internet tarayıcısını rahat kullanabiliyor musun? birazda ben bahsedeyim o zaman. arkadaşım wifi var ama bağlandığın zaman bağlantı koptu saçmalığına alışmalısın. sonra internet tarayıcısı. internet tarayıcısında keyifle dolaşırken aptalca bir şekilde hoop bi bakmışsın program kapanmış. oviden uygulama indirebilirsin ama o da ne ovide iki sayfa gezdikten sonra yine program kapanmış. gps var ama kullanabilirsen. iki program yüklersin gps e bağlanamazsın. ses yönünden iyi ama kulaklıkta yine vasat. şarj olayı bana en fazla iki gün o da ışığı en kısık ne müzik ne gps kullanmıyorum. bende almadan önce çok yeri araştırdım bir çok konu okudum bu telefonla ilgili şikatlerin sayısı belli değildi. yok yaa diyordum bu kadar da kötü olamaz bir telefon. ama gerçekten de öyleymiş. kim ne derse desin 5800 iyi değil. yine de sen bilirsin
Hanı forumlarda 5800 toplatılmışda Türkiye'ye gönderilmiş ya. Sana sorunlu olan gelmiş. Ben wifi ile bağlanırken hiç kopmadı. Ha koptu neden mi? wifi uzakta ondan 1 çekiyor çoğu zaman çekmiyor uzaktan yakın olunca bi kere girdim. youtubeden o kadar rahat video izledim ki.
Gps de kullandım fakat hiç kapanmadı.
Ayrıca kulaklık o kadar net ses veriyor ki büyük konuşmak gibi olmasın çoğu telefona değişmem.
Ha bundan daha iyileri yok mu ? Var. 1.800 küsür verirsen tabii ki hakkını alırsın. Benim v3 iken bi kere kapandı açıldı. v4 kurdum. Hiç ama hiç problem yapmadı.