Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

bir haftadır belleli bizim cihazlar satılıyor piyasada,daha hala güncelleme gelecek.cihazlar türkiyeye geldi.türkçe belle yazılım yüklendi.kutulandı.piyasaya sürüldü.biz daha hala belle yükleyeceğiz.ne yapmaya çalışıyor bu nokia ve nokia türkiye distribütörlüğü.yeni alanlar bizden önce kullanıyor.hadi ben e6yı 6 aydır kullanıyorum,C6yı alanlar enayimi.
vallaha seviyorum nokiayı ama soğutuyor kendini iice

----------Eklendi @ 03:01:52 ---------- Yazıldı @ 02:50:50 ----------

Beyler e6 ve c6 için çakma veya orjınal bı belle yok n8 den port edıp mıllete verıyolar herkeste atıp sıkıntı yaşıyo şuan belle uyumlu telefonlar bellı c7 n8 701 700 falan işte e7 bıde e6 ve c6 ya port edıyolar mıllet sıkıntı yaşıyo bu konu mılletın ısıne gelır bende c7 var belle yazılımı bı vırusten dolayı sılındı hatta telefon kafayı yedı suan onu atıyorm :) ınş çalışır şımdıden eyw kardeşim guzel konu

ben ilk belco2 arkadaşımız bulup paylaştığında yükledim bi hevesle inceledim klon olduğunu gördüm, downgradeyi bulana kadar 1ay kullandım.şarzım 1 güne düştü ve telefondan durmadan birşeyler yükleme sesleri geliyordu,kendi kendine.
cidden sıkmıştı.
son 1aydır sıkıntısız çalışıyor ANNA.herşeyin orjinali makbuldür herzaman.
benim çakma dediğimden kasıt port(klon) yazılım.Ee bu çakma olmuyormu zaten?
kurtarabildiysen 100lerce arkadaşı daha ötesi varmı,ne mutlu bana.
bi Allah razı olsun demeniz yeter

cross_fire

Üye

bütün işlemci donanım özellikleri aynı. sendeki HDMI bendeki AV connector sadece.
benim ekran 640*480-senin ekran 640*360.çok ciddi bi fark değil
sadece artısı arttırılabilir hafıza olayı. ben 16+8gb kullanıyorum,daha 8ini anca doldurdum.2 divx film,480 mp3,resim video program falan.nfc bundada yok.
divx ve xvid oynatıyormu direk.codec programıyla falan değil yani.e6 oynatıyor.
başka yeni bir cihaz alacak gücümde yok şuan.alacak durumum olursa şayet direk GALAXY' mini notebooke geçeceğim.ama E6 yada değiştirirsem E7 ımı kesinlikle satmayacağım.Nokia benim için bir efsane çünkü vazgeçemem.15yıl önce gözümü nokiayla açtım çünkü :)
qwerty hastasıyım.klavyesi kullanışlımı?ben az test ettim günlük kullanımda nasıl olur bilmiyorum.sol elim sakat çünkü,sadece baş parmağımı kullanabiliyorum,alttanda destek verebiliyorum.
kızak olayında sıkıntı varmı yani gevşeme kendini bırakma gibi.ilk günkü sertliği duruyormu?kazayla elimden düşse 8 parça olurmu :)
E7 diyorum çünkü bide zamanında pahalıydı şimdiki fiyat farkı e6 ile az yani makul durumda.
Ahiret sorgusu gibi oldu ama birebir kullanıcıdan fikir almak istiyorum.
teşekkür ederim şimdiden

----------Eklendi @ 00:46:13 ---------- Yazıldı @ 00:40:16 ----------

bende yarı Angaralıyam Gardaş.Helalimsin! Yarı Erzincanlıyak Eyvallah yegenim ne demek :)
ben teşekkür ederim

çok kullanışlı kesin tavsiye ederim sadece çok kaygan bi yapısı var 6300 gibi metal kasa. Ama silikon kılıf ile sorun kalmaz. Kızakda hiç problem yok ilk günkü gibi hala. Yazma hızı dokunmatikden daha hızlı yazıyorum. Filim olarak hep mp4 attım çünkü 15 gb video var sürekli de otc kablosunu yanımda taşıyamıyorum çünkü. Ama tavsiye ederim pişman olunmayacak bi cihaz. Kaç kere yanlış versiyon attım maşallah bi sıkıntı yok çalışıyo çok şükür :) geçmiş olsun... Ins yardımcı olmuşumdur ...

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim,kafamda bi şekil oluştu

prof_81

Üye
iscandinavya yöntemi c7 de denenmiştir bu yöntemle 24.1 sürümüne geri döndüm... Teşekkürler (:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
saynesim

saynesim

Üye
versiyon düşürme arkadaşlar bir kişi detaylı olarak yardım etsin tel c 7 herkes düşürdüm diyor ama nasıl diyen yok bendeki yazılım 25.8 yardım lütfen videolu yada görüntülü olarak paylaşılım herkese iyi forumlar

belco2

belco2

Üye
versiyon düşürme arkadaşlar bir kişi detaylı olarak yardım etsin tel c 7 herkes düşürdüm diyor ama nasıl diyen yok bendeki yazılım 25.8 yardım lütfen videolu yada görüntülü olarak paylaşılım herkese iyi forumlar

dostum Bilgisayardan Phoenix 2011 sürümünü kaldır
Phoenix 2010 sürümünü bu linkten indir kur
n8 011.005_06.01_Scandinavia yazılımını bu linkten indir
rm-675 içine at tele yükle
tel açmayacık panık yapma sonra Phoenix 2010 sürümünü kaldır
Phoenix 2011 sürümünü bu linkten indir kur
NaviFirmEx c7 için kulanmak istedin yazılımı indir yükle

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
dostum Bilgisayardan Phoenix 2011 sürümünü kaldır
Phoenix 2010 sürümünü bu linkten indir kur
n8 011.005_06.01_Scandinavia yazılımını bu linkten indir
rm-675 içine at tele yükle
tel açmayacık panık yapma sonra Phoenix 2010 sürümünü kaldır
Phoenix 2011 sürümünü bu linkten indir kur
NaviFirmEx c7 için kulanmak istedin yazılımı indir yükle

eywallahh :oke:

----------Eklendi @ 04:26:30 ---------- Yazıldı @ 04:16:16 ----------

flash atmayı bilmiyorsan eğer konu başındaki videoda yeterli anlatım var bi farkı yok bununla.yazılı olarakda ifade ettim,flash atmayı biliyorsan eğer,forumda çok flash atma konusu olduğu için gerek duymuyorum artık.belco2 arkadaşımızda dediğim şekilde izah etmiş zaten

haggar73

haggar73

Üye
Kardeşim emeğine sağlık C7 Belle ye geri döndüm. Helal olsun. Tebrikler. Kimsenin başaramadığı, imkansız dediğini başarmışsın. kutlarım.:alkis

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim emeğine sağlık C7 Belle ye geri döndüm. Helal olsun. Tebrikler. Kimsenin başaramadığı, imkansız dediğini başarmışsın. kutlarım.:alkis

sen saol kardeşim,geçmiş olsun :)

saynesim

saynesim

Üye
eyvallah kardeşim işlem tamam ama 25.8 sadece belleye dönebildim 14 filan dönemedim bilginiz varmı arkadaşlar teller c7 ve c6 01

hayrettinli

Üye
teşekkür ederim kardeşim sayende c6
telefonumu düzelttim

belco2

belco2

Üye
eyvallah kardeşim işlem tamam ama 25.8 sadece belleye dönebildim 14 filan dönemedim bilginiz varmı arkadaşlar teller c7 ve c6 01

c7 veya c6-01 v12.006 v13.016 v14.002 done biliniyo

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

hepsi döner.kırmızı yazdığım yöntemi uygulamamışsın.özellikle sana bildirmiştim çözümü bulduğumda

----------Eklendi @ 14:47:10 ---------- Yazıldı @ 14:46:08 ----------

teşekkür ederim kardeşim sayende c6
telefonumu düzelttim

ben teşekkür ederim

----------Eklendi @ 15:55:37 ---------- Yazıldı @ 14:47:10 ----------

uzaktan yardımla atayım iki telefonunada.naviden istediğin yazılımları indir,konuda verdiğim phoenix de hazır olsun elinde,özelden mesaj at hazır olduğunda.

saynesim

saynesim

Üye
c6 01 14 döndüm ama c7 bir türlü dönemedim süper oldu versiyon düşürme işi arkadaşlar

belco2

belco2

Üye
sen bir yerde yanlış yapıyosun yazılım yüklerken
options kısmında
Allow SW Downgrade işaretle
lgnore lnvalid SW Version işatetle

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
sen bir yerde yanlış yapıyosun yazılım yüklerken
options kısmında
Allow SW Downgrade işaretle
lgnore lnvalid SW Version işatetle
onlarla bi ilgisi yok arkadaşım.

----------Eklendi @ 16:05:24 ---------- Yazıldı @ 16:03:23 ----------

c6 01 14 döndüm ama c7 bir türlü dönemedim süper oldu versiyon düşürme işi arkadaşlar

refurbish yerine update software yap iscandinavya yazılımını çakarken.

belco2

belco2

Üye
n8 için belle NaviFirm var RM-596_111.030.0609

belco2

belco2

Üye
Options Server Production External bak görürsün n8

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi