Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
abii benim isteğim ne oldu :ağlarım:

prof_81

Üye
istersen 25.8 in orjinal dosyalarını yükleyip atayım sana ben sadece dil dosyasını ekledim herşeyi orjinal :D
sana zahmet atarsan sevinirim ilgine teşekkürler

link

• Beğen
Tepkiler: umut1739

umut1739

Üye
link
çok teşekkürler

----------Eklendi @ 23:59:54 ---------- Yazıldı @ 22:16:27 ----------

25.008 yazılımım oldu elbet yakında orjinal yazılımı yakalıyacam :) yardımı geçenlere teşekkürler

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
25.8 in orjinal annaya sadece tr dil ekleyebilirmiyiz modife yapmadan tel çok kasıyor çünkü

tel kasmıyor.telin açılıştaki mesaj gönderme ,e-posta kurulumu ve mynokia"yı kapattığım için oraları geçiyor.sana kasmış gibi görünüyor.orjinali yüklediysen eğer saniye tut,her ikisindede ülke seçimine gelen süre aynıdır.

----------Eklendi @ 00:14:39 ---------- Yazıldı @ 00:12:54 ----------

senin istediğin gelecekde uygun belle bulamadım el deymemiiş.şuan halen arıyorum.2 dakkalık işi var upload hariç

----------Eklendi @ 00:19:45 ---------- Yazıldı @ 00:14:39 ----------

şifre girme ekranında görünmüyor birde ilk kurulduğunda ülke seçiminde uzun süre takılı kalıyor

----------Eklendi @ 20:18:28 ---------- Yazıldı @ 20:15:25 ----------

istersen 25.8 in orjinal dosyalarını yükleyip atayım sana ben sadece dil dosyasını ekledim herşeyi orjinal :D

tel kasmıyor.telin açılıştaki mesaj gönderme ,e-posta kurulumu ve mynokia"yı kapattığım için oraları geçiyor.sana kasmış gibi görünüyor.orjinali yüklediysen eğer saniye tut,her ikisindede ülke seçimine gelen süre aynıdır
birde şifre girme ekranında * ve # tuşunun bir işlevi yokki.arama ve mesaj yazma klavyesinde çıkıyor olması gerekir.yani bi problem değilki.şuan şifre girmede o tuşlar çıkıyormu.paylaştığım yazılımlar içindeki dil dosyaları orjinal çünkü,anlamış değilim.deneme şansımda yokki deneyeyim.

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar orjinal anna yükledim çok güzel ama şimdide Ovide programlar oyunlar yüklenmiyor hatası alıyorum yani kısacası belle yi çok arıyorum hani derler gelen gideni aratır ya aynen öyle oldu bendeki c7 artık satmayı düşünüyorum soğudum çünkü versiyonu düşük veya belle yazılımı olan bir c7 alacam yapacak birşey yok kendim yaptım bu hatayı bendeki c7'de yeni almıştım yazılım yüzünden satıyorum neyse herkese selamlar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar orjinal anna yükledim çok güzel ama şimdide Ovide programlar oyunlar yüklenmiyor hatası alıyorum yani kısacası belle yi çok arıyorum hani derler gelen gideni aratır ya aynen öyle oldu bendeki c7 artık satmayı düşünüyorum soğudum çünkü versiyonu düşük veya belle yazılımı olan bir c7 alacam yapacak birşey yok kendim yaptım bu hatayı bendeki c7'de yeni almıştım yazılım yüzünden satıyorum neyse herkese selamlar

kendi kendine boşuna sıkıntı yapıyorsun.benim cihazda daha önce olan bütün uygulamalar sorunsuz bir şekilde yüklü ve çalışıyor.oviden de sorunsuz bir şekildde yüklenip çalışıyor.daha önceki anna neyse buda öyle.
Konuda bir açıklama yapmıştım,QT tabanını güncellemek nokia gps uygulamasını yükleyin diye linkde vermiştim.yazılımda hiçbir sıkıntı yok.E6ya ne yaptıysam C7 ve E7 içinde aynısını yaptım.cihazım olamıyacağından daha hızlı,şarzı 4.günde takılma yok ve sorunsuz.
Denemeden kullanmadan paylaşım yapmam.
Verdiklerim olduğu gibi uygulansa hiçbir sorun yaşamıyacaksınız.

----------Eklendi @ 16:04:27 ---------- Yazıldı @ 14:30:02 ----------

olmuyor abim.çözünürlük çok fazla geliyor,çözünürlüğü düşürme gibi bi şansımızda yok maalesef.
artık bi N9 alırsın :)
tavsiyede etmem.Meegoya destek artık yok.aldığın gibi yıllarca aynı şekil kullanırsın.onu alana kadar LUMİA 800 al

saynesim

saynesim

Üye
ve kardeşim yine olumsuz seni verdiğin dosyada yüklenemiyorki aynı Ovideki gibi hata veriyor yani olmadı

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

prof_81

Üye
çok teşekkürler

----------Eklendi @ 23:59:54 ---------- Yazıldı @ 22:16:27 ----------

25.008 yazılımım oldu elbet yakında orjinal yazılımı yakalıyacam :) yardımı geçenlere teşekkürler

bu zaten orjinal yazılım sadece türkçe dil ekli (:

mehmetmert06

Üye
ben navifirm den c7 için 25.8 indirip kurmak zorunda kaldım fakat türkçesi yoktu. 25.7 de var fakat onu telefonuma kuramıyorum. bir türklü başarılı olmuyor. daha eski versiyonları atmak istiyorum nasıl olacak?? yada 25.8 de türkçe dil istiyorum fakat %100 türkçe herşeyiyle ovi harita nfc. Yardımcı olursanız sevinirim

----------Eklendi @ 23:49:23 ---------- Yazıldı @ 23:31:22 ----------

ben navifirm den c7 için 25.8 indirip kurmak zorunda kaldım fakat türkçesi yoktu. 25.7 de var fakat onu telefonuma kuramıyorum. bir türklü başarılı olmuyor. daha eski versiyonları atmak istiyorum nasıl olacak?? yada 25.8 de türkçe dil istiyorum fakat 0 türkçe herşeyiyle ovi harita nfc. Yardımcı olursanız sevinirim

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ben navifirm den c7 için 25.8 indirip kurmak zorunda kaldım fakat türkçesi yoktu. 25.7 de var fakat onu telefonuma kuramıyorum. bir türklü başarılı olmuyor. daha eski versiyonları atmak istiyorum nasıl olacak?? yada 25.8 de türkçe dil istiyorum fakat 0 türkçe herşeyiyle ovi harita nfc. Yardımcı olursanız sevinirim

----------Eklendi @ 23:49:23 ---------- Yazıldı @ 23:31:22 ----------

daha eski versiyonlar olsaydı zaten paylaşırdım ve ben atardım senden önce telime.bunu burada boşunamı uğraşıp paylaştım.
Türkçe istemişin fakat buradaki başka dilmi?
Türkçe yapıp,özellik katıp istenilen en güzel haline getirip zaten sunmuşum.
daha ne isteniliyor anlamış değilim.
Yazılımı denedinizmi? beğenmediğiniz bi tarafı varsa onu söyleyin ona göre değiştirip paylaşırım

mehmetmert06

Üye
Sağolasın, gerçekten çok teşekkür ederim inan 1 haftadır telefonla uğraşıyorum. en son verdiğin türkçe orjinal anna yı yükledim. Fakat merak ettiğim birşey var. Şuan bu yüklediğim %100 herşeyiyle orjinal fabrikadan çıkan c7 nin yazılımıyla tamamen aynı mı?? yani servise gittiğinde anlaşılabilir mi

MertcaN9

MertcaN9

Üye
saol uğraşların için yinede abi...dediğin konuya gelecek olursak N9 a destek gelecek gelmeye başladı bile ilk güncelleme yayınlandı ve daha bir çok güncelleme geleceği açıklandı

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın, gerçekten çok teşekkür ederim inan 1 haftadır telefonla uğraşıyorum. en son verdiğin türkçe orjinal anna yı yükledim. Fakat merak ettiğim birşey var. Şuan bu yüklediğim 0 herşeyiyle orjinal fabrikadan çıkan c7 nin yazılımıyla tamamen aynı mı?? yani servise gittiğinde anlaşılabilir mi

bu yazılım nokianın 25.008 amerika ve canada sürümü.türkçesi orjinal nokia tr sürümü.düzenleme uyarlama bana ait.kendim kullanıyorum.en ufak aklınızın köşesinde bi soru kalmasın.varsa soru işareti adıma konu açıp beni sorun.buda benim garantim.
normal olarak

----------Eklendi @ 02:52:25 ---------- Yazıldı @ 02:49:18 ----------

saol uğraşların için yinede abi...dediğin konuya gelecek olursak N9 a destek gelecek gelmeye başladı bile ilk güncelleme yayınlandı ve daha bir çok güncelleme geleceği açıklandı

olmadı napiim abim.nokia media dosyalarını hep değiştirdi.açabilecek pro yok maalesef.

dün gece araştırdım bende n9a destek gelecekmiş.şimdi bende kararsız kaldım tabii para olunca.
n9 mu ,lumia 900 mü?
lumia 900 ne dersen bi araştır tav olursun abim:)

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar şu belleye dönmek mümkünü yokmu ne yaptım ettim dönemedim bunun bir yolu yokmu lütfen yardım

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu belleye dönmek mümkünü yokmu ne yaptım ettim dönemedim bunun bir yolu yokmu lütfen yardım

sen benim yazdıklarımı hiç okumuyorsun.
Haftaya orjinal yeni sürüm çıkınca Belleye geçeceksin.

saynesim

saynesim

Üye
sağol kardeşim peki bir şey soracam çıkacak belle sürümü şuan piyasadaki belle sürümüyle aynı çıkarsa nasıl geçeceğiz çünkü nokia 701 sürümü aynıda ondan kafama takıldı şimdiden teşekkürler

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim peki bir şey soracam çıkacak belle sürümü şuan piyasadaki belle sürümüyle aynı çıkarsa nasıl geçeceğiz çünkü nokia 701 sürümü aynıda ondan kafama takıldı şimdiden teşekkürler

sürüm numarası aynı olsa bile versiyon numarası farklı olur.yani yüksek olur.yani sıkıntı olmaz.en kötü ihtimal servise veririz 2 dakkada güncellerler,onlarda yapamazsa değişim isteriz yeni cihaz alırız.

safarotti

Üye
abi paylaşım için teşekkürle gerçekten çok işime yaradı en azından çakma belleden kurtuldum yalnız telde kamera tuşuna basınca reset atıyo bunu nasıl çözebilirm bide en son sürüm 25.007 onu yükleye bilirmiyim ? telefon c7

Üst Alt