Telefon Tavsiyesi n73 mü 5800 mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saasc

Üye
    Konu Sahibi
n73 mü 5800 mı
bende me'ye çevrilmiş n73 var son versiyon
5800 almak istiyorum dokunmatik olduğu için
Dokunmatik Kötümü olur
Mesaj ve Oyun İçin Alıcam
Ekranda oyunu çok oynadığımdan dolayı bi hassaslık azalması olurmu?
5800 kötüyse 600 tlnin altında bi telefon önerebilirmisiniz
Bide 200 tl veriolar fiyatı azmı çokmu

melih06628

melih06628

Üye
5800'ı öneririm :) Hem WLAN özelliği var. Onun sayesinde internete girebilirsin. OVI!den içerik indirebilirsin.hem dokunmatik daha iyi bende 5800 kullanıyorum :) Kullandıkça hassaslık artıyor diye biliyorum :/

Felix F.

Felix F.

Üye
Bende 2 Hafta Kadar Sonra 5800 Alıcam Bende Bunları Merak Ediyorum :)

zwangless

zwangless

Üye
Dokunmatik o kadar güzel ki insanı cezbediyor. Gerek mesaj olsun gerek internet tarayıcıs kullanırken mükemmel bana göre. Belki çok hızlı mesaj yazmazsan ama qwerty klavye gayet güzel.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Dostum 5800 ile bir tutulamaz bile yapma..Aralarına hiç yoktan 2 sistem gelişmiş bir fark var!

mustafa

mustafa

Üye
Dokunmatik o kadar güzel ki insanı cezbediyor. Gerek mesaj olsun gerek internet tarayıcıs kullanırken mükemmel bana göre. Belki çok hızlı mesaj yazmazsan ama qwerty klavye gayet güzel.

internet tarayıcısını rahat kullanabiliyor musun? birazda ben bahsedeyim o zaman. arkadaşım wifi var ama bağlandığın zaman bağlantı koptu saçmalığına alışmalısın. sonra internet tarayıcısı. internet tarayıcısında keyifle dolaşırken aptalca bir şekilde hoop bi bakmışsın program kapanmış. oviden uygulama indirebilirsin ama o da ne ovide iki sayfa gezdikten sonra yine program kapanmış. gps var ama kullanabilirsen. iki program yüklersin gps e bağlanamazsın. ses yönünden iyi ama kulaklıkta yine vasat. şarj olayı bana en fazla iki gün o da ışığı en kısık ne müzik ne gps kullanmıyorum. bende almadan önce çok yeri araştırdım bir çok konu okudum bu telefonla ilgili şikatlerin sayısı belli değildi. yok yaa diyordum bu kadar da kötü olamaz bir telefon. ama gerçekten de öyleymiş. kim ne derse desin 5800 iyi değil. yine de sen bilirsin

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Kardeş n73 vardı bende sattım 225tlye.. 5800xm aldım super telefon.. cok msj yazan bırıyım alışamam diye korkuodum ama hmn alıstım aynı dugme gıbı ztn ha tuşa basmışsın ha ekrana ;)
Al hıc durma :)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
5800 tabikide

zwangless

zwangless

Üye

internet tarayıcısını rahat kullanabiliyor musun? birazda ben bahsedeyim o zaman. arkadaşım wifi var ama bağlandığın zaman bağlantı koptu saçmalığına alışmalısın. sonra internet tarayıcısı. internet tarayıcısında keyifle dolaşırken aptalca bir şekilde hoop bi bakmışsın program kapanmış. oviden uygulama indirebilirsin ama o da ne ovide iki sayfa gezdikten sonra yine program kapanmış. gps var ama kullanabilirsen. iki program yüklersin gps e bağlanamazsın. ses yönünden iyi ama kulaklıkta yine vasat. şarj olayı bana en fazla iki gün o da ışığı en kısık ne müzik ne gps kullanmıyorum. bende almadan önce çok yeri araştırdım bir çok konu okudum bu telefonla ilgili şikatlerin sayısı belli değildi. yok yaa diyordum bu kadar da kötü olamaz bir telefon. ama gerçekten de öyleymiş. kim ne derse desin 5800 iyi değil. yine de sen bilirsin

Hanı forumlarda 5800 toplatılmışda Türkiye'ye gönderilmiş ya. Sana sorunlu olan gelmiş. Ben wifi ile bağlanırken hiç kopmadı. Ha koptu neden mi? wifi uzakta ondan 1 çekiyor çoğu zaman çekmiyor uzaktan yakın olunca bi kere girdim. youtubeden o kadar rahat video izledim ki.
Gps de kullandım fakat hiç kapanmadı.

Ayrıca kulaklık o kadar net ses veriyor ki büyük konuşmak gibi olmasın çoğu telefona değişmem.

Ha bundan daha iyileri yok mu ? Var. 1.800 küsür verirsen tabii ki hakkını alırsın. Benim v3 iken bi kere kapandı açıldı. v4 kurdum. Hiç ama hiç problem yapmadı.

futbol123

futbol123

Üye
5800 tavsiye ederim alabilirsin harika telefon

scuf

scuf

Üye
senin zevkine kalmış dokunmatik ekran sevmiyorum dersen n73 yerine 500 Tl civarı nokianın diğer modellerine bak n73 devri kapandı artık ha işini hayli hayli görür ama modası geçti artık :D dokunmatik ekran seviyorsan 5800 düşünmeden al yok sevmiyorum diyorsan 5800 özelliklerinde hatta daha iyi normal klavyeli ve tuşlu nokia modellerine bak derim.

saasc

Üye
    Konu Sahibi
--dedigim gibi hiç dokunmatik ekran telim olmadı hiçte bi arkadaşımdada görmedim ama seviyorum dokunmatik ekranı ilginç geliyo
--çok kullandığımdan dolayı hassaslık azalması olur diye korkuyorum

mustafa

mustafa

Üye
Hanı forumlarda 5800 toplatılmışda Türkiye'ye gönderilmiş ya. Sana sorunlu olan gelmiş. Ben wifi ile bağlanırken hiç kopmadı. Ha koptu neden mi? wifi uzakta ondan 1 çekiyor çoğu zaman çekmiyor uzaktan yakın olunca bi kere girdim. youtubeden o kadar rahat video izledim ki.
Gps de kullandım fakat hiç kapanmadı.

Ayrıca kulaklık o kadar net ses veriyor ki büyük konuşmak gibi olmasın çoğu telefona değişmem.

Ha bundan daha iyileri yok mu ? Var. 1.800 küsür verirsen tabii ki hakkını alırsın. Benim v3 iken bi kere kapandı açıldı. v4 kurdum. Hiç ama hiç problem yapmadı.

valla bilemiyorum artık toplatılan telefonun mu denk geldiğini. tek bildiğim şey artık NOKİA KULLANMAYACAĞIM.

mustafax_001

Üye
Fotoğrafa önem veren Arkadaşlar bidaha düşünsün

5800 İle çektiğim fotoğraf

N73 İle çektiğim

key43

key43

Üye
5800 öneririm.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...