N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben insallah birdahi surumde kaldirabilirsem yapicam ama cok temizlik gerekiyor onun icin ugrasiyorum

epts

Üye
teşekkür ederim ...

Uruloki

Üye
tamam abi anladım olayı

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım v3.3 tek kelime ile harika olmuş tam istediğim gibi ALLAH senden razı olsun. Ellerine ve emeğine sağlık çok teşekur ederim. Arkadaşım yayınladığın videoda windows açılış ekranı tam istediğim gibi olmuş acaba o hangi rofs2 yada v3.3 içindekinimi güncelledin veya v3.3 u tekrarmi indireyim ve onuda yükledimmi artık cihazın keyfini çıkartırım. Unutmadan şu haritalarıda çıkartabilseydin süper olurdu. Çıkartmaya uğraşacağını söylemişsin acaba yapabilirmisin. Varya gerçekten çok uğraşıyorsun emeğine sağlık tesekur ederim arkadaşım..

Uruloki

Üye
abi bu videofaki efekleri direk c:\effects e atsam sorun olmaz dimi yani senin qt sorunsuzu kurucam üstüne direk olur mu

Tepkiler: Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

arkadasim valla kendim icin yaptigim her guncellemeyi sizinle paylasiyorum cunku kendime onem verdim icin sizlerde onelli sayiyorum.
Ama hartalar uzerinde calisiyorum daha cozmus degilim cozuldugu ana sizlerle paylasicam bu konuda uzgunum.

kraldost

Üye
hard format ile sorun çözüldü özür dilerim

ms93

Üye
Hocam müzik çalar yenilemesinde sorun var sanırım telefon hafızasına E'ye şarkı attığımda görmüyordu sadece hafıza kartını görüyordu bunu kısmen düzelttim ama bluetoothla şarkı aldğımda müzik kütüphansni yeniliyorum ama şarkı gelmiyor sorun ne olabilir ? .s

hizan

Üye

telefonda e- müziklerde çıkıyor müzikleri e müziğe at düzelir.

ms93

Üye
telefonda e- müziklerde çıkıyor müzikleri e müziğe at düzelir.

Hepsini e ye geçirdim sorun yok görüyorum ama bluetoothla şarkı aldıktan sonra müzik çalara yenile diyorum güncel diyor şarkı müzik çalara eklenmiyor .s

hizan

Üye
o zaman elle ekleyeceksin.

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi bu videofaki efekleri direk c:\effects e atsam sorun olmaz dimi yani senin qt sorunsuzu kurucam üstüne direk olur mu

yok arkadasim sorun olmaz ama effetcs once sil sonra istedigini atabilirsin degistirme yoluyla degil silme yoluyla olur.

Tepkiler: OmerulFarukTurk

ms93

Üye

arkadasim bluetooth araciligla aldiniz hersey E/F/received files dosyasina geliyor muzik calar sadece music dosyasini gordugu icin bulamaz onun icin music dosyasina tasimaniz gerekli.

Onuda farkettim hocam E de received filesteydi yine E de music e yolladım diğerlerinin yanına ama hala müzik çaları güncelleştirmeme rağmen göremiyorum ve kütüphane güncel uyarısı alıyorum

hizan

Üye

kurtuluş acil yardım özeline bak.

kurtuluş40 konu çok karışmış ivodan senin fwye geçmeye karar verdim ama qt sorunu olmayanı indiriyorum bunun içindeki rofs2 yi o 20 ekim tarihli olanla değiştirmek mi gerekiyor?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş40 konu çok karışmış ivodan senin fwye geçmeye karar verdim ama qt sorunu olmayanı indiriyorum bunun içindeki rofs2 yi o 20 ekim tarihli olanla değiştirmek mi gerekiyor?
arkadasim farki yok hangisini indirirseniz indirin hicbirinde QT sorunu yok artik tarih oldu QT sorunu.ilk olan dosyalarin hepsinin oldugu link digerleri sadece Rofs2 dosyalari var.degisik olarak effets acilis yani sorunsuz degisiklikler ve eklemeler var.

içerik silinmez değil mi refurbish i kaldırdıktan sonra phoenixte