sen e6 istedin yazılmı yükleyemiyomusun
peki bu e7 downgrade yazanı kursak hangi versiyona inmiş oluyo ve son olarak da kırmızıyla belirttiğin dosya e7 ye göremi. Biraz kafam karıştı da. Sana zahmet bi anlatabilirmisin. Biraz fazla oldum gibi ama idare et![]()
e6 21.13 yükleye biliyomüsün
e6 21.13 yükleye biliyomüsün
şüan v12.006 kulanıyorum farklı
denedim we basarı ile sonuclandı. Ellerine saglık wersiyon düstü sonunda e7 orjinal belle cıkana kadar cakmayla bi kaç gün geçireyim. Walla çok duamı aldın tsk ediyorum...
Scandiviani Yöntemiyle v21'e Downgrade ettim , Ardından Nokia Suite ile v25.007'ye güncelledim canavar gibi oldu Telefon Belle güncellemesi için bekliyorum (: tertemiz orjinal teşekkürler Yakup Abi

scandiaviani yi kurdum ilk sayfadakini tabi yine phoenix eski sürüm ile sonra phoenix son wersiyonu kurdum bana gerekli olan 25.007 idi sonra onu kurdum tlf acıldı test ekranı da geldi. Daha sonra elimde belle türkçe wersiyon wardı onu yükledim sorunsuz ama kapağı acıp qwert klawye ile yazarken y z tuslarının yerleri karışık. Bide shift tusuna basarak çıkan karakterlerin yeride karışık onun dışında bi sorun görmedim zaten orjinal belle de bu sorunlar kalmaz bence.![]()
ekran baya geniş kullanışlı tavsiye ederim fakat nfc yok otc sayesinde bellek artıtabilirsin o cok güzel bazı modellerde olması lazım tel gayet hızlı stabil çalışıyor
ekran baya geniş kullanışlı tavsiye ederim fakat nfc yok otc sayesinde bellek artıtabilirsin o cok güzel bazı modellerde olması lazım tel gayet hızlı stabil çalışıyor

abi ben konyalıyım ve konyalı dilinden konuşucam tek kelimeyle harikasın adamın kralısın sen çok teşekkürler

ınş çalışır şımdıden eyw kardeşim guzel konu