N73 sorunlarınıza yardım edilir

Sponsorlu Bağlantılar

dj eşref

Üye
akrep_81 kardes opera mını kullan bu sorun kalkar

akrep_81

Üye
Sağolasın kardeş hemen deniyorum. Çok teşekkür ederim.

dj eşref

Üye
önemli değil.......

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
maxicep.com/symbian-s60v3-destek/oyuna-girince-ekran-morlasiyor-555858.html#post3944091
bu konuya bir bakabilir misiniz lütfen yardım edin

dj eşref

Üye
ekranda 1 sorun olabılır kardes yenı ekran takmak 35 TL sadece oyunlarda oluyorsa o oyunu sılıp baska oyun yukleyın gene morlasırsa sana 35 TL gozukuyor ekranı degıstırmelısın

akrep_81

Üye
N73te telefonun internet tarayıcısın girmek istediğim bazı sitelere giremiyorum. Desteklenmeyen içerik türü diyor. Bu problemi nasıl aşabilirım

dj eşref

Üye
n73 cun kendı ınternet tarayıcısında hep problemler oluyor tam verım alınmıyor bu yuzden opera mınıyı kullanmanı tavsıye ederım cok kullanıslıdır.......

Okan Ç.

Okan Ç.

Üye
benim ses tuşu bozuldu konusurken sesi duymuom program falan wamıı

SHS

SHS

Üye
yaw N73e uyan kullaklık var mı??(paketten çıkan dışında)

dj eşref

Üye
okan kardes benım bıldıgım kadarıyla boyle bır program yok ama kulaklıkla sesı acıp kapatabılırsın.....

----------Eklendi @ 12:57:29 ---------- Yazıldı @ 12:53:13 ----------

pyrrhos91 kardes demek ıstedıgını tam anlayamadım kusuruma bakma yardımcı olamadım

• Beğen
Tepkiler: Okan Ç.
Okan Ç.

Okan Ç.

Üye
okan kardes benım bıldıgım kadarıyla boyle bır program yok ama kulaklıkla sesı acıp kapatabılırsın.....

----------Eklendi @ 12:57:29 ---------- Yazıldı @ 12:53:13 ----------
KARDEŞ KULAKLIKLA NASI YAPCAM KULAKLIKTA SES TUŞU YOK
Bİ ANLATIRSAN İYİ OLACAK

dj eşref

Üye
okan kardes 5 TL lik kulaklık alırsan onda olmaz ama orjinal kulaklıkta var.....benım orjinal NOKIA kulaklıgım vardı hıc telefona dokunmadan yandakı tusları kullanarak sesı acıp kapatabılıyordum......

Üst Alt