Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
abi paylaşım için teşekkürle gerçekten çok işime yaradı en azından çakma belleden kurtuldum yalnız telde kamera tuşuna basınca reset atıyo bunu nasıl çözebilirm bide en son sürüm 25.007 onu yükleye bilirmiyim ? telefon c7

ben teşekkür ederim
kamera tuşu reset atıyorsa abim linkteki rofs2'yle yer değiştir ve update softvare yap phoenixle.

power restart modu eklemiştim power tuşuna,c7m olmadığı içinde deneme şansım yoktu.reboot komutun gidecek ama.

25.007 ye inemezsin.buradaki yazılımlar zaten 25.007 ayarında.gerek yok anlayacağın.orjinal belle çıkınca haftaya onu yüklersin.

safarotti

Üye

ben teşekkür ederim
kamera tuşu reset atıyorsa abim linkteki rofs2'yle yer değiştir ve update softvare yap phoenixle.

power restart modu eklemiştim power tuşuna,c7m olmadığı içinde deneme şansım yoktu.reboot komutun gidecek ama.

25.007 ye inemezsin.buradaki yazılımlar zaten 25.007 ayarında.gerek yok anlayacağın.orjinal belle çıkınca haftaya onu yüklersin.

ÇOk sağol abi işe yaradı

saynesim

saynesim

Üye
belle çıkarsa diyoruz ya haftaya çıkmasa bendeki telefonu hemen satarım nokia 701 alırım ben kendimi bildim bileli nokia kulanıyorum nokiadanda şaşmam nokianın kamerasız telefonunu bile diğer markaların en iyi modelleriyle değiştirmem

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
c6 a1 hani oda anna 3 of yaa

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

belle çıkarsa diyoruz ya haftaya çıkmasa bendeki telefonu hemen satarım nokia 701 alırım ben kendimi bildim bileli nokia kulanıyorum nokiadanda şaşmam nokianın kamerasız telefonunu bile diğer markaların en iyi modelleriyle değiştirmem

vallaha bende öyleydim ama bugün MEDİAMRKTte samsung Galaxy tablet'i ve diğer Galaxy'i inceledim,şuan düşünmeye başladım.Nokia cidden kendisini çok geride bırakmış üzüldüm.
kendimi Nokiaya o kadar adapde etmişimki,gözüm başka model görmez olmuş.kullandığım telefon sinek gibi kaldı maalesef.buda acı gerçek

----------Eklendi @ 03:38:55 ---------- Yazıldı @ 02:02:02 ----------

e6 ya çıkan belle bizimki kadar stabil değil n8 den editlenmiş versiyonu o nedenle bir çok sorun mevcut lütfen bilerek konuşalım

:good:

sf_ksm

Üye
peki bunu yükledikten sonra orjinal belle gelince rahatlıkla yükleyebilecek miyiz ?

saynesim

saynesim

Üye
belleyi fazla beklemedim bende c7 vardı ona önce satmaya karar vermiştim ama sonra kararımı değiştirdim satmadım gittim bir tanede nokia 701 aldım fazla bir fark yok bana kalırsa bence belleyi beklemeye devam edin telefon değiştirmeyin neden c7 satmadım çünkü telefonum o kadar temizki iğne ucu kadar çizik leke yoktu telefoncuya satayım dedim adam 450 takasa alırım dedi bende çöpe atarım daha iyi yinede vermem dedim

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
peki bunu yükledikten sonra orjinal belle gelince rahatlıkla yükleyebilecek miyiz ?

versiyon yüksek olacağı için inşallah yükleyeceğiz.ama şundaki kullandığın sürüme geri dönemezsin.istersen bikaçgün bekle.orjinal belle çıktı çıkacak.bunu beta bellede sorun yaşayanlar için yayınladım

----------Eklendi @ 00:57:52 ---------- Yazıldı @ 00:55:02 ----------

belleyi fazla beklemedim bende c7 vardı ona önce satmaya karar vermiştim ama sonra kararımı değiştirdim satmadım gittim bir tanede nokia 701 aldım fazla bir fark yok bana kalırsa bence belleyi beklemeye devam edin telefon değiştirmeyin neden c7 satmadım çünkü telefonum o kadar temizki iğne ucu kadar çizik leke yoktu telefoncuya satayım dedim adam 450 takasa alırım dedi bende çöpe atarım daha iyi yinede vermem dedim

ii yapmışın.nasıl 701.kullanımı falan.tabii nfcyi soracağım ama onu deneme gibi bi şansımız yok şimdilik belki başka bi 701le veri transferi yaptan eğer.c7 deki beta belle ile şuanki kullandığın orjinal belle ile fark gördünmü hiç

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
orjinal belle daha hızlı ve stabil kardeşim.

saynesim

saynesim

Üye
beta ile şuan kulandığım belle ile arasında hiç fark görmedin insanlar bu kadar belleyi bekliyor şunu demek istiyorum belle bu kadar büyütme gerek yok herkes hayal kırıklığına uğrayacak benim fikrin tabi ama dünyanın telefon modelini verseler ben asla nokiadan vazgeçmem

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
az kaldi sabredin arkadaslar. Tabiki de nokia forever

aosman61

aosman61

Üye
:oke:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
The flashing failed. Do you want to retry the flashing? HRESULT 0x8401f141 (-2080247487) Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

Neden? Bu hatayı veriyor

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
The flashing failed. Do you want to retry the flashing? HRESULT 0x8401f141 (-2080247487) Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

Neden? Bu hatayı veriyor

hangi yönteni denedin.verdiğim yazılımımı yüklemeye çalışıyorsun yoksa istediğin sürümemi downgrade etmeye çalışğyorsun

----------Eklendi @ 15:01:41 ---------- Yazıldı @ 15:00:20 ----------

beta ile şuan kulandığım belle ile arasında hiç fark görmedin insanlar bu kadar belleyi bekliyor şunu demek istiyorum belle bu kadar büyütme gerek yok herkes hayal kırıklığına uğrayacak benim fikrin tabi ama dünyanın telefon modelini verseler ben asla nokiadan vazgeçmem

istediğin sürüme artık geçebilirsin.konuyu güncelledim.

belco2

belco2

Üye
slm dostum c6-01 downgrade başarılı test yapıldı v25.008 v14.002 v12.006 düşürüldü

cross_fire

Üye
e7 için downgrade ile bi gelişme yokmu daha :(

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
e7 için downgrade ile bi gelişme yokmu daha :(

konunun ortasındaki kırmızıyla yazdığım yöntemle istediğin s^3 cihazı istediğin versiyona düşürebilirsin.konuyu güncellemiştim

----------Eklendi @ 19:25:50 ---------- Yazıldı @ 19:14:21 ----------

slm dostum c6-01 downgrade başarılı test yapıldı v25.008 v14.002 v12.006 düşürüldü
iscandinavya yöntemiyle demi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
arkadaşlar resmi belle gelince nereden yüklicez

Üst Alt