istersen 25.8 in orjinal dosyalarını yükleyip atayım sana ben sadece dil dosyasını ekledim herşeyi orjinal
sana zahmet atarsan sevinirim ilgine teşekkürler
çok teşekkürlerlinkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yardımı geçenlere teşekkürler25.8 in orjinal annaya sadece tr dil ekleyebilirmiyiz modife yapmadan tel çok kasıyor çünkü
abii benim isteğim ne oldu![]()
şifre girme ekranında görünmüyor birde ilk kurulduğunda ülke seçiminde uzun süre takılı kalıyor
----------Eklendi @ 20:18:28 ---------- Yazıldı @ 20:15:25 ----------
istersen 25.8 in orjinal dosyalarını yükleyip atayım sana ben sadece dil dosyasını ekledim herşeyi orjinal![]()
arkadaşlar orjinal anna yükledim çok güzel ama şimdide Ovide programlar oyunlar yüklenmiyor hatası alıyorum yani kısacası belle yi çok arıyorum hani derler gelen gideni aratır ya aynen öyle oldu bendeki c7 artık satmayı düşünüyorum soğudum çünkü versiyonu düşük veya belle yazılımı olan bir c7 alacam yapacak birşey yok kendim yaptım bu hatayı bendeki c7'de yeni almıştım yazılım yüzünden satıyorum neyse herkese selamlar
abii benim isteğim ne oldu![]()

ve kardeşim yine olumsuz seni verdiğin dosyada yüklenemiyorki aynı ovideki gibi hata veriyor yani olmadı
çok teşekkürler
----------Eklendi @ 23:59:54 ---------- Yazıldı @ 22:16:27 ----------
25.008 yazılımım oldu elbet yakında orjinal yazılımı yakalıyacamyardımı geçenlere teşekkürler
Türkiye de sonuçta olmayan bi yazılım ve tr dil eklendi ekleme var o yüzden orjinal değil dedimbu zaten orjinal yazılım sadece türkçe dil ekli (:
ben navifirm den c7 için 25.8 indirip kurmak zorunda kaldım fakat türkçesi yoktu. 25.7 de var fakat onu telefonuma kuramıyorum. bir türklü başarılı olmuyor. daha eski versiyonları atmak istiyorum nasıl olacak?? yada 25.8 de türkçe dil istiyorum fakat 0 türkçe herşeyiyle ovi harita nfc. Yardımcı olursanız sevinirim
----------Eklendi @ 23:49:23 ---------- Yazıldı @ 23:31:22 ----------
ben navifirm den c7 için 25.8 indirip kurmak zorunda kaldım fakat türkçesi yoktu. 25.7 de var fakat onu telefonuma kuramıyorum. bir türklü başarılı olmuyor. daha eski versiyonları atmak istiyorum nasıl olacak?? yada 25.8 de türkçe dil istiyorum fakat 0 türkçe herşeyiyle ovi harita nfc. Yardımcı olursanız sevinirim
Sağolasın, gerçekten çok teşekkür ederim inan 1 haftadır telefonla uğraşıyorum. en son verdiğin türkçe orjinal anna yı yükledim. Fakat merak ettiğim birşey var. Şuan bu yüklediğim 0 herşeyiyle orjinal fabrikadan çıkan c7 nin yazılımıyla tamamen aynı mı?? yani servise gittiğinde anlaşılabilir mi
saol uğraşların için yinede abi...dediğin konuya gelecek olursak N9 a destek gelecek gelmeye başladı bile ilk güncelleme yayınlandı ve daha bir çok güncelleme geleceği açıklandı

arkadaşlar şu belleye dönmek mümkünü yokmu ne yaptım ettim dönemedim bunun bir yolu yokmu lütfen yardım
sağol kardeşim peki bir şey soracam çıkacak belle sürümü şuan piyasadaki belle sürümüyle aynı çıkarsa nasıl geçeceğiz çünkü nokia 701 sürümü aynıda ondan kafama takıldı şimdiden teşekkürler