N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

sağol dostum ovi yüklü bende hiç bir işe yaramıyor gps bağlanamıyor inşallah bu iyi olur

herşey güzelde birde rapidshare paylaşımcı olsa çok iyi olacak...

ben programı yükledim ancak güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor diyor ne yapmalıyım arkadaşlar?

--------------- Ekleme ---------------

ben programı yükledim ancak güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor diyor ne yapmalıyım arkadaşlar?

teşekkür ederim süper program sorunsuz kuruldu allh razı olsun

trk05

Üye
arkadaşım..ya ben acemiyim..ya siz tam anlatamıyorsunuz..ne kurması..exe dosyasını tanımıyorki..telefon kursun..dosya açılamıyor diyor.anlamadım..nasıl kuruyor..nerden kuracağız..anlamış değilim..bir açıklama lütfen.

bu programın 2010 haritassı var mı acaba?

5. bölümden sonra bazı yerleri anlayamadım iki tane kod filan gelmedi yani

enesgur

Üye
kardeş şu anahtar dosasının linki kırık heralde bi ilgilenirsen

tüm dediklerinizi yaptım fakat haritayı yükledim en sonunda garmin açılıyo satın al ve kullan,deneme başlat,ürün kodunu gir,garmin gps e bağlan diyor ve sonuç alamıyorum eğer ürün anahtarı girileceksede kodla alakalı bilgi alabilirmiyim lütfen yardımcı olun =(

harme_24

Üye
ya arkadas indiremiyorum ya hep error dior

kadresim lin k veriyonuz epsi de hatali len bune ya
adam gibi koyun bisey

asami586

Üye
selam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ilk üç yüklemeyi bitirdim telefondan garmin i açamaya çalıştığımda güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor diyor ne yapabilirim

alis_70

Üye

Anahtar dosyasını indiremiyoruz

teşekkür ederim kardeşim hepsini yükledim ama şu anahtar doysayını indiremedim ve orda nort doyası faln demişin orayı anlayamadım tekrar güzelce anlatırmısın

alis_70

Üye

Nokia N95 kullanıcısıyım
kardeş aline sağlık ama bu sadece ist. vs gibi büyük şehirlerimi kapsıyor .telefona dediklerini harfiyen yükledim ama ne adres girebiliyorum nede bulunduğum yeri görebiliyorum karaman merkezde yaşıyorum karaman ve merkezi buluyorum fakat adresi bulamıyorum

emekler çok teşekkürler sorunsuz indirip kurdum ama anahtar dosyasının linki kırımıdır nedir anlamadım.onu yapamadım bir tek ilgilenilirse çok ii olucak teşekkür ederim emeği geçen arkadaşlara...

nowonai

Üye
arkadaşlar daha önce indirmiştim kayıtlıydı bende burdn indirebilirsiniz tüm dosyaları error felan verirse 2 dk 5 dk sonra tekrar deneyin.olmadı modem fişini çıkarın 1 dk sonra tekrar deneyin.

Garmin GPS part1

Garmin GPS part2

snm25

Üye
kardeşim linkler uçmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

nowonai

Üye
ya hepsini harfiyen yaptım uyguladım program düzgün çalışıyor bi prblem yok gözüküyor ama gps sinyali yok istanbul E-5 te az bi sinyali var onun dışındsa çekmiyor neden acaca?