Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ovi sore'dan yüklicez kardeşim

belco2

belco2

Üye
sen e6 istedin yazılmı yükleyemiyomusun

cross_fire

Üye
peki bu e7 downgrade yazanı kursak hangi versiyona inmiş oluyo ve son olarak da kırmızıyla belirttiğin dosya e7 ye göremi. Biraz kafam karıştı da. Sana zahmet bi anlatabilirmisin. Biraz fazla oldum gibi ama idare et :)

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
belco2

belco2

Üye
e6 21.13 yükleye biliyomüsün

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
peki bu e7 downgrade yazanı kursak hangi versiyona inmiş oluyo ve son olarak da kırmızıyla belirttiğin dosya e7 ye göremi. Biraz kafam karıştı da. Sana zahmet bi anlatabilirmisin. Biraz fazla oldum gibi ama idare et :)

belleden direk annaya geçmek istiyorsan konudaki E7ye ait uyarladığım annanın en son orjinal yazılımını videodaki anlatıma göre kur.yok eğer ben başka sürüm yapmak istiyorum dersen konuda verdiğim phoenixi ve iscandinavya yazılımına indir.pcndeki phoenixi kaldır,verdiğim phoenixi kur.iscandinavya yazılımıyla telefonuna flash atıp teli sustur.sonra navifirmden kullanmak istediğin yazılımını indir ve 2011 sürümlü phoenix kur pcne ve onunla tekrar flashla.
bu kadar...

----------Eklendi @ 22:03:39 ---------- Yazıldı @ 22:01:50 ----------

aynen.yükledim.

----------Eklendi @ 22:07:54 ---------- Yazıldı @ 22:03:39 ----------

senin yöntem nasıl kardeşim farklımı,konuda anlattığımdan ?

belco2

belco2

Üye
şüan v12.006 kulanıyorum farklı

cross_fire

Üye
eyvallah deneyeceğim gün içinde

cross_fire

Üye
denedim we basarı ile sonuclandı. Ellerine saglık wersiyon düstü sonunda e7 orjinal belle cıkana kadar cakmayla bi kaç gün geçireyim. Walla çok duamı aldın tsk ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
denedim we basarı ile sonuclandı. Ellerine saglık wersiyon düstü sonunda e7 orjinal belle cıkana kadar cakmayla bi kaç gün geçireyim. Walla çok duamı aldın tsk ediyorum...

geçmiş olsun ben teşekkür ederim.hangi yöntemi denedin?

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Scandiviani Yöntemiyle v21'e Downgrade ettim , Ardından Nokia Suite ile v25.007'ye güncelledim canavar gibi oldu Telefon Belle güncellemesi için bekliyorum (: tertemiz orjinal teşekkürler Yakup Abi

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Scandiviani Yöntemiyle v21'e Downgrade ettim , Ardından Nokia Suite ile v25.007'ye güncelledim canavar gibi oldu Telefon Belle güncellemesi için bekliyorum (: tertemiz orjinal teşekkürler Yakup Abi

:çay:

cross_fire

Üye
scandiaviani yi kurdum ilk sayfadakini tabi yine phoenix eski sürüm ile sonra phoenix son wersiyonu kurdum bana gerekli olan 25.007 idi sonra onu kurdum tlf acıldı test ekranı da geldi. Daha sonra elimde belle türkçe wersiyon wardı onu yükledim sorunsuz ama kapağı acıp qwert klawye ile yazarken y z tuslarının yerleri karışık. Bide shift tusuna basarak çıkan karakterlerin yeride karışık onun dışında bi sorun görmedim zaten orjinal belle de bu sorunlar kalmaz bence. :):)

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
scandiaviani yi kurdum ilk sayfadakini tabi yine phoenix eski sürüm ile sonra phoenix son wersiyonu kurdum bana gerekli olan 25.007 idi sonra onu kurdum tlf acıldı test ekranı da geldi. Daha sonra elimde belle türkçe wersiyon wardı onu yükledim sorunsuz ama kapağı acıp qwert klawye ile yazarken y z tuslarının yerleri karışık. Bide shift tusuna basarak çıkan karakterlerin yeride karışık onun dışında bi sorun görmedim zaten orjinal belle de bu sorunlar kalmaz bence. :):)

elindeki kurduğun bellenin orjinal türkçe yazma dili olmadığı için klavye karışık.sadece okuma dili çevrilmiş o yazılımın.
orjinal yükleyince sorunun kalmaz.
bu arada e7den memnunmusun.ben e6dan sıkıldım,ekranı tatmin etmiyor artık beni.

cross_fire

Üye
ekran baya geniş kullanışlı tavsiye ederim fakat nfc yok otc sayesinde bellek artıtabilirsin o cok güzel bazı modellerde olması lazım tel gayet hızlı stabil çalışıyor

esatkaymak

Üye
abi ben konyalıyım ve konyalı dilinden konuşucam tek kelimeyle harikasın adamın kralısın sen çok teşekkürler

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ekran baya geniş kullanışlı tavsiye ederim fakat nfc yok otc sayesinde bellek artıtabilirsin o cok güzel bazı modellerde olması lazım tel gayet hızlı stabil çalışıyor

bütün işlemci donanım özellikleri aynı. sendeki HDMI bendeki AV connector sadece.
benim ekran 640*480-senin ekran 640*360.çok ciddi bi fark değil
sadece artısı arttırılabilir hafıza olayı. ben 16+8gb kullanıyorum,daha 8ini anca doldurdum.2 divx film,480 mp3,resim video program falan.nfc bundada yok.
divx ve xvid oynatıyormu direk.codec programıyla falan değil yani.e6 oynatıyor.
başka yeni bir cihaz alacak gücümde yok şuan.alacak durumum olursa şayet direk GALAXY' mini notebooke geçeceğim.ama E6 yada değiştirirsem E7 ımı kesinlikle satmayacağım.Nokia benim için bir efsane çünkü vazgeçemem.15yıl önce gözümü nokiayla açtım çünkü :)
qwerty hastasıyım.klavyesi kullanışlımı?ben az test ettim günlük kullanımda nasıl olur bilmiyorum.sol elim sakat çünkü,sadece baş parmağımı kullanabiliyorum,alttanda destek verebiliyorum.
kızak olayında sıkıntı varmı yani gevşeme kendini bırakma gibi.ilk günkü sertliği duruyormu?kazayla elimden düşse 8 parça olurmu :)
E7 diyorum çünkü bide zamanında pahalıydı şimdiki fiyat farkı e6 ile az yani makul durumda.
Ahiret sorgusu gibi oldu ama birebir kullanıcıdan fikir almak istiyorum.
teşekkür ederim şimdiden

----------Eklendi @ 00:46:13 ---------- Yazıldı @ 00:40:16 ----------

abi ben konyalıyım ve konyalı dilinden konuşucam tek kelimeyle harikasın adamın kralısın sen çok teşekkürler

bende yarı Angaralıyam Gardaş.Helalimsin! Yarı Erzincanlıyak Eyvallah yegenim ne demek :)
ben teşekkür ederim

belco2

belco2

Üye

bşahin

Üye
Beyler e6 ve c6 için çakma veya orjınal bı belle yok n8 den port edıp mıllete verıyolar herkeste atıp sıkıntı yaşıyo şuan belle uyumlu telefonlar bellı c7 n8 701 700 falan işte e7 bıde e6 ve c6 ya port edıyolar mıllet sıkıntı yaşıyo bu konu mılletın ısıne gelır bende c7 var belle yazılımı bı vırusten dolayı sılındı hatta telefon kafayı yedı suan onu atıyorm :) ınş çalışır şımdıden eyw kardeşim guzel konu

Üst Alt