N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

hasantan

Üye
Ana 3 dosyayi burdan indirebilirsiniz.

Ve yeni Cfw hazirlandi 19-10-2011:

bu link ile gelen rar dosyası içinde uda dosyası yok. bu şekilde doğru mudur? core, rofs3, rofs2 var.

RM-596_111.020.0203_00.01_79u_prd.rofs3.fpsx
RM-596_111.020.0203_17.01_APAC_1_79u_prd.rofs2.fpsx
RM-596_111.020.0203_79u_prd.core.fpsx

bunlar yeterli midir?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayir tabiki unutmus olabilirim birazdan guncellerim. cok cok ozur diliyorum.arkadasim.

hasantan

Üye
tamamdır indirdim şimdi ve yükledim. süper olmuş. emeğinize sağlık.

valla on numara oldu kurtuluş40 eline emeğine sağlık dil tr iken açılmayan oyunların hepsi açılıyor ben flashı update yaptım format atsammı diye bi düşünüyorum format atarsam arayüzü değişirmi çünkü update yaptığım için sanırım arayüzü aynı kaldı kasma falan yok aslında gerek yok neyse tekrar teşekkür ederim herkese de tavsiye ediyorum artık dil değiştirmeye son

Tepkiler: Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamamdır indirdim şimdi ve yükledim. süper olmuş. emeğinize sağlık.

hos sohbetler arkadasim.
ama alip kacmak yok takilin arasira buraya.

----------Eklendi @ 15:42:01 ---------- Yazıldı @ 15:35:27 ----------

hart format atsaniz bile arayuzu degismez arkadasim ama nokianin programlari gider tabiki hard format atarsan *#7370# yaparsan sadece nokia ekran koruyucu gider.
yani arayuzune birsey olmaz.ama kasma yoksa gerekte yok bence.
ayrica guzel duygulariniz paylastiniz icin ben size 'imi sunarim

betoner

Üye
Ellerine sağlık, çok güzel olmuş. Birkaç gündür kullanıyorum. Beni rahatsız edecek bir sorunla karşılaşmadım. Bataryada gayet iyi dayanıyor. Teşekkürler...

birşey söylemek istiyorum zil sesleri konusunda, seslerde fazla seçenek yok belle zil sesleri var mı yada formda var mı? ben bulamadım

Kurtulus40 arkadaşım elinde eski dijital ekran koruyucu var mı varsa Özel Mesajdan gönderir misin?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey söylemek istiyorum zil sesleri konusunda, seslerde fazla seçenek yok belle zil sesleri var mı yada formda var mı? ben bulamadım
dorudur fazla secenek yok ama elimde var istiyorsan yolluyorum.Aslinda her belle rofs2'i nokia coocer yadanokia nfe acip icinde data klasorunden alabirsin bilgin olsun diye yaziyorum ukalalik yapiyor zannetme.simdi sana nokia 700,701 muzikleri atiyorum.

burdan alabilirsin:

----------Eklendi @ 18:07:07 ---------- Yazıldı @ 18:04:12 ----------

Kurtulus40 arkadaşım elinde eski dijital ekran koruyucu var mı varsa Özel Mesajdan gönderir misin?
yok arkadasim bende aryorum ama bulsakda olmaz zannetmiyorum.
ama bulursam atarim mesajdan.ne yaptin radiyo isini arkadasim tam anlasamadik o konuda.

teşekkür ederim ayrıca yanlış anlaşılacak birşey yok yanlış anlayacak arkadaşlar zaten gelmemeli

Ben bi baştan screensaver yazmaya el atayım en iyisi

ms93

Üye
Arkadaşlar sizin harita sorununuzu okudum tam olarak anlıyamasamda bende bu özelliği kullanan biriyim ve ingilizce olduğunu görünce öncellikle ovi mağazadan haritaları indir sonrada güncelleme sorgulayarak veya telefonu pc bağlayarak ovi suite ile türkiyeyi indirdim 149 mb sanırım ve şuan sorunsuz hatasız ve haritalara girince kendi içindeki hava durumu özelliğide sorunsuz hatasız umarım bir faydası olur.Ayrıca Kurtulus abimede tekrar tekrar teşekkürlerimş ve saygılarımı sunarım..Herkese kolay gelsin..

Kurtuluş40 valla şunu fark ettim işiniz hakkatten zor yaww belle melodilerini senin 3.3rofs2'ye attım ama neler çektim neler meğer melodilerin boyutu paket içeriğine büyük geliyormuş sildim bir kaçını tek tek dinledim benğenmediklerimi eledim artık istediğim belle kavuştum herşey için tekrar teşekkür ederim artık sayfana sohbet için gelirim ellerin dert görmesin fıstık gibi çalışıyor

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cok tesekkurler arkadasim anca o sekilde uygulanabilir artik bende kafa yormuycam.yoruldum inanin.
ama anlatimin icin sana teskkur ediyorum.

----------Eklendi @ 21:50:42 ---------- Yazıldı @ 21:43:19 ----------

Arkadasim inanirmisin dun oglen basladim haritalari kaldiriyim tumden diye dosyalari tek tek silip bir bir flash atarak deneme yaptim blki 15 kere flash attim ama adamlar oyle bir harita atmislarki her bir dosyanin icnde onlarca parcalari var en sonunda tirstim ve vazgectim.

baska isteklere kafa yorucam artik Baska istekleriniz olursa beklerim.

Tepkiler: SuaT6027
varlığını eksik etme yeter bizler için

ms93

Üye

cok tesekkurler arkadasim anca o sekilde uygulanabilir artik bende kafa yormuycam.yoruldum inanin.
ama anlatimin icin sana teskkur ediyorum.

Ne demek hocam ben teşekkür ederim burda herkese yardımcı oluyorsun emek harcıyorsun bizse takdir ve tabrik etmekten başka elimizden bişi gelmiyor bende bu konudayım artık elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum.Saygılarımla

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
katılıyorum
bu arada bu "belle digital" melodileri direkt E'deki zil seslerinin içine mi atıyoruz yoksa başka bir usulü var mıdır?
saygılarımla...
miziclerin icine koyunca mizik magazasinda cikar onlari noki coocerla rofs2 icine atarsak sadece muzik secimine geldimizde cikiyor sadece.ama oda zor is degil aslinda.

epts

Üye
kurtuluş40 kardeş n8 in belle den sonra ekran parlaklığı çok mu artmış yoksa n8 önceden de mi böyleydi.. Diger bir sorum e okul sistemine girince belle tarayıcılar güvenlik kodunun bulundugu res mi kırık gösteriyor.. Ne yapabilirin.