N73 pek bilinmeyen özellik

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N73 pek bilinmeyen özellik
Arkadaşlar sim kart takılan yerin sol kısmında beyaz kücük bir yer var eger telefon suya düştügünde veya agır hasar gördügünde oranın rengi degiştiyse telefonun işi bitmiştir artık yapılmaz eger degişmemişse yapılır tamir olur demektir bilgi nokia servisinden bi arkadaştan ögrendim

• Beğen
Tepkiler: MkOfficial, giray061, ZAFER_0068D ve 5 diğerleri

Consul9

Consul9

Üye
tşk.

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Teşekkürler ama orası pekte küçük değil :d

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Şimdi ipek kuran okuyor kardeş.
Güzel gören güzel düşünür ,güzel düşünen hayatından lezzet alır.

zibidi39

zibidi39

Üye
ewet gecenlerde yıne bu forumdan bı arkadsın paylastıgı konu sayesınde ogrenmıstım cok guzel bı ozellık.

rockibalik

Üye
tşkkurler :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben de onu soracaktım alttaki mesajın konuyla ne alaka ve avatarındaki resmi görünce acıkcası üzüldüm.

alttaki mesaj gençliğimizin nereye gittiğini anlatıyor yani benim imzam bende üzülüyorum ama acı ama gerçek

aa-tolga

aa-tolga

Üye
bende zaten o mesajı o yüzden yazmıstım.batılı tasvirle netice alınmaz ,biz güzel şeyler yazacağiız ki akılda onlar kalsın ve evladlarımıza örnek olalım.Tabiki kötü örnekler her zaman var ve olacak ama biz her zaman iyi örnekleri anlatacağız.Yanlış anlaşıldıysak hakkınızı helal edin.

partan003

partan003

Üye
bende zaten o mesajı o yüzden yazmıstım.batılı tasvirle netice alınmaz ,biz güzel şeyler yazacağiız ki akılda onlar kalsın ve evladlarımıza örnek olalım.Tabiki kötü örnekler her zaman var ve olacak ama biz her zaman iyi örnekleri anlatacağız.Yanlış anlaşıldıysak hakkınızı helal edin.

helala olsun kardeş çok haklısın arkandayım vatan millet kuran seven budur türk bayragı altındayız bence güzel düşünüm güzel hareket etmek türk milleti örnek tir herzaman seçilmeyiz seçeriz yanlış anlaman bende fikrimi söyledim

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
bendede n seventysix var iyi oldu bunu öğrendiğim kimse teşekkür etmemiş bu arada

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Çok teşekkürler bak bunu bilmiyordum o kaadr telefonumu temizledim hiç görmedim onu görsemde merak ederdim.İyiki görmeden öğrenmişim

gazibeyli

Üye
iLginç :)

olivetti

olivetti

Üye
ikinci el n73 alırken işe yarar rengi değişik olan telefonu almazsınız :D

lord74

lord74

Üye
benim siyah :D kirlendinden

Mehmet