Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ön sayfada dil dosyası,buradamı bekliyorsun.2 buçuk saat önce paylaştım

saynesim

saynesim

Üye
konuyu açan arkadaş yazılımı yapan arkadaş hem bizi hemde telefonları öldürdü başımız sağolsun

prof_81

Üye
valla dil dosyasını gömmeyi bilmiyordum öğrendim şimdi dil dosyasınıda çıkarıyorum :D tel çok güzel oldu video sorunum vardı bellede o da düzeldi. teşekkür ettim (:

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
konuyu açan arkadaş yazılımı yapan arkadaş hem bizi hemde telefonları öldürdü başımız sağolsun

yazılımı yapan nokia,yazılımı düzenleyen ben.ne nokia telefonunu öldürmek ister nede ben kendi telefonumu!!!
amacım burada sıkıntı çözmek, sıkıntı yaratmak için gece gündüz bilgisayarın başında çalışmıyorum.ne menfaat var ne çıkar var nede para kazanmak.
niye boşyere gece gündüz vaktimi boşuna öldüreyim.böyle yapmak için ya deli olmak lazım yada çıkar karşılığında sanal terörist.
öldüde ne oldu,son kullandığınız belleye dönmüyor sadece o kadar bir üst versiyon istiyor doğal ve normal olarak.

----------Eklendi @ 20:24:45 ---------- Yazıldı @ 20:18:01 ----------

valla dil dosyasını gömmeyi bilmiyordum öğrendim şimdi dil dosyasınıda çıkarıyorum :D tel çok güzel oldu video sorunum vardı bellede o da düzeldi. teşekkür ettim (:

ben teşekkür ederim.bi kişiyi daha memnun edebildiysem

----------Eklendi @ 20:26:33 ---------- Yazıldı @ 20:24:45 ----------

çok kötü oldu denedim ne orjinal anna nede belle yükleniyor orjinal belleyi beklemekten başka çare kalmadı bilginize belleyi tekrar yüklemek istiyen arkadaşlar yüklememenizi öneririm

bu anna çakma değilki

----------Eklendi @ 20:31:37 ---------- Yazıldı @ 20:26:33 ----------

----------Eklendi @ 20:32:48 ---------- Yazıldı @ 20:31:37 ----------

buradaki yazılımda ne sıkıntı vardı arkadaşım

prof_81

Üye
* ve # tuşları görünmüyordu açılışta

exaula

exaula

Üye
S.a herşeyi dediğin gibi yapıyorum ama şu hatayı veriyor kardeş

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
S.a herşeyi dediğin gibi yapıyorum ama şu hatayı veriyor kardeş

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

bu hatayı flahın sonunda aldın tahminim.telefonunu bi açmayı dene açılması lazım yüklenmiş olması gerekiyor.phoenix sürümün kaç

----------Eklendi @ 22:22:26 ---------- Yazıldı @ 22:19:05 ----------

Sağolasın abim seni çok seviyorum ellerine sağlık.

ABİM CWF'de bir sorun var tema efektleriyle oynayınca temayı değiştirince yanı kısaca tema ayarlarıyla oynayınca font bozuluyor. Bozuluncada aşırı derecede kötü oluyor :(
sende olan bendede oldu ama bi uygulama yükleyince oldu ilk defa oldu şaşırdım.yarın düzeltir haber veririm sana.karakterler minicik oluyordu sendede değilmi.reset atınca düzeldi

exaula

exaula

Üye
flashın başında aldım bu hatayı..telefon açılıyor ama hala aynı yani belle de

----------Eklendi @ 22:39:48 ---------- Yazıldı @ 22:38:32 ----------

Phoenix Service Software 2011.38.003.46817 sürüm numarasında bu yazıyor

espanyolb

Üye
eline klavyene salık kurdm kurtuldum belle cakmasından saatli bomba gbide calısio tıkr tıkr tsklr :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
exaula

exaula

Üye
dead flash olmadan yapsak bi sakıncası olurmu acaba ?

----------Eklendi @ 22:44:15 ---------- Yazıldı @ 22:43:54 ----------

ben yapamadım ya sıyırıcam kafayı :(

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
dead flash olmadan yapsak bi sakıncası olurmu acaba ?

----------Eklendi @ 22:44:15 ---------- Yazıldı @ 22:43:54 ----------

ben yapamadım ya sıyırıcam kafayı :(

phoenix sürümünü yükselt düşük versiyon kullanıyorsan.
telefonunu kapatmanın ne zararı var,yani denileni yapsan.dead phone yapmadanda oluyor ama bi takım sıkıntı olmuşki ilk downgrade dead phone flashı atın demişim videoda tanıtmışım

----------Eklendi @ 02:24:45 ---------- Yazıldı @ 02:19:42 ----------

eline klavyene salık kurdm kurtuldum belle cakmasından saatli bomba gbide calısio tıkr tıkr tsklr :)

güle güle kullan

----------Eklendi @ 02:30:43 ---------- Yazıldı @ 02:24:45 ----------

flashın başında aldım bu hatayı..telefon açılıyor ama hala aynı yani belle de

----------Eklendi @ 22:39:48 ---------- Yazıldı @ 22:38:32 ----------

Phoenix Service Software 2011.38.003.46817 sürüm numarasında bu yazıyor

sürümün yeterli ama telini tanımıyor.dead phone atıyorsun doğrumudur

umut1739

Üye
şimdi bende belle yüklü haliyle düşük versiyon yükleyemiyorum bu yazılımı yükleyebiliyorum pekala bu yazılımı yükledikten sonra
ovi ile güncelleme yapıp orjinal annayayı kurabilirimiyim ovi suitede yazılımı yeniden yükle diye bi seçenek var o şekil ile

----------Eklendi @ 16:38:57 ---------- Yazıldı @ 14:40:44 ----------

dayanamadım denedim yazılım sorunsuz yüklendi sonra ovi ile orjinal annayı yükledim sonra orjinal belle de sıra yapan arkadaşa çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bende belle yüklü haliyle düşük versiyon yükleyemiyorum bu yazılımı yükleyebiliyorum pekala bu yazılımı yükledikten sonra
ovi ile güncelleme yapıp orjinal annayayı kurabilirimiyim ovi suitede yazılımı yeniden yükle diye bi seçenek var o şekil ile

----------Eklendi @ 16:38:57 ---------- Yazıldı @ 14:40:44 ----------

dayanamadım denedim yazılım sorunsuz yüklendi sonra ovi ile orjinal annayı yükledim sonra orjinal belle de sıra yapan arkadaşa çok teşekkürler

ilgilenemedim biraz.
ben teşekkür ederim

umut1739

Üye
orjinal anna yüklenmedi erken konuştum ovi 20000 diye bi hata verdi sonra 24.001 yazılımını dead yükleyim dedim Failed to verfy communication to product hatası verdi şu an telefon ölü :)

----------Eklendi @ 19:48:26 ---------- Yazıldı @ 18:35:36 ----------

belle de olmadı 25.01 yazılımı denedim ne yaptıysam senin yazılımdan başkası olmadı

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
orjinal anna yüklenmedi erken konuştum ovi 20000 diye bi hata verdi sonra 24.001 yazılımını dead yükleyim dedim Failed to verfy communication to product hatası verdi şu an telefon ölü :)

belle de olmadı 25.01 yazılımı denedim ne yaptıysam senin yazılımdan başkası olmadı

bir önceki kurulu olan belle yüklenmez.bir üst sürümü beklemek zorundayız.ki bende sızma belleden kurtulmak için bu yazılımı düzenledim.alt versiyona zaten inemezsin.yeni sürüm yüklenir birtek.

prof_81

Üye

klavyeli telefon kullandığım için tahmin yürütemiyorum.açılışın neresinde * ve # tuşu oluyor

şifre girme ekranında görünmüyor birde ilk kurulduğunda ülke seçiminde uzun süre takılı kalıyor

----------Eklendi @ 20:18:28 ---------- Yazıldı @ 20:15:25 ----------

istersen 25.8 in orjinal dosyalarını yükleyip atayım sana ben sadece dil dosyasını ekledim herşeyi orjinal :D

saynesim

saynesim

Üye
25.8 in orjinal annaya sadece tr dil ekleyebilirmiyiz modife yapmadan tel çok kasıyor çünkü

umut1739

Üye
istersen 25.8 in orjinal dosyalarını yükleyip atayım sana ben sadece dil dosyasını ekledim herşeyi orjinal :D
sana zahmet atarsan sevinirim ilgine teşekkürler

Üst Alt