[N8-00] Refresh Revision Plus [Güncellendi][27.12.2012] [Hızlı,Stabil,Uzun Batarya,Gelişmiş Kamera]

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
önceden böyle bi sorun yoktu. Sanırım flash sırasında bi sorun oldu anladm tşekkrler

:rica: yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Her zaman pm atarak sorunlarını paylaşabilirsın. Sadece sen değil herkes pm den bana ulaşabilir.

hizan

hizan

Üye
arkadaşım cfw güzel olmuş ama tel ara sıra kısa msj gönderiyor nereye gönderdiği belli değil bunun açıklaması vardır herhalde.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım cfw güzel olmuş ama tel ara sıra kısa msj gönderiyor nereye gönderdiği belli değil bunun açıklaması vardır herhalde.

teli her kapatıp açışında sim kartın şebekeye mesaj atması gerek zaten. Bende her açıp kapatışmda oluyor. Ama teli açtktan snra 5 dk içnde 1 defa yolluyor sadece muşt.hiz arayp sorablrsn.

arkadas14

Üye
Yazılım Tamamen türkcedir ve tamamen türkce klavyedir. hicbir dili silmedim yada klavyeyi. yazılım türkcedir ve turkce varyanttır. trkce varyanttan da türkce dilini silmek baya bi sacma olur demi:)

Yusuf bey ben yükledim cfw ni yükleme bitince telefon ingilizce olarak açıldı sonra " ayarlar-telefon-dil seçeneğine gelince türkçe yok diğer diller mevcuttu. Bende sonra Kurtuluş40 yaptığı cfw yi yükledim" sıkıntı türkçe olmamasıydı. Eline sağlık yinede.

emre.koc

emre.koc

Üye
Yazılım Tamamen türkcedir ve tamamen türkce klavyedir. hicbir dili silmedim yada klavyeyi. yazılım türkcedir ve turkce varyanttır. trkce varyanttan da türkce dilini silmek baya bi sacma olur demi:)

Yusuf bey ben yükledim cfw ni yükleme bitince telefon ingilizce olarak açıldı sonra " ayarlar-telefon-dil seçeneğine gelince türkçe yok diğer diller mevcuttu. Bende sonra Kurtuluş40 yaptığı cfw yi yükledim" sıkıntı türkçe olmamasıydı. Eline sağlık yinede.

türkçe varyantta türkçe olmaması söz konusu olamaz kardeş :(

n4wkol

Üye
garantisi bozuluyor mu kardeş

speedygs

Üye
Cfw'ye rompatcher de koysaydınya içine kardeş

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
rompatchher de koysaydınya içine kardeş

sonradan sorunsuzca yükleyebilirsiniz ve yeniden başlatmada da yamalar çalışır durumda. o yüzden isteyen yüklesin diye rompatcher koymadım.

n4wkol

Üye
yusuf kardeş garanti konusuna bakar misin garanti den çıkarmı

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
yusuf kardeş garanti konusuna bakar misin garanti den çıkarmı

ben bizzat aradım sordum nokia müş.hiz i. Kesinlikle yazılımsal olarak yapılan müdahaleler garantiyi etkilemez dediler. Hatta ben garantiye 2 defa cfw yüklenmiş telefon yolladm bi sorun çkmadı. Adamlar garanti konusunda sadece kullanıcı hatası olup olmadığına ve darbe çizik vs varmı ona bakıyor. İcin rahat olsun. Rahat rahat yükle.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
yusuf bey bende biraz görsellik hastalığı var yaklaşık 1 haftadr sizin cfw yi kullandm hiç bir problemlede karşılaşmadm kamera ayarlarınız gerçekten şahane olmuş sizden bi ricam şu anda kurtuluş beyin cfw yi deniyorum fakat kamera ayarları siziki kadar iyi değil sizin kamera ayarlarnı kurtuluş beyin cfw ye nasl portlarz yada o cfw de sizin kamera ayarlarnzı nasıl kullanırız lütfen yardm

- - - Eklendi - - -

yusuf bey bende biraz görsellik hastalığı var yaklaşık 1 haftadr sizin cfw yi kullandm hiç bir problemlede karşılaşmadm kamera ayarlarınız gerçekten şahane olmuş sizden bi ricam şu anda kurtuluş beyin cfw yi deniyorum fakat kamera ayarları siziki kadar iyi değil sizin kamera ayarlarnı kurtuluş beyin cfw ye nasl portlarz yada o cfw de sizin kamera ayarlarnzı nasıl kullanırız lütfen yardm

hizan

hizan

Üye

teli her kapatıp açışında sim kartın şebekeye mesaj atması gerek zaten. Bende her açıp kapatışmda oluyor. Ama teli açtktan snra 5 dk içnde 1 defa yolluyor sadece muşt.hiz arayp sorablrsn.

güzel kardeşim ben bu işi yeni bilmiyorum yaklaşık 12 senedir bu işle uğraşıyorum telin her açılıp kapanmasında msj göndermesi diye bir şey yok ve olamaz da.
bu tamamen yazılımdan olan bir sorun.

başka cfw lerde olmuyor fakat senin cfw deneyeyim dedim seninkinde her seferinde msj yolluyor ve nereye yolladığı belli değil.

casusu yazılım sanki.
bu sorunu gidermezssen yasal olarak ahhkında soruşturma açılabilir bilgin olsun.

bu durum tehlikeli ben bunu anlatmaya çalışıyorum umarım demek istediğimi anlamışsındır.

emre.koc

emre.koc

Üye
bende şuana kadar olmadı problem mesaj gönder falan çıkmıyor . bende merak ettim bak ..

n4wkol

Üye
nasil yukleyecegiz yardim edermi sin

ilkturk82

ilkturk82

Üye
msj gönderme falan çıkmıyor bendede.nerden anlıyoruz msj gönderıldıgını?ve ayrıca kıme ne msj ı gönderıyor?merak edıyorum dogrusu.

johony

Üye
yoo bende 3.5G yazıyor.bi problem yok. Ama gündüz 3g yazdığınıda çok gördüm. Neden olduğundan emin değilim ama ben kendi açımdan hertürlü kusursuz cfw olarak görüyorum.

- - - Eklendi - - -

hatta şu an 3.5G yzıyor

cok guzel tesekkurler

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
güzel kardeşim ben bu işi yeni bilmiyorum yaklaşık 12 senedir bu işle uğraşıyorum telin her açılıp kapanmasında msj göndermesi diye bir şey yok ve olamaz da.
bu tamamen yazılımdan olan bir sorun.

başka cfw lerde olmuyor fakat senin cfw deneyeyim dedim seninkinde her seferinde msj yolluyor ve nereye yolladığı belli değil.

casusu yazılım sanki.
bu sorunu gidermezssen yasal olarak ahhkında soruşturma açılabilir bilgin olsun.

bu durum tehlikeli ben bunu anlatmaya çalışıyorum umarım demek istediğimi anlamışsındır.

özelden iletişime geçelim. Pm atıyorum.

n4wkol

Üye
yusuf kardesim nasil yukleyecegiz

ilkturk82

ilkturk82

Üye
özelden cözdüyseniz bizide bilgilendirirmisiniz rica etsek bu msj konusunda.

Üst Alt