MXIL 2 Firmwaresine swf Tema Yüklenişi veTÜRKÇE Güzel Bir Tema 19#082010 [YENİ TEMA EKLENDİ]

Sponsorlu Bağlantılar

Konu işinize yaradımı ?

• Evet çok güzel bir tema . Teşekkür ederim . :)

Kullanılan: 64 77.1%
  • Hayır bir türlü beceremedin yapılışını :(

Kullanılan: 19 22.9%

• Kullanılan toplam oy
    83

didyou

Üye
Teşekkürler.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim .

sahinsarul

Üye
temayı kurdum fakat dosyalarıma giremiyorum dosyalara basınca bomboş bi sayfa geliyor nedendir ?

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
eksik birşey yapmışsındır tekrar yüklemetyyi dene

sahinsarul

Üye
eksik birşey yapmışsındır tekrar yüklemetyyi dene

arkadaş konuda indirdiğiniz klasörde 3 .swf dosyasını atın diyor bende 2 tane swf geldi ondan olabilir mi ? (ayrıca tekrar yükledim gene aynı)

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş konuda indirdiğiniz klasörde 3 .swf dosyasını atın diyor bende 2 tane swf geldi ondan olabilir mi ? (ayrıca tekrar yükledim gene aynı)

Dosyalarım için ayrı bir swf hazırladım iconları falan farklı onu koymayı unutmuşum temanın içine . Verdiğim patch de sadece masaüstü ve menü için olduğundan dolayı dosyalarım kısmı boş sayfa açılıyor bekle 5 dk ya patchı tekrar upload ediyim yada temayı hangisini istersin . Bence temayı upload ediyim hem o zaman dosyalarımdaki iconlar değişecek :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Mecbur patcıde değiştiriyorum ikisinide indirmen gerek :oke:

sahinsarul

Üye
Dosyalarım için ayrı bir swf hazırladım iconları falan farklı onu koymayı unutmuşum temanın içine . Verdiğim patch de sadece masaüstü ve menü için olduğundan dolayı dosyalarım kısmı boş sayfa açılıyor bekle 5 dk ya patchı tekrar upload ediyim yada temayı hangisini istersin . Bence temayı upload ediyim hem o zaman dosyalarımdaki iconlar değişecek :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Mecbur patcıde değiştiriyorum ikisinide indirmen gerek :oke:

tamam aga beklemedeyim :)

sahinsarul

Üye
alicem123

alicem123

Üye
Paylaşım için teşekkürler telefona ayrı bi hava kattı :)

monteboy

monteboy

Üye
Mega menu harikaymis, ama monteye olmuyo heralde

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
evet çok güzel ama dediğin gibi monteye olmuyor :(

acil_tema_lazım

Üye
wifi Li teLefnLara özeL tema yok mu .S

virus19

virus19

Üye
peki bunu yükleyince mesajlarda türkçe karakter sorunu var mı ? başımın belası bu sorun birtürlü çözemedim

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
evet yine var .

farrlell

Üye
arkadas megaupload a ne yaptıysam indiremedim adam gibi baska bi yerden koysan olmezsin demi 1 saattir ugrasıyorum yaaa

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Önce bi insan gibi konuşmayı öğren :oke: . Ayrıca illa burdan indirmen şart değil google de aratırsan s5230 MXIL2 diye bulursun bi farkı yok :off:

Üst Alt