Samsung Star Tema Kurulum Rehberi

Sponsorlu Bağlantılar

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Tema Kurulum Rehberi
Evet arkadaşlar sonunda çalışmalarımın sonlarına doğru yaklaştım ve sabredemediğimden dolayı sizinlede paylaşıyorum .

Baştan söyleyeyim bu konu wi-fi için değildir . Konuyu boşu boşuna sorular sorup kirletmeyelim lütfen .

Evet başlayalım ...

Öncelikle öncelike bu firmwareyi indiriyoruz ve telefonumuza kuruyoruz . Aşağıda ayrıntılı bir şekilde nasıl firmware yüklendiği anlatılmıştır . :oke:

1.Telefonunuzdan sim kartınızı ve hafıza kartınızı çıkarın ve (pili çıkarmayın) Ses Kısma Tuşu+ Kamera + Açma-Kapama Tuşuna aynı anda basın.

2.USB Kablosunu bağlayın. ve MultiLoader'ı açın.

3.MSM6250/MSM6250A butonu seçin

4. Sırası ile Boot Change, Download, Master Rom'u Seçin.















Şimdi firmware yüklendikten sonra bakın telefon rusça gelecektir onu isterseniz İngilizce yapın daha kolay olur kullanımı .

Daha sonra

adreste verdiğim patchi indirin rar : www.maxicep.com'dur.

Bu videolu anlatımdanda patchi nasıl yükleyebileceğimizi öğreneceğiz . Videoda resimli anlatım yeri var bizim için önemli olan yeri burası . Burdan sonrasına dikkat ediniz .



Program finish dedikten sonra hemen çıkarmayın kabloyu patch yüklediğimiz için telefon kapanıp açılıyor onu bekleyin açıldıktan sonra kabloyu çıkarabilirsiniz .

Şimdi telefonunuzu Medya Oynatıcı modunda pc ye bağlayın . O zaman telefon hafızasınıda görebilirsiniz . Daha sonra telefon hafızasını açtıktan sonra içinde Res adlı bir klasör var onun içinde swf. uzantılı dosyalar var onları hiç silmeyin hiçbir zaman silmeyin onları . Neyse Res klasörünün içine Font , System , Themes adlı kasörler oluşturun . Daha sonra bu Res klasörünün içindeki dosyları oluşturduğunuz System adlı klasöre atın . Font klasörünede bu linkteki dosyaları kopyalayın dah sonra bunu indirin ve Res klasörüne atın .

Şimdi gelelim kolay kısma .

Bakın iddia ediyorum bu olay yenibir çığır açar :ehe , telefonu kapatmadan , tekrar yazılım yüklemeden direk telefondan tema yükleyebilirsiniz .

Şimdi telefonu kapatın . Daha sonra kenardaki kilit tuşuna basılı tutarak telefonunuzu açın ama açılana kadar sakın bırakmayın tuşları aksi taktirde patch menüsü gelmez neyse , şmyle bir menü gelecek .. He şunuda belirteyim bunu yaparken telefonunuzun hafıza kartıının yada sim kartın takılı olması sorun değil . . Çıkarmanıza gerek yok . :oke:

Bu menüyüde şöyle kullanacağız ses artırma tuşu üst seçeneğe , ses kısma tuşuda alt seçeneğe gitmemize yarayacak seçeneği seçmek içinde kamera tuşuna basın ve seçin . Zaten menü basit bir menü ilk başta açılan yerde 4 seçenek var biz Patch menü yazan yere gireceğiz girmek içinde kamera tuşuna basın ve oraya girin.


Daha sonra açılan yeri fotoğrafa gösterdiğm şekle getirin yani tikli olan tik fotoğrafta tikli olan yerlere sizde tik atın .



Daha sonra geri tuşuna basarak diğer sayfaya gidin ve oradakilerin hepsini tikleyin ve kamera kilit tuşuna basıp kaydedin .


Daha sonra arama tuşuna basarak geri gidin taaki ilk açılan menüye gelene kadar ve sonra ses kısma tuşuyla aşağı için ve restart phone seçeneğini üzerine gelip kamera tuşuna basın ve şimdi artık patchle falan hiç bir işiniz kalmadı .



Ancak şöyle bir durum var yeni yazı tipi ekledğimiz için karakterler görünmeyektir daha doğrusu kare kare değişik şeyler görünecektir . Panik yapmayın onuda şöyle çözeceğiz direk ayarlara gidin ekran ayarlarından yazı tipine girin ordan bir yazı tipi seçin yolunuzu şaşırmazsınız zaten bu telefonun menüleri kolay e sizde ezberleşmiştirsiniz o yüzden bende onun için bi anlatım yapmaya gerek duymadım .

Şimdi tema yüklemeyide yazıyla anlatıyım . Temayı şöyle yükleyeceğiz öncelike burdan temaları indirin ben denemeniz için 3 tane veriyorum onları deneyebilirsiniz .

Sonra bunları telefonun herhangi biryetine atın .

Sonra Settings > Display and Light > Main Menu Style e girin sonra aşağı inin ve bakın orda ne var tema seçebileceğimiz bir yer '' Main menu layout type '' yazıyor altındaki sarı yere tıklayın ve temaları nereye attıysanız oraya gidin istediğiniz temayı seçin '' Add '' ye tıklayın ve sonra '' Save '' ye tıklayın ve çıkın sonra menüye girin bakın ne var .

2 . Arkadaşlar bu temayla birşeyi daha elde etmiş oluyoruz o da şu ; eskiden forumlarda yazıyordu samsung star siyah tema yapımı falan diye ama bakın orda yazıyorduki '' eğer tekrar tema düzenini değiştirirseniz geri gelmez '' , ben o sorunuda çözüm artık renk düzeninde 3 seçenek var bunlar ; siyah , turuncu ve yeşil .

Evet arkadaşlar yine bir çağ kapatıp yeni bir çağ açan olayla karşınızdaydım ... Hak ediyorsam '' Beğen '' butonuna basın . . . Saygılarımı sunar , iyi çalışmalar dilerim .
 
  • Beğen
Tepkiler: onur-65, MeLih_061, adilll4 ve 19 diğerleri


Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
Çok Saol S5603 te ve Türkçe mi ?
 
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
hayır .
 
XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
eline emeğine sağlık keşke temaların resimlerini filan da koysaydın
 
SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
Çok sağol :naughty:
 
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :oke:
 
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
güncel ++ .
 
MaxiHan

MaxiHan

Üye
emeğine sağlık güzel konu :oke:
 
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın Serhan kardeş :oke:
 
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi .
 

fetgun

Üye
5233w ye olurmu panaroya
 
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
hayır .
 
gora"

gora"

Üye
bu çok uzun yaaa
 
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
seni yap diye zorlayan yok zaten .
 
XxManyaqKingxX

XxManyaqKingxX

Üye
haci bende port searcha basıom bişi gelmio
 
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
up up ++ .
 

bmw333de

Üye
bnm tl wifi fakat bn wifi kullanmıyorum kablosuz yok :D problem çıkarırmı ?? ( wifi olmasa yani )
 
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
donanım farkından dolayı sıkıntı çıkabilir o yüzden riske girmeyin bence :oke:
 


Üst Alt