YkPkY
Üye
sabırla bekliyoruz arkadaşım teşekkürler![]()
dili yazılıma gömebiliyorsan sende çıkarabilirdin türkçeyi
sabırla bekliyoruz arkadaşım teşekkürler![]()
konuyu açan arkadaş yazılımı yapan arkadaş hem bizi hemde telefonları öldürdü başımız sağolsun
valla dil dosyasını gömmeyi bilmiyordum öğrendim şimdi dil dosyasınıda çıkarıyorumtel çok güzel oldu video sorunum vardı bellede o da düzeldi. teşekkür ettim (:
çok kötü oldu denedim ne orjinal anna nede belle yükleniyor orjinal belleyi beklemekten başka çare kalmadı bilginize belleyi tekrar yüklemek istiyen arkadaşlar yüklememenizi öneririm
valla dil dosyasını gömmeyi bilmiyordum öğrendim şimdi dil dosyasınıda çıkarıyorumtel çok güzel oldu video sorunum vardı bellede o da düzeldi. teşekkür ettim (:
* ve # tuşları görünmüyordu açılışta
S.a herşeyi dediğin gibi yapıyorum ama şu hatayı veriyor kardeş
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
sende olan bendede oldu ama bi uygulama yükleyince oldu ilk defa oldu şaşırdım.yarın düzeltir haber veririm sana.karakterler minicik oluyordu sendede değilmi.reset atınca düzeldiSağolasın abim seni çok seviyorum ellerine sağlık.
----------Eklendi @ 22:44:15 ---------- Yazıldı @ 22:43:54 ----------
ben yapamadım ya sıyırıcam kafayı![]()
eline klavyene salık kurdm kurtuldum belle cakmasından saatli bomba gbide calısio tıkr tıkr tsklr![]()
flashın başında aldım bu hatayı..telefon açılıyor ama hala aynı yani belle de
----------Eklendi @ 22:39:48 ---------- Yazıldı @ 22:38:32 ----------
Phoenix Service Software 2011.38.003.46817 sürüm numarasında bu yazıyor
şimdi bende belle yüklü haliyle düşük versiyon yükleyemiyorum bu yazılımı yükleyebiliyorum pekala bu yazılımı yükledikten sonra
ovi ile güncelleme yapıp orjinal annayayı kurabilirimiyim ovi suitede yazılımı yeniden yükle diye bi seçenek var o şekil ile
----------Eklendi @ 16:38:57 ---------- Yazıldı @ 14:40:44 ----------
dayanamadım denedim yazılım sorunsuz yüklendi sonra ovi ile orjinal annayı yükledim sonra orjinal belle de sıra yapan arkadaşa çok teşekkürler

orjinal anna yüklenmedi erken konuştum ovi 20000 diye bi hata verdi sonra 24.001 yazılımını dead yükleyim dedim Failed to verfy communication to product hatası verdi şu an telefon ölü
----------Eklendi @ 19:48:26 ---------- Yazıldı @ 18:35:36 ----------
belle de olmadı 25.01 yazılımı denedim ne yaptıysam senin yazılımdan başkası olmadı
klavyeli telefon kullandığım için tahmin yürütemiyorum.açılışın neresinde * ve # tuşu oluyor
orjinal anna yüklenmedi erken konuştum ovi 20000 diye bi hata verdi sonra 24.001 yazılımını dead yükleyim dedim Failed to verfy communication to product hatası verdi şu an telefon ölü
----------Eklendi @ 19:48:26 ---------- Yazıldı @ 18:35:36 ----------
belle de olmadı 25.01 yazılımı denedim ne yaptıysam senin yazılımdan başkası olmadı