yazıldı @ 12:13:37 ----------

arkadaslar geliyor yeni guncellemegelsinde kafama gore bir cfw hazirliycam acayip birseyler yapicam.

According to to Nokia, Symbian^3 devices namely N8 but also C7, E7, C6-01, E6 and X7 would be getting Symbian Belle update in the fourth quarter of this year. Most probably in December. Lets be optimistic. [video=youtube;WONzo7lWpXQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WONzo7lWpXQ#t=49s[/video]

----------Eklendi @ 12:30:50 ---------- Yazıldı @ 12:18:57 ----------

[video=youtube;kXqiz0FhkOk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kXqiz0FhkOk#t=0s[/video]

Tepkiler: dogan64

vcihan

Üye
sevgili kurtuluş40 size bir acemi sorusu
telefona sizin yayınladığınız son dosyaları yüklmeden önce telefonu yedekliyorum.
yükleme işi bitince tekrar yedeği geri alıyorum.telefon eski halini alıyor.
anlamadığım ise son yüklediğim rofs dosyaları geri yükleme ile aynımı kalıyor yoksa eskiyemi dönüyor

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eskiye donmez format atmadin surece sorun olmaz.format atinca tekrar flash sart oluyor.

hizan

Üye
s.a kurtuluş ben senin en son belle yazılımını yükledim fakat wlana bağlanmıyor acaba neden dir. ayrlarını da yaptım olmadı.

Uruloki

Üye
abi yeni rofs2 de karışık efektlerin var varsa onları daha önce videosunu koyduğum efektlerle değişebilir miyim flashladıktan sonra

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi yeni rofs2 de karışık efektlerin var varsa onları daha önce videosunu koyduğum efektlerle değişebilir miyim flashladıktan sonra
tabiki degistirebilirsin effetcs acillis ekrani muzigide degistirebilirsin.buldugun her effetcs atabilirsin flashsiz

Uruloki

Üye
ya abi senin efektler iyi aslında ama açılış ekranı normal eller olsa çok daha iyi olucak biliyor musun

dogan64

Üye
kurtulus40 hocam ellerine sağlık herkese elinden geldiğince kızmadan sabırla yardımcı oluyorsun senden allah razı olsun çok çok teşekkürler herşey gönlünce olsun.

.eRCaN.

Üye
ya abi senin efektler iyi aslında ama açılış ekranı normal eller olsa çok daha iyi olucak biliyor musun

Hasan onu değiştirebiliyorsun zaten. C:/Animations klasörüne orijinal dosyayı attığın zaman olur.

kurtulus40 hocam ellerine sağlık herkese elinden geldiğince kızmadan sabırla yardımcı oluyorsun senden allah razı olsun çok çok teşekkürler herşey gönlünce olsun.

Evet böyle duaları fazlasıyla hak ediyor. Emeğinin karşılığını bu şekilde almak çok güzel bir şey

Uruloki

Üye
ercan abi onun bende farkındayım ama nerden bulabilirim ve kurtulus40 abimizin efektlerde iyi

ms93

Üye
ben orjinal zil sesi nokia tune arıyorum elinde olan varsa yollayabilir mi ?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadasim herzaman yardima hazir ve nazilim.yeterki elimden gelen birsey olsun herzaman ucaga atlar gelir yine yardim ederim.

kraldost

Üye
kurtuluş kanka sana bi soruda benden dinle
belle için adamlar kamera modu yapmışlar yüklemeli sisx dosyası yaw kardeş ben bir türlü beceremedim adamlar en üst seviyede bir fotoğraf 8 ila 11 mb fotodan bahsediyor ayrı ayrı fotoğraflarda örneklerini gösteriyor hatta bizim forumda bile var ben neden beceremiyorum o programı kurmayı ya ne denediysem foto aynı çekiyor ona bir el atarmısın dostum yada yüksek kalitede kamara ayarlı bir cfw hazırlarmısın saygılarım

Kurtulus40 kardeş çok teşekkürler gerçekten çok emek verip buradan bir çok arkadaşın hislerini tecrübenle birleştirip güzel işler otraya koydun yeni çalışmalarını bekliyoruz sağolasın varol