eğer piyasada dolaşan çift ikonlu olanlardan kurduysan asil kullandığın değil de diğer ikona tıkla bir kere ve çık ondan diğerine gir düzelir.olmazsa da sil ve yeniden orijinal olanini yükle.telefonuma x-plorer kurmuştum gayet güzel bir sıkıntı yoktu gece x-plorer den dosyaları düzenledim sabah bidaha gircektim icon a tıkladım girer gibi oluyo ama açmıyo programı peogram tel hafızasına kurulu ve başkabir dosya yöneticide kuramıyorum format atmadan düzeltmenin bir yolu var mı ? yardımlarınızı bekliyorum...
spbtv Çalışsa da pek Türk kanalı kalmadı. Öte yandan o yüklüyor uyarısından da kurtulmak için c ve e hafızasındaki private klasörüne gir 10202dce klasörünün içindekileri sil. Klasörü toptan silme sadece içindekileri sil. Silinmeyen programlar için ise uninstallking kullanKardeş ben n73me için tv programı varmı diye soracaktım. Telefonum hackli. Spb tvyi çalıştırmıyor.----------Eklendi @ 03:31:20 ---------- Yazıldı @ 03:29:06 ----------Birde telefonu her kapatıp açışımda hafıza kartını yüklüyor ve güvenilmeyen yazılım var diyor. Yükleyici bazı programları silmiyor. Lütfn yardım
eğer piyasada dolaşan çift ikonlu olanlardan kurduysan asil kullandığın değil de diğer ikona tıkla bir kere ve çık ondan diğerine gir düzelir.olmazsa da sil ve yeniden orijinal olanini yükle.
benim konularda implus var son sürüm ona bir bakkardş n73 içn msn önereblrmsn