N73 sorunlarınıza yardım edilir

Sponsorlu Bağlantılar

memo91

Üye
bakır renkli yeri derken bataryanın arkasımı

nis1903

nis1903

Üye
telefondaki notları nasıl bilgisayara kaydedebilirim.telefon değiştiricem o yüzden yedekleme dışında bi işlemle olması lazım

dj eşref

Üye
telefondakı notları derken tam olarak anlayamadım hafıza kartına atma sansınız yokmu

nis1903

nis1903

Üye
telefondakı notları derken tam olarak anlayamadım hafıza kartına atma sansınız yokmu
ofis klasöründeki notlar kısmı.100 küsür not var bluetoothla senkronize edemiyorum, lifeblog zaten dahil etmiyo.

----------Eklendi @ 11:43:17 ---------- Yazıldı @ 11:40:09 ----------

bakır renkli yeri derken bataryanın arkasımı

hafıza kartının arkasından bahsediyo.

dj eşref

Üye
tamam anladım onunde 3 secenek var......1.cısı notların hepsı ısaretleyıp usb kabloyla yada bluetoothla pc ye gonderebılırsın.......2.cısı gene hepsını ısaretleyıp baska bır telefona gonderebılırsınız......3.cusu MENU/OFIS/NOTLAR/SECENEKLER/SENKRONASYON/AYARLAR/senk prof duzenle/senk profılı ısmı burada PC SUITE olacak/UYGULAMALAR/NOTLARIN USTUNE GELIP senk prof duzenle DEYIN/senk'e dahıl et burada EVET olacak/karsı verı tabanı burada NOTES olacak/senkronasyon turu burada NORMAL olacak/GERI deyın/tekrar GERI/GERI/GERI/seceneklerden tumunu ısaretleyın/tekrar seceneklerden senkronasyan baslat deyın/bu kadar.........bende denemek ıcın pc den denedım oldu......:)

mstf_l

mstf_l

Üye
selamlar bende nokia n73 var aksam uptade ederken bi ara telefon disconnected dedi halbuki normal olarak diyormus ama ben hatırlamıyordum sonra telefonun usb sini cektım ve sımdı usb baglayınca telefon görmüyo + hiç açılmıyor bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum

Forumda jaf ile olu telefonlara yazılım atma var bakbilirsin

blacktalon

blacktalon

Üye
ovi store n73 ten girilmiyor bilen var mı nasıl girecez

dj eşref

Üye
benım bıldıgım kadarıyla ovı store N73 ten destegını cektı........yuklendıgı halde gırılmıyor ama boyle yaparsan baska ovı magaza özellıkten gırebılırsın ben hep boyle yapıyorum sırayla takıp et MENU/INTERNET/INDIRMEYE TIKLA/ekrana SORUMLULUK REDID dıye yazı gelecek TAMAM deyın/sunucu baglantısı gerekıyor baglanılsın mı? Dıye yazı gelecek EVET deyın/sunucu mesajı gelecek TAMAM deyın/uygulamanın yenı bır surumu var sımdı ındırılsın mı? Dıye yazı gelecek HAYIR deyın/2 tane ovı magaza var en basta olanı secın (canta resımın ustunde bır sımge var onu secın)/en bastakı olana tıklayın/ovı magaza ozellıklı yazar ordan ucretsız olanı ındırebılırsınız.............

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pc çöktüğü için yardım edemedim, ama dj eşref sağolsun :) hala sorunu olan varmı :D

----------Eklendi @ 16:20:11 ---------- Yazıldı @ 16:19:41 ----------

arkadaşlar pc çöktüğü için yardım edemedim, ama dj eşref sağolsun :) hala sorunu olan varmı :D :ehe

----------Eklendi @ 16:20:40 ---------- Yazıldı @ 16:20:11 ----------

arkadaşlar pc çöktüğü için yardım edemedim, ama dj eşref sağolsun :) hala sorunu olan varmı :D :ehe

----------Eklendi @ 16:21:08 ---------- Yazıldı @ 16:20:40 ----------

dj eşref

Üye
baktım forumda yoksun GREENxEYES kardes ben bır el atayım dedım ıyımı yoksa kotumu yaptım bılmıyorum boyle senın acmıs oldugun konuya sahıp cıkmıs gıbı oldu kusurum varsa soyle.........

ayyddaann

Üye
n 73 ten pc suite ile sms lerı bılgısayara kopyalarken sorun yasıyorum. tel ı pc ye bagladıktan sonra sms lerı kopyala dedıgımde pc suıte donuyor lutfen yardım!

emoliii

emoliii

Üye
her türlü yöntemi denedim ama telefonuma hack yapamadım bu konunun bi altındaki benim açtığım konuya bakarmısın? Sana zahmet (telefonum n73 du ben n73me yaptım )

dj eşref

Üye
ayyddaann eger pc suıteyı acıp mesajlar bolumune gelıp tumunu secıp pc ye yanı masa ustune kopyalarsanız hem pc hemde pc suıte programı donar..........bendede aynı hata olurdu bunu bır sekılde duzeltırız mesajları kopyalarken tumunu secmeyecegız ya tek tek kopyalayacaksın yada 3 er 3 er kopyalıyacaksın........bırde bu sekılde deneyın eger gene duzelmezse mesaj atın.........

----------Eklendi @ 21:48:30 ---------- Yazıldı @ 21:31:47 ----------

emoliii kardes ben bu sekılde telefonumu (N73)hack yaptım sende anlatılanları aynı sekılde yaparsan bır sorun olmaz............ben şuan cepten yazdıgım ıcın sana lınk veremıyorum kusurama bakma kardes Symbian S60v3 Uygulamalar /Symbian S60v3 Sistem Modifikasyon Uygulamaları /konu baslıgı N73/N73ME v4.0839.42.2.1 son surum sertifika sorunu ve cozumu.......

djzeki9

djzeki9

Üye
girirş arızalı degil orjinal hafıza kartını kabul ediyor başka hafıza kartını çıkarıp takınca bozuyor hafıza kartını

----------Eklendi @ 16:52:16 ---------- Yazıldı @ 16:50:10 ----------

benim bluetooth çalışmıyor format attım gene çalışmıyor ne yapamam gerekir yazılım bu v4.0839.42.2.1

----------Eklendi @ 16:52:34 ---------- Yazıldı @ 16:52:16 ----------

:hmmm

----------Eklendi @ 16:52:51 ---------- Yazıldı @ 16:52:34 ----------

cihaz 2. el

----------Eklendi @ 16:55:40 ---------- Yazıldı @ 16:52:51 ----------

çeşke 6233 alaydm

CRAYZ AYGUN

CRAYZ AYGUN

Üye
kardeş bende kullanıcısıydım N73'ün çaldırdım :vur ama baya kulladığın için biliyorum hafıza kartını çıkartırken kapatma tuşuna bas en alt ta olması lazım hafıza kartını çıkar diye buna basınca telefon hafıza kartındaki tüm uygulamaları kapatır artık güvenle hafıza kartını çıkartabilirsin bu işlemi telefonunda beklemde uygulama açık kalır ve kapanmassada kullanabilirsin ama dikkat uyarısı vermemesi için Menü>Araçlar>Hafıza Kartı>Seçenekler>Hafıza Kartını Çıkar :)
yardımcı olduysam teşekkür et olmadıysam bildiğim yollar bunlar başka yol bilmiyorum... Hadi kolay gelsin

----------Eklendi @ 16:09:44 ---------- Yazıldı @ 16:08:00 ----------

6233 güzel telefon ama asla N73'e değişmem program desteklemiyor çünkü...

Duran.Y

Duran.Y

Üye
benim de n73te bluetooth işlemi gerçekleştirilemiyor diyor bazen açılıyo ama genelde bu hatayı alıyorum format falan da attım ama düzelmedi, çözümü olan var mi?

Duran.Y

Duran.Y

Üye
benim de n73te bluetooth işlemi
gerçekleştirilemiyor diyor bazen
açılıyo ama genelde bu hatayı
alıyorum format falan da attım ama
düzelmedi, çözümü olan var mi? Yok mu??

GREENxEYES

GREENxEYES

Üye
    Konu Sahibi
baktım forumda yoksun GREENxEYES kardes ben bır el atayım dedım ıyımı yoksa kotumu yaptım bılmıyorum boyle senın acmıs oldugun konuya sahıp cıkmıs gıbı oldu kusurum varsa soyle.........

yok hayır estağfirullah iyi yapmısın anlamında sağol :)

ozgur3185

Üye
arkadaşım onlarca siteye baktım n73 telefonumu bi türlü hack leyemedim mcleaner programı bana cok acil lazım oda sisx uzantısını destekliyor sisx uzantılı buldum oda sertifika hatası veriyoor hack yapmayı denicem gerekli edebattan birinin uzantısı rar bu seferde rar dosyalarını acmıyor yani bu iş içinden cıkılmaz bir hall aldı ne yapacağımı bilemiyoorum bi yardımcı olurmusun yada imei versem sen yardım edebilirmisiin yardımların için şimdiden teşekkürler

dj eşref

Üye
ozgur kardes sırayla yaparsan telefonu hack lersın ılk once x-plorer yukluyorsun 0 (sıfıra basıyorsun)dılını TURKCE yapıyorsun gızlı dosyaları goster ısaretlıyorsun ve sıstem dosyalarını/klasorlerını goster ısaretlıyorsun sonra gerı deyıp programı kapatıyorsun sımdıde secman programı yukluyorsun......dur sen en ıyısı bunu oku>>>>>
mrb. arkadaşlar malesef şuana kadar forumdaki hiçbir yöntem son sürümü hacklememe yeterli olmadı bende araştırdım ve buldum şmdi sizlerle paylaşıyorum gerekli dosyaların hepsi ektedir öncelikle bize bir dosya yöneticisi gerekmektedir ve ilk iş telefonunuzda xplore yoksa edinip kurun ( )
sitede programın hep güncel sürümü oluyor ama konunun tazeliğini koruması açısından direk yapımcı siteden linki verdim şimdi işlemimiz gayet basit ilk iş olarak ekteki winrar dosyasının içindeki secman programını kuruyoruz kurulum tamamlandıktan sonra programı açıyoruz karşımıza bi onay sayfası geliyor ve onaylıyoruz program bi süre telefonu donduruyor normaldir sonra karşımıza reset atmamaız için bir uyarı geliyor ok diyoruz ve telefonumuz yeniden başlıyr..
şimdi ise installserver.exe ve CProfDriver_SISX.ldd dosyalarını hafıza kartınıza atın ve secman programını çalıştırın seçeneklerden önce install root certificate diyoruz ve gelen uyarıyı ok diiyip geçiyoruz daha sonra turn plat. security OFF u tıklıyoruz gelen uyarıyı yine ok yapıp geçiyoruz şmdi tekrar seçenekler diyoruz eğer ON olmuşsa şuan sistem dosylarına erişebiliriz yaşasın :)
xplore programını açıyoruz ve hafıza kartına attığımız installserver.exe ve CProfDriver_SISX.ldd dosyalarını işaretliyoruz daha sonra 2 tuşuna basın(xplore taşıma kısayolu) ve c:/sys/bin klasörüne yapıştırın :) son olarak şaka şaka bu kadarcık hayırlı olsun :D:D

Üst Alt