N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

Sponsorlu Bağlantılar

linnir

Üye
dahili cps yazısı çıkmıyo

sonaykut

Üye
süper bi program. uzun süredir düşünüyordm dün nasip oldu. n95 8gb yükledim sorunsuz çalışıyor, bu arada program resimleri galeriye atıyo diyen arkadaşlar sildim o resimleri sorun yok..paylaşım için çok teşekkürler...:)

asii genç

asii genç

Üye
Arkadaşlar Paylaşım için çooook Teşekkürler... 10 Numara bu Garmin :) Gayet güzel bir şekilde işliyor program :yuru

duraq

Üye
anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_-.rar

ya arkadaşlar bu link yanlış mıdır nedir habire error yazıo

imperious58

Üye
Arkadaşım emeğine sağlık.. gerçekten mükemmel bi paylaşım

egemenkons

Üye
arkadaşlar 114mb lık türkiye haritası vardı en son daha genişi çıktı mı var mı daha detaylı olanı varsa paylaşın lütfen

selope

Üye
eyvallah harika olmus kurdum sorunsuz calisiyor fakat bulundugum mevkii itibari ile haritam yok su an ukraynadayim bayad burda kalicam eyer su harita bulma konusunda bi yardimci olabilirsen sevinirim saygilar

egemenkons

Üye
114mb lık türkiye haritasından daha büyük bi harita var mı arkadaşlar

selope

Üye
Arkadaslar programi telofona kurduktan sonra hani su unlock kodlarini yazdigimiz dosyalar varya notdefteriyle sakladigimiz iste onlarda sorun !
Cozumu kolay verdigim adresten indir ve o dosyalarda hicbir degisiklik yapma sadece kodlari gerektigi gibi kopyala yapistir ve kaydet sonra oldugu gibi garmin dosyasina at ,kolay gelsin hersey guzel olucak ...........:oke:

tutsak47

Üye
dostum n958gb ye yükledim ama dosya desteklenmiyor.

Class61

Üye
paylasim icin tesekkurler

derred

derred

Üye
selam arkadaslar.. cok guzel bir paylasım sitesi olmus. herkesten Allah c.c. razı olsun...

ben N95 ime garmini atıyorum. ancak telefondaki dosya yöneticisinde ''yüklenmedi'' görunuyor. yükle dediğim zamanda dosya bozuk uyarısı veriyor?
yardım edin lutfen...

Denemek maksdatıyla fifa 2007 ve spiderman i kurdum. sorun yok...

chak

Üye
avrupa haritasini nerden bulabilirz..

zaribin

Üye
kardeş ben de kurdum mükemmel çalışıyor ellerin dert görmesin. sagol

ibrahimyildirim

Üye
kardes neden bu navi benim telde calismiyo N95 8 gb kullniyom fakat programin yukluyorum giriyo garmin yazisi geliyo tekrar cikiyo programdan...

alicavus

Üye
anahtar dosya linki ölü
anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_-.rar iptal uğraşmayın

bahadir69

Üye
arkadaslar yukleyemedım ben yaa sertıfıka gercerlı degıl suresı dolmus yada ayarları yanlış dıo ne yapmalıyım bı yardımcı olurmusunuz lutfen :D

--------------- Ekleme ---------------

ben kuramadım bı yardımcı olun sertıfıkaa yuklenemedı dıo

blueeyesly

Üye
çok güzel teşekkürler.. denedim. ancak programdan nasıl çıkılıyor onu bulamadım ???

doktor1907

Üye
öncelikle çok teşekkürler nokia n82 almayı düşünüyorum bugün veya yarın ama önce navigasyon programlarını incelemek istedim internette bulduğum çalışan linkli ve bu kadar detaylı açıklamalı tek post senin çok teşkkürler yüklüyorum şu an dosyaları. n95 için dediğin şüpheye düştüm n 82 ile çalışır heralde değil mi? tekrar çok teşekkürler

ANIL UYSAL

hay95

Üye
paylaşımınız için teşekkürler

Üst Alt