evet link kırık isyann![]()
yaptım öle bekliorummmmmm![]()
Bilmiyorum ama denemeni tavsiye etmem büyük bir sorun çıkabilir.bunu samsung corby 3653 yüklesem bi problem olurmu*
Anladıgım kadarıyla ıkıncı anlattıgımı yapmamıssın kardesım . Anlatımı yolladım yaparsan çözersin..emre şu an ben patchi yaptım telefon acıldı kendı kendıne beyaz bi ekran yukarda şarj , saat ikonu şarj oluyor .
res dosyasını nereye atayım ?
tel gozukmuyor şu an sim , hafıza çıkık
patch dosyasının kodu ne !
BU PROGRAMI KURCAM AMA İLK BAŞTAKİ VİDEO DA BÖLÜMLERE NE SEÇTİĞİN HİÇ GÖZÜKMÜO BİDE HIZLI HIZLI YAPMIŞIN SANKİ GÖRMESİNLER DİE LÜTFEN GÖZÜKMEYEN YERLERİ YORUMLA VEYA Bİ KONU İLE AÇIKLARMISIN KONUYU ACELE ACELE YAPMIŞIN GİBİME GELDİ YAZIYA ÜŞENMİŞİN

EN KISA ZAMANDA AÇIKLAYICI BİR ANLATIM YAPARSAN SEVİNİRİM
Bu konu zaten orta ve üst düzey kullanıcılar için. Acemiler kalkışmasın telefon ellerinde kalabilir. ! Konu da yeterince açık..BU PROGRAMI KURCAM AMA İLK BAŞTAKİ VİDEO DA BÖLÜMLERE NE SEÇTİĞİN HİÇ GÖZÜKMÜO BİDE HIZLI HIZLI YAPMIŞIN SANKİ GÖRMESİNLER DİE LÜTFEN GÖZÜKMEYEN YERLERİ YORUMLA VEYA Bİ KONU İLE AÇIKLARMISIN KONUYU ACELE ACELE YAPMIŞIN GİBİME GELDİ YAZIYA ÜŞENMİŞİN
![]()
video üzerine tıklarsan ve youtube üzerinden açarsan hq kalitede okunaklı şekiilde izlersin arkadaşım açıklamalı anlatım istersen imzamdaki 6 temalı linki takip et.BU PROGRAMI KURCAM AMA İLK BAŞTAKİ VİDEO DA BÖLÜMLERE NE SEÇTİĞİN HİÇ GÖZÜKMÜO BİDE HIZLI HIZLI YAPMIŞIN SANKİ GÖRMESİNLER DİE LÜTFEN GÖZÜKMEYEN YERLERİ YORUMLA VEYA Bİ KONU İLE AÇIKLARMISIN KONUYU ACELE ACELE YAPMIŞIN GİBİME GELDİ YAZIYA ÜŞENMİŞİN
![]()