Samsung Star Adım Adım Modlama Dersleri .

Sponsorlu Bağlantılar

erdemanil06

erdemanil06

Üye
FİRİMWAREYİ BİRDAHA DENİYİM DEDİM BELKİ OLUR DEDİM YAPTIM AÇMA TUŞUNA BASIYORUM DOWLAND YAZISI GELİYOR TELEFON AÇILMIYOR:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
FİRİMWAREYİ BİRDAHA DENİYİM DEDİM BELKİ OLUR DEDİM YAPTIM AÇMA TUŞUNA BASIYORUM DOWLAND YAZISI GELİYOR TELEFON AÇILMIYOR:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

bataryayı çıkar telefonu 5 dk beklet sonra hafıza kartı + sim kart tak çalıştır :oke:

erdemanil06

erdemanil06

Üye
teli açtım ama başka firimware ile iki tane firimware yükleme yolu buldum mxıl2 firimwaresini iki yollada denedim 1.yolda tel açılıyor ama açılışta donuyor 2. yolu denedim açma tuşuna basıyorum dowland yazısı geliyor ama bulduğum orjinal firimwareyide 2.yoldan yüklüyorum çatır çatır çalışıyor

--------------- Ekleme ---------------

Yaptım oldu teşekkürler

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
teli açtım ama başka firimware ile iki tane firimware yükleme yolu buldum mxıl2 firimwaresini iki yollada denedim 1.yolda tel açılıyor ama açılışta donuyor 2. yolu denedim açma tuşuna basıyorum dowland yazısı geliyor ama bulduğum orjinal firimwareyide 2.yoldan yüklüyorum çatır çatır çalışıyor

--------------- Ekleme ---------------

Yaptım oldu teşekkürler

rica ederim . :evet:

erdemanil06

erdemanil06

Üye
ya ben wap ayarınıda yaptım ama opera mini veya bolttan hic bir seklde internete giremiyorum neyapblirim

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamalar > Oyunlar ve Daha Fazlası > altta '' Bağlantılar diye bişey var ona gir ordan senin yaptığın wap ayarını seç .:oke:

erdemanil06

erdemanil06

Üye
heryerde benim yaptığım wap ayarı seçili ama yine olmuyor

mavı golge

Üye
Ya f480i ye olurmu

erdemanil06

erdemanil06

Üye
şuanda girebilyrmusun

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
evet.

erdemanil06

erdemanil06

Üye
boltun veya operanın hangi sürümünü kullanıyosun bide mxıl2 firimwaresinde demi

creator1

Üye
s.a hocam bu resource manager adlı programı nerden buldun sen internette yok böyle birşey program varsa elinde link atabilirmisin acaba

MaxiHan

MaxiHan

Üye
iyi paylaşım saol :oke:

efendisiz13

Üye
kardeş allanı seversen böle şeyin s5233w li olanıda bul.............:aha::aha:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
ya abi bunu yüklersem kasko veya garanti iptal olurmu

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
kaskoyu bilmem ama garantiyi etkilemiyor.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
abi tamamda wifi lisini ne vakit yükleyeceksin :alkis

efendisiz13

Üye
aynen paronoya tek senden umudum var modlama için ya lütfennnnnnnnnnnnn s5233w içinde bul bunlardannnnnnnnnnnnnn:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
bulursam paylaşırım . :oke:

Üst Alt