berki
Üye
Telefon önerileri
Benzer konularda oldukça fazla olsada kişisel istekler değişik olabileceği için mesajımı mazur görün arkadaşlar gelelim şimdi soruna
Öncelikle 5800 kullanıcısıYDIM taaki 5 aylık pekines'im telefonumu parçalamadan önce.(gizli mesaj telefonunuzu köpeğinizin ulaşacağı yerlere koymayınız)
Dokunmatik ekranı parçalandığı için yeni bi dokunmatik ekran alıcam taktırıcam şu bu eskisi gibi olacağına şüpheli yaklaşıyorum daha önce böyle bi durumu yaşayan varmıdır öncelikle ilk sorum bu
İkinci sorum ise
Haliyle yeni telefonlara bakıyorum ama android olan telefonların fiyatı az yüksek
600 yada maximum 800 liraya kadar telefon önermenizi istesem hangi telefonları önerirsiniz
(her ne kdar s3 yada htc sensation XL istesemde 2000 TL veremem bi telefona)
5800 da neler yapardım ...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Öncelikle 5800 kullanıcısıYDIM taaki 5 aylık pekines'im telefonumu parçalamadan önce.(gizli mesaj telefonunuzu köpeğinizin ulaşacağı yerlere koymayınız)
Dokunmatik ekranı parçalandığı için yeni bi dokunmatik ekran alıcam taktırıcam şu bu eskisi gibi olacağına şüpheli yaklaşıyorum daha önce böyle bi durumu yaşayan varmıdır öncelikle ilk sorum bu İkinci sorum ise
Haliyle yeni telefonlara bakıyorum ama android olan telefonların fiyatı az yüksek
600 yada maximum 800 liraya kadar telefon önermenizi istesem hangi telefonları önerirsiniz
(her ne kdar s3 yada htc sensation XL istesemde 2000 TL veremem bi telefona)
5800 da neler yapardım ...
- İğrenç kamerasına rağmen fotoğraflar çekerdim
- Sınavda kopya çekerdim
- müzik dinlerdim
- nette gezinirdim
- Ve işim gereği telefon sürekli elimden düşmüyor konuşma süresi iyi olursa da sevinirim
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.