Şok Şok Şok !! Samsung Star - Star Wifi Tema Yükleme !! Anlatım.!!

Sponsorlu Bağlantılar

#okn#

#okn#

Üye
patch dosyalarının linki kırık arkadaşım .s

mhmttg

Üye
evet link kırık isyann :off:
yaptım öle bekliorummmmmm :@

mhmttg

Üye
4shared da hata veriyor arkadaşım ya başka siteye up layamaz mısn ? telefon em ingilizce hemde normal moralim bozuldu :C

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
patch :

mhmttg

Üye
ya anlatamıyormuyum ? 4sharedde doluyor süre bekliyorum donwloada tıklayınca sunucuyla bağlantı kesildi diyor hata veriyor!

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
senin pc de sorun var arkadasım . ben gayet rahat indirebiliyorum

KarsiyakaSk

KarsiyakaSk

Üye
teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

birde wifi çalışıyormu ?

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Wifi çalışıyor kardesım..

raprap95

Üye
bunu samsung corby 3653 yüklesem bi problem olurmu*

KarsiyakaSk

KarsiyakaSk

Üye
emre şu an ben patchi yaptım telefon acıldı kendı kendıne beyaz bi ekran yukarda şarj , saat ikonu şarj oluyor .
res dosyasını nereye atayım ?
tel gozukmuyor şu an sim , hafıza çıkık

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
emre şu an ben patchi yaptım telefon acıldı kendı kendıne beyaz bi ekran yukarda şarj , saat ikonu şarj oluyor .
res dosyasını nereye atayım ?
tel gozukmuyor şu an sim , hafıza çıkık
Anladıgım kadarıyla ıkıncı anlattıgımı yapmamıssın kardesım . Anlatımı yolladım yaparsan çözersin..

KarsiyakaSk

KarsiyakaSk

Üye
herşey tamam fakat mesaj yazma yerleri falan siyah gözüküyor neler yazdıgını göremiyorum yardımcı olurmusun

poqer111

Üye
multidownloader bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

patchlerin rar şifresi ne?

KarsiyakaSk

KarsiyakaSk

Üye
patch dosyasının şifresi ne !

ahmetyazıcı

Üye
:megafon:BU PROGRAMI KURCAM AMA İLK BAŞTAKİ VİDEO DA BÖLÜMLERE NE SEÇTİĞİN HİÇ GÖZÜKMÜO BİDE HIZLI HIZLI YAPMIŞIN SANKİ GÖRMESİNLER DİE LÜTFEN GÖZÜKMEYEN YERLERİ YORUMLA VEYA Bİ KONU İLE AÇIKLARMISIN KONUYU ACELE ACELE YAPMIŞIN GİBİME GELDİ YAZIYA ÜŞENMİŞİN:angry::angry::angry:EN KISA ZAMANDA AÇIKLAYICI BİR ANLATIM YAPARSAN SEVİNİRİM:pro:

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
:megafon:BU PROGRAMI KURCAM AMA İLK BAŞTAKİ VİDEO DA BÖLÜMLERE NE SEÇTİĞİN HİÇ GÖZÜKMÜO BİDE HIZLI HIZLI YAPMIŞIN SANKİ GÖRMESİNLER DİE LÜTFEN GÖZÜKMEYEN YERLERİ YORUMLA VEYA Bİ KONU İLE AÇIKLARMISIN KONUYU ACELE ACELE YAPMIŞIN GİBİME GELDİ YAZIYA ÜŞENMİŞİN:angry::angry::angry:EN KISA ZAMANDA AÇIKLAYICI BİR ANLATIM YAPARSAN SEVİNİRİM:pro:
Bu konu zaten orta ve üst düzey kullanıcılar için. Acemiler kalkışmasın telefon ellerinde kalabilir. ! Konu da yeterince açık..

+ Video bana ait değil.

sessiz_cocuk

Üye
video üzerine tıklarsan ve youtube üzerinden açarsan hq kalitede okunaklı şekiilde izlersin arkadaşım açıklamalı anlatım istersen imzamdaki 6 temalı linki takip et.

Üst Alt