COBRAMAX Üye Konu Sahibi Arkadas muzik munusune secenekten cikis yapip cikin.N73 un 10 kat hizlandigini goreceksiniz
Mİ_RUN Üye müzik çaları kapasan yüzde üç bilemedin 4 performans artışı olur 10 katı olsa 5800 satarım n95 satarım n73alırdım
müzik çaları kapasan yüzde üç bilemedin 4 performans artışı olur 10 katı olsa 5800 satarım n95 satarım n73alırdım
zx6r Üye bi fark olmuyor olamazda mayk senin ki psikolojik galiba.. tamam kullanılan rem miktarı düşer ama hızlanmaz.
bi fark olmuyor olamazda mayk senin ki psikolojik galiba.. tamam kullanılan rem miktarı düşer ama hızlanmaz.
COBRAMAX Üye Konu Sahibi Benim n73 ucuyor sizi bilmem oyle bilmeden atip tutmayin.N73 10 kat hizlandi
mehmet-şahin Üye uçuyorda ama bir program açtınmi eski haline dönüyor ve bunu nerdeyse herkes biliyor
melih_ Üye Benim anlamadığım böyle gerizekali bır konunun nasıl oluyorda tam dört sayfaya ulaşabiliyor olması.
vedat533 Üye bence az demişsin 100-1000 arası artması lazım alt tarafı bi uygulama kapatmakla telefonu bilgisayara dönüştürdün yaw
bence az demişsin 100-1000 arası artması lazım alt tarafı bi uygulama kapatmakla telefonu bilgisayara dönüştürdün yaw
COBRAMAX Üye Konu Sahibi melih_' Alıntı: Benim anlamadığım böyle gerizekali bır konunun nasıl oluyorda tam dört sayfaya ulaşabiliyor olması. Genişletmek için tıkla ... sifir tesekkurun var bide gelip benim konumla hakkinda atip tutuyosun senin gibileri anlamak gercekten zor
melih_' Alıntı: Benim anlamadığım böyle gerizekali bır konunun nasıl oluyorda tam dört sayfaya ulaşabiliyor olması. Genişletmek için tıkla ... sifir tesekkurun var bide gelip benim konumla hakkinda atip tutuyosun senin gibileri anlamak gercekten zor