MXIL 2 Firmwaresine swf Tema Yüklenişi veTÜRKÇE Güzel Bir Tema 19#082010 [YENİ TEMA EKLENDİ]

Sponsorlu Bağlantılar

Konu işinize yaradımı ?

• Evet çok güzel bir tema . Teşekkür ederim . :)

Kullanılan: 64 77.1%
  • Hayır bir türlü beceremedin yapılışını :(

Kullanılan: 19 22.9%

• Kullanılan toplam oy
    83
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
tema her sürüme oluyor fakat önemli olan patch i bulmak

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Aynen patchi bulduğun zaman her Samsung Star modelinde sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor .

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bide emre sana attığım patch çalıştımı

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
şu flash oyunları oynamak için olanmı ?

o çalışömadı bende .

hanbugra

Üye
ilk önce merhabalar tema programı gerçekden güzel telefonu daha kullanışlı hale getirdiğini düşünüyorum...paylaşan arkadaşada teşşekurler bu arada
yalnız tek sorunum tema yı yukledıkden sonra menu ikonlarındaki rusca karekterler oldu bunu input menu de duzeltemedim ... yardımcı olabilirseniz sevinirim

hhhgggffff

Üye
arkadaşlar bu çalışmaları yapan arakdaşlara öncelikle teşekkür ediyorum yanlız şu 5603 ler içinde bişey bulsak çok iyi olacak 9 aydır kullanıyorum ben bu telefonu ve oldukca sıkılmaya başladım ben bu halinden

OğuzcanAbi

Üye
saol kardeş

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
o rusçayı dili ingilizce yap düzelir samsung java tabanlı telde önemli olan patch i bulun gerisi basit

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce merhabalar tema programı gerçekden güzel telefonu daha kullanışlı hale getirdiğini düşünüyorum...paylaşan arkadaşada teşşekurler bu arada
yalnız tek sorunum tema yı yukledıkden sonra menu ikonlarındaki rusca karekterler oldu bunu input menu de duzeltemedim ... yardımcı olabilirseniz sevinirim

Dostum eğer telefon hafızasına attığın Res klasörüne baktıysan içeriği hep swf yani flash dosyalarıdır . Yani eğer flash dosylarını editlemeyi biliyorsan menüyü olsun , masaüstünü olsun hepsini Türkçe yapabilirsin ama yine eksik olan birşey kalıyor oda : mesela mesajlara girdin ordada bir menü geliyor işte gelen mesajlar falan gibi onlarda İngilizce oluyor ama işte malesef onu değiştiremiyoruz . He şöyle direk Türkçe dil desteği olan bir firmwarenin patchini bulsak artık hiç sorun kalmaz flashlarıda editleriz o zmn Türkçe temalı ve Türkçe dil desteği olan bir şaheser meydana gelir :) Umarım Türkçe dil desteği olan bir firmware patchi bulabiliriz .

hanbugra

Üye
evet anlıyorum ama language olarak değiştirmek istesemde (turkce olması onemlı degıl ingilizce menu sorun olmıcak benım ıcın) bı turlu ikonlardakı rusca karakterler degıstıremedım input menuye gırmeme rahmen yani language sekmesinden....rehber de bir kişi yi aramak istediğimde malesef telefon firmware i reset atıyor her defasında sureklı olarak rehber de asagı yukarı yapmak zorunda kalıyorum....bi diger sorunda internete baglanamam :( widget ler pek kullanıslı olmuyor o zaman .....

emre konuya alakadar olmana sevındım cevabın için saol ...bu arada her seye rahmen telefon dakı eskı firmware e gerı donmek ıstemıyorum ..

tesekkur ettim ;)

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
evet anlıyorum ama language olarak değiştirmek istesemde (turkce olması onemlı degıl ingilizce menu sorun olmıcak benım ıcın) bı turlu ikonlardakı rusca karakterler degıstıremedım input menuye gırmeme rahmen yani language sekmesinden....rehber de bir kişi yi aramak istediğimde malesef telefon firmware i reset atıyor her defasında sureklı olarak rehber de asagı yukarı yapmak zorunda kalıyorum....bi diger sorunda internete baglanamam :( widget ler pek kullanıslı olmuyor o zaman .....

emre konuya alakadar olmana sevındım cevabın için saol ...bu arada her seye rahmen telefon dakı eskı firmware e gerı donmek ıstemıyorum ..

tesekkur ettim ;)

Menü falan editli olduğu için yani adamların kendisi yaptğı için onu telefon ayarlarından yapamazsın malesef çünkü : o menüdeki diller falan kalıp halindedir yani menü iconları ile birlikte her zaman vardır onlar rc1 dosyasından çıkan swf ler de aynı bu şekilde . Kendin editlersen Türkçe yapabilirsin ama sadece menüyü yani mesajlar klasörünün içindeki gelen mesajlar vs. onları Türkçeleştiremezsin malesef . Eğer istersen ve elinde güzel bir flash düzenleyici program varsa beraber Türkçeleştirebiliriz hem Berkay arkadaşımızla biz beraber bişiler yapmaya başladık eğer istersen sende gel aramıza üç kişi oluruz ne demişler 2 sesi var 3 elin bağırıtısı :d:

msn adresim : [email protected]

Ayrıca ben teşekkür ederim . . .
Açılan konuya mesaj yazmayı görev sayıyorum kendime :oke: . . .
Nede olsa biz bir maxiceo ailesiyiz. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

tesekkur ettim ;)

Menü falan editli olduğu için yani adamların kendisi yaptğı için onu telefon ayarlarından yapamazsın malesef çünkü : o menüdeki diller falan kalıp halindedir yani menü iconları ile birlikte her zaman vardır onlar rc1 dosyasından çıkan swf ler de aynı bu şekilde . Kendin editlersen Türkçe yapabilirsin ama sadece menüyü yani mesajlar klasörünün içindeki gelen mesajlar vs. onları Türkçeleştiremezsin malesef . Eğer istersen ve elinde güzel bir flash düzenleyici program varsa beraber Türkçeleştirebiliriz hem Berkay arkadaşımızla biz beraber bişiler yapmaya başladık eğer istersen sende gel aramıza üç kişi oluruz ne demişler 2 sesi var 3 elin bağırıtısı :d:

msn adresim : [email protected]

Ayrıca ben teşekkür ederim . . .
Açılan konuya mesaj yazmayı görev sayıyorum kendime :oke: . . .
Nede olsa biz bir maxicep ailesiyiz. :oke:

hanbugra

Üye
açıkcası flash için işden pek fazla zamanım kalmadığı için ilgilenemiyorum ama eğer zaman ayırabilirsem konuyla ilgili bağlantılarımı burdan yanıtlanırım bu arada sizlerede kolay gelsin ;)

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
açıkcası flash için işden pek fazla zamanım kalmadığı için ilgilenemiyorum ama eğer zaman ayırabilirsem konuyla ilgili bağlantılarımı burdan yanıtlanırım bu arada sizlerede kolay gelsin ;)

Tmm . Kardeşim sen nasıl istersen öyle olsun istediğin yere yanıtlayabilirsin artık napalım flash işinide öğrencez bi şekilde .

Saolasın .

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

hanbugra

Üye
açıkcası internet ve mms sorununu turkcell in kendi ayarlarını manual olarak girerek hallettim..yani internet sorunu nu biraz kurcalayarak her kullanıcı çözebilir keşke benim daha önce aklıma gelseydi ;) telefon rehberindeki sorunda sanırım sim card 'ın firmware yüklerken telefonda olmasından kaynaklandı...neyse o sorunu da rehberdeki numaraları telefon a aktararak çözdüm .. ya da benim aklıma gelen en mantıklı cevap bu şu anda o sorun yok ;) ama gömülü swf dosyasını flash da editlemek gecenin bi yarısı kafamı dagıtmaya yetti .. canımı da baya sıktı malesef işin içinden çıkamadık henüz... text leri editleme konusunda fikri olan arkadaşlar varsa önerilereine her zaman acıgım bu :)) umarım yardımcı olabilirsiniz ...

emre bu konuda bana yardımcı olabilecegini dusunuyorum ;)
şimdiden tesekkurler

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
açıkcası internet ve mms sorununu turkcell in kendi ayarlarını manual olarak girerek hallettim..yani internet sorunu nu biraz kurcalayarak her kullanıcı çözebilir keşke benim daha önce aklıma gelseydi ;) telefon rehberindeki sorunda sanırım sim card 'ın firmware yüklerken telefonda olmasından kaynaklandı...neyse o sorunu da rehberdeki numaraları telefon a aktararak çözdüm .. ya da benim aklıma gelen en mantıklı cevap bu şu anda o sorun yok ;) ama gömülü swf dosyasını flash da editlemek gecenin bi yarısı kafamı dagıtmaya yetti .. canımı da baya sıktı malesef işin içinden çıkamadık henüz... text leri editleme konusunda fikri olan arkadaşlar varsa önerilereine her zaman acıgım bu :)) umarım yardımcı olabilirsiniz ...

emre bu konuda bana yardımcı olabilecegini dusunuyorum ;)
şimdiden tesekkurler

Evet internet ve mms ayarları sorun değil dediğin gibi zaten veriliyor Turkcellin ve diğer operatörlerin sitesinde . Telefon rehberindeki olay benimde defalarca başıma geldi birsürü numaram gitti o yüzden ama şimdi şöyle bir çözüm yolu uyguluyorum : Firmware atmadan önce Samsung Pc Suite ile telefon rehberini yedekliyorum yada daha kolay yolu kaydettiğim bütün numaraları Sim Karta kaydediyorum . Swf formatı bildiğiniz üzere flash tabanlı dosyalardır ve bu swf dosyaları üzerinde oynama yapmak aslında kolaydır ancak bu temadaki bir flash dosyasında sayfalarca menü falan var o yüzden flash üzerinde oynama yapmayı bilen birisi bu işle uğraşsa daha iyi olur artık kendi Türkçe temalarımızı kullanabiliriz en azından .

hanbugra

Üye
Darkforest gubuna ait bahsettiğm sorunla ilgili sanırım bir cozum topic i acmıslar... fakat ''run the tk explorer patch ''
de nedemek istemişler anlamadım ??

I'v managed to install my native language Croatian to my modded htc hero xeil2 firmware.....and for now i only know the code for croatian language,and i have tested it on my phone and it works almost perfect...why i say almost is becouse the language it says in settings of the phone is english...but infact it is your language,in my case it is croatian...the t9 works but only for the languages that are default in xeil2 firmware....that is the description of this modd...
and now how to install it:
1. run multiloader
2.connect your phone to the pc(the phone must me on in gadget menu)
3.chose pc studio(on the phone)
4. run the tk explorer patch(if windows 7 user than run as administrator)and enable it(the pach must be always running)
5.look at the multiloader and see on wich com port is your phone
6.run tk exploer
7. go to systemFS/settings/preconfg/baltic/nv/
8. delete te nv_original.ini file in there
9. copy my nv_original.ini file in systemFS/settings/preconfg/baltic/nv/ (if tk explorer crashes don't worry the file has been copied)
10. disconnect your phone
11. Dial *#5239870*# then tap Pre-configuration. It will ask for a password, insert *#27236*# (if u have the patch that changes this than dial *#3333#* and the password is 1111)
12. chose baltic
13. press install
the phone will restart and u will have your native language..

the code for croatian language in nv_original.ini file is:

NV_SI_LOCALE_LANGUAGE=21

the number 21 is the number of croatian language in star...the number of languages in xeil2 firmware is 16(automatic is a language also in star )all numbers after 16 are languages that are hidden inside the xeil2 firmware..so go ahead and just change number 21 with the number from 17 to 40 and search for your language hope you find your language like i did....

I didn't tested the rest of the codes(language numbers) but this is safe procedure...everything works on my language..and now finnaly i have all these modds and themes in my native language(i was compelled to use english language,but not anymore)

everything u need is in -->> language change for xeil2 by OneStyle07.rar

IMPORTANT: do not change the language in settings of the star...if u change language in there u will have to do everything all over again...

CODE NUMBERS FOR LANGUAGES TESTED BY USERS:

21 - Croatian tested by OneStyle07
13 - Chinese(or japanesse,vietnamese) tested by teme123
24 - Lithuania tested by teme123
25 - Ukraine tested by teme123
17 - slovakia tested by teme123
18 -Romania tested by teme123
19 -Czech tested by teme123
22 -Latvia tested by teme123
23 -Estonia tested by teme123
24 -Lithuania tested by teme123
25 -Ukraine tested by teme123
27 -I have no idea, russian characters(this language uses glagolic font) tested by teme123
28 -I have no idea, russian characters(this language uses glagolic font) tested by teme123

numbers 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 20, 26, 40 wont work with default font -- tested by teme123
i think this topic must be stick topic

Silinen Üye 829631

Silinen Üye 829631

Kapalı Hesap
telefona bişe olrmu?

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Hayır . Hiç bir zararı ypktur aksine telefonu daha kullanışlı hale getiriyor .

Üst Alt