N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

Sponsorlu Bağlantılar

alka7

Üye
programı kurdum ama açınca gps armaya başlıyor ve gps cihazı bulunamadı diyor bu sorun 1
NEREYE bölümüne basınca "bu özelliği kullanmak için detaylı haritalar gereklidir" diyor buda 2
üçüncüsüde ayarlar, sistem, uzak gps, diyince "yanlız garmin gps bağlantı cihazlarına izin verilir diyor
bu kardar uğraşmıssın olsaydı iyiydi ama olmasada yinede teşekkür ederim emeğine saygı duyarım

emre kocamaz

Üye
arkadaşlar ya anahtar linki boş link silinömiş dio onu bi halledermisiniz

faruk2007

Üye
sayin yonetici,
ben sizin siteden ve senin on gordugun ve yazdigin sekilde haritami ve programimi yukledim. turkiyede cok iyi kullandim.
sunanda 1 haftadir malezyadayim ve burayida bilmedigim icin hep yanlis yerlere gidiyorum. N95 8gb telefonuma buralardan

... 0-NT-v3-NT
... dd40a8d0f3
... emler.html

malezya ve kuala lumpur haritalarini bilgisayarima indirdim. ve senin bahsettigin gibi haritanin ismini gmapsup2 ve dosyasinida gmapsupp.unl olarak kaydettikten sonra Garmin klasörünün içine kaydettim. ve ayni sorun ''birim numarası 2339267968 kullanılarak haritalar acılamıyor '' ve ''kilitli bir harita yuklediniz bunu satın almak icin satın al ve kullan dügmesini.....'' diyor.
hic bir yanlislik yapmadim eminin ama mantigima yatmayan Custom Mapset'i seçtikten sonra MapID Code'a ne yazmaliyim. ben 230 yazdim. neden derseniz 3 gundur aramama ragmen maleyanin map ID sinin bulamadim. bir form sitesinde 230 yazdiklari icin yazdim ama sanirim bu yuzden boyle bir problem basima geldi. Garmin_Map_ID_Finder diye bir programda bulamiyor. hep hata veriyor. siz bulursaniz ve ya bana acil yardimci olursaniz cok makbule gecersiniz. gurbette kaybolmak kotu birseymis/ umarim beni anlar ivedilikle cevabinizi beklerim.
Saygilar/iyi calismalar..

Adım-3: gmapsupp.unl Düzenlemesi:
1-) ilac.rar dosyası içerisindeki IMEI Converter'ı çalıştırın. IMEI'nizi gerenkli yere yazın ve Generate diyerek kodu alın.
2-) Bu sefer ilac.rar dosyası içerisindeki Garmin İleç.exe'yi çalıştırın. Aldığınız kodu Unit ID yerine yazın.
3-) Select Map Product bölümünden Custom Mapset'i seçin. MapID Code'a 848 yazın. Bu sefer 2. (alttaki)Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C).
4-) Yeni 1 Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini gmapsupp.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)

ramazan-ak

Üye
krallar buldum şu ismini değiştirdiğimiz dosyaların uzantısı da unl olması lazaımo yüzden bilgisayarımdan araçlar kısmından görünümü tıklıyoruz daha sonra orada bilinen dosya türleri için uzantıları gizle var onun tikini kaldırıyoruz daha sonra uygula diyoruz ve dosyaya gidip uzantısını unl yapıyoruz ve oluyor bu kadar işte beyler fark bu fark maxi cep farkı bendeniz ıspartanın kralı:D

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
kodun yazdıgı linl silinmiş.!
"anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar"

deli_gole

Üye
anahatar dosyası linkkte yok

--------------- Ekleme ---------------

anahtar dosyası için bir yardım lütfen

korsan_61

Üye
kardesim bu program e63 te calısırmı acıl yardım

deli_gole

Üye
uzak gps den dahili gps i nasıl seçiyıruz

usl

Üye
emeyine sağlık çok güzel

creyzz lee

Üye
emeginize saolun ama bu linkler kırık arkadaşlar yenısı nı verebilirmisiniz bende n95 var telefonuma kurmka istiyorum eger yardımcı olursanız çok sevınırım msn adresım [email protected]

snanQa

Üye
tmm da ben kinlkeri tklayamayorum

arg88

Üye
Allah belanı versin lan çalışmıyo bu!!!!!

stacker1406

Üye
slm arkadaşlar ben birinci linki indirdim ama ikincisini indiremiyorum error hatası veriyor site ne yapmalıyım

marlynn

Üye
emeğine sağlık hocam program harika sorunsuz çalışıyor

mert043

Üye
bu n95 için hazırlanan gps proğramı telefonda yada hafıza kartında ne kadarlık yer kaplıyor 4gb yetiyormu

mnycm

Üye
arkadaşlar nereden türkiye haritası bulabilirim garmin için yardım ederseniz teşekkürler.

mert043

Üye
En son olarak programa dahili gps’i göstermemiz kalıyor. Bunun için programı açıyoruz. Ayarlardan sistemin içinde uzak gps yazan yere gidiyoruz. Orada dahili gps i seçip (ekli gps) tamama basıyoruz. Böylece elimizde son derece güncel bir gps harita programımız oluyor.
diye yazmışsınız ama ben bir türlü uzak gps i dahili gps konumuna getiremedim ilgilenirseniz sevinirim

efelerefesi

Üye
harika bir program 81 il kapı numarasına kadar detaylı. 5800 da sorunsuz çalışıyor. yapamayan arkadaşlar eklesin yardımcı olurum. [email protected]

ULASILMAZz

ULASILMAZz

Üye
Tüm gerekenleri yerine sorunsuzca getirdim.Fakat şmdi programı açıp dahili gps'ye çeviremiyorum.Çünkü program açılınca hemn tekrardan kendiliğinden kapanıyor...

Buna bi ardkş çözüm getirirse çok memnun olurum...

minzi2717

Üye
kardeş 5800 için oluyormu

Üst Alt