Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MXIL 2 Firmwaresine swf Tema Yüklenişi veTÜRKÇE Güzel Bir Tema 19#082010 [YENİ TEMA EKLENDİ]
Sponsorlu Bağlantılar
didyou
Üye
Teşekkürler.
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim .
sahinsarul
Üye
temayı kurdum fakat dosyalarıma giremiyorum dosyalara basınca bomboş bi sayfa geliyor nedendir ?
Dosyalarım için ayrı bir swf hazırladım iconları falan farklı onu koymayı unutmuşum temanın içine . Verdiğim patch de sadece masaüstü ve menü için olduğundan dolayı dosyalarım kısmı boş sayfa açılıyor bekle 5 dk ya patchı tekrar upload ediyim yada temayı hangisini istersin . Bence temayı upload ediyim hem o zaman dosyalarımdaki iconlar değişecek
--------------- Ekleme ---------------
Mecbur patcıde değiştiriyorum ikisinide indirmen gerek
Dosyalarım için ayrı bir swf hazırladım iconları falan farklı onu koymayı unutmuşum temanın içine . Verdiğim patch de sadece masaüstü ve menü için olduğundan dolayı dosyalarım kısmı boş sayfa açılıyor bekle 5 dk ya patchı tekrar upload ediyim yada temayı hangisini istersin . Bence temayı upload ediyim hem o zaman dosyalarımdaki iconlar değişecek
--------------- Ekleme ---------------
Mecbur patcıde değiştiriyorum ikisinide indirmen gerek