N73 sorunlarınıza yardım edilir

Sponsorlu Bağlantılar

ozgur3185

Üye
kardeş allah senden razı olsun yaptım mcleaner programını telefonda sorunsuz kurdum siscontents diye bi programdaa buldum sertifikasınıda 2033 tarihine kadar uzattım cok teşekkür ederim saolun

dj eşref

Üye
onemlı degıl kardes maksat ısın gorunsun......

ozgur3185

Üye
walla işim görüldü saolasın...

gokturk_6

Üye
selam arkadaşlar. kardeşimin n73 telefonu var. bunun versiyonu eskiydi bizde versiyonu güncelledik telefon şun gayet iyi çalışıyor ama dil paketinde türkçe yok bunu nasıl türkçeye çevirebiliriz? LÜTFEN YARDIM

mertcank

mertcank

Üye
Hackli Güncel Sürümlü Sorunsuz N73 ümü Satıyorum içinde gold batarya var sıfır batarya alıp hiç kullanmadan yanında yollayacam ;)

mk_manken

Üye
ozman bana yardim et kardes n73 seltifika hatasi tarihi geri aliyorum gine hata veriyor lütfen cozüm pls progrma yüklüyemiyorum neden ???

----------Eklendi @ 16:02:37 ---------- Yazıldı @ 15:30:51 ----------

ardkaslar benim n73 seltifika hatasi veriyo lütfen yardim ???

----------Eklendi @ 16:03:56 ---------- Yazıldı @ 16:02:37 ----------

benim n73 tel yardim edin seltifika hatasi veriyo acil yardim

mertcank

mertcank

Üye
telefonuma x-plorer kurmuştum gayet güzel bir sıkıntı yoktu gece x-plorer den dosyaları düzenledim sabah bidaha gircektim icon a tıkladım girer gibi oluyo ama açmıyo programı peogram tel hafızasına kurulu ve başkabir dosya yöneticide kuramıyorum format atmadan düzeltmenin bir yolu var mı ? yardımlarınızı bekliyorum...

Symbianist

Symbianist

Üye
telefonuma x-plorer kurmuştum gayet güzel bir sıkıntı yoktu gece x-plorer den dosyaları düzenledim sabah bidaha gircektim icon a tıkladım girer gibi oluyo ama açmıyo programı peogram tel hafızasına kurulu ve başkabir dosya yöneticide kuramıyorum format atmadan düzeltmenin bir yolu var mı ? yardımlarınızı bekliyorum...
eğer piyasada dolaşan çift ikonlu olanlardan kurduysan asil kullandığın değil de diğer ikona tıkla bir kere ve çık ondan diğerine gir düzelir.olmazsa da sil ve yeniden orijinal olanini yükle.

akrep_81

Üye
Kardeş ben n73me için tv programı varmı diye soracaktım. Telefonum hackli. Spb tvyi çalıştırmıyor.

----------Eklendi @ 03:31:20 ---------- Yazıldı @ 03:29:06 ----------

Birde telefonu her kapatıp açışımda hafıza kartını yüklüyor ve güvenilmeyen yazılım var diyor. Yükleyici bazı programları silmiyor. Lütfn yardım

Symbianist

Symbianist

Üye
Kardeş ben n73me için tv programı varmı diye soracaktım. Telefonum hackli. Spb tvyi çalıştırmıyor.----------Eklendi @ 03:31:20 ---------- Yazıldı @ 03:29:06 ----------Birde telefonu her kapatıp açışımda hafıza kartını yüklüyor ve güvenilmeyen yazılım var diyor. Yükleyici bazı programları silmiyor. Lütfn yardım
spbtv Çalışsa da pek Türk kanalı kalmadı. Öte yandan o yüklüyor uyarısından da kurtulmak için c ve e hafızasındaki private klasörüne gir 10202dce klasörünün içindekileri sil. Klasörü toptan silme sadece içindekileri sil. Silinmeyen programlar için ise uninstallking kullan

mertcank

mertcank

Üye
eğer piyasada dolaşan çift ikonlu olanlardan kurduysan asil kullandığın değil de diğer ikona tıkla bir kere ve çık ondan diğerine gir düzelir.olmazsa da sil ve yeniden orijinal olanini yükle.

kardeşim birincisi tek iconlu benim kullandığım ikincisi uygulama yöneticisinde program gözükmüyo üstüne yüklemeye calışınca bu versiyon bununla değiştirilsin mi diyo evet diyorum güncelleme hatası diyo büyük ihtimal formatsız düzelmez bence...

Symbianist

Symbianist

Üye
Uninstallking indirip bir dene derim. O programin görme ihtimali var.

akrep_81

Üye
Sağolasın kardeşim e deki 10202dce içeriğni sildim sorun düzeldi. Teşekkürler.

Symbianist

Symbianist

Üye
Rica ederim.

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
benimkinde 0.face in adresini yazıyorum bağlan diiyorum awea wap .. ile bağlanıyor diyo yazı gittikten sonra sol üstte internet işareti olmuyo şebeke işareti kalıyo ve bomboş bi sayfa kalıyo nasıl düzelir?

Symbianist

Symbianist

Üye
Aveadan şikayetci millet hep.

hsnyldrm

Üye
kardş n73 içn msn önereblrmsn

hasan3511

Üye
iyi akşamlar usta bende 73 me varda yazılım yükselmek ıstıyorum yardımcı olurmusun.

akrep_81

Üye
N73me telime waptan film indirirken ilk önce telefonun belleğine indiriyor. Hafıza yetmiyor. Direk hafıza kartına nasıl indirebilirim. Lütfen acil yardım.

Üst Alt