Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

nizam67

Üye
kaya abi lütfen bana da yardım et abi allah için ne olursun

bytutuklu

Üye
s.a kardeş çok anlamıyorum ama kaya nın acıklamalarını dogru takip et yaparsın. bende elimden geleni yapmaya çalısırım istersen.

sakocan52

sakocan52

Üye
s.a arkadaslar.benım bır sorunum var artık basım agrıdı ne olur bılenler yardımcı olsun.2 gun once yenı 36 aldım belel yukledım tus kılıdınde sorun olmaya basladı.daha dogrusu belle yukledıkten sonra mı oldu bılemıyorum soyle kı: mesala telefon acık kapamak ıcın tus kılıdını kaydırıyorum tus kılıdı tusunu yanı 2 kere calsııyor kapanıp acılıyor.kapalıysa acmak ıcın kaydırıyorum acılıyor tekrar kapanıyor.herzaman degıl se de bazen yapıyor.neden olabılır.aynı sorunu yasayan var mı ya da anna ye donsem duzelır mı.acıl cvplarıızı beklıyorum.dorumda baska bı yerde de 4-5 kısı de var bu sorun bılen varsa lutfen yardımcı olabılırmı

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
arada bir oluyor sıkıntı yok takma kafana.
Yazılımdan dolayı iki kere tetikliyor bazen

----------Eklendi @ 04:49:40 ---------- Yazıldı @ 03:50:41 ----------

sakocan52

sakocan52

Üye
abi çok saol.bende garantıye verıcektım donanımsal dıye.ya bıraz pımpırıklenme sebebım nokıa bılmıyor bu konuyu ve donanımsal ıse yenı aldıgım ıcın telefonu 1 ay ıcınde verırsem yenısını gondereceklermıs.ondan acele edeyım dedım.neyse abı saolasın.kolay gelsın

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
abi çok saol.bende garantıye verıcektım donanımsal dıye.ya bıraz pımpırıklenme sebebım nokıa bılmıyor bu konuyu ve donanımsal ıse yenı aldıgım ıcın telefonu 1 ay ıcınde verırsem yenısını gondereceklermıs.ondan acele edeyım dedım.neyse abı saolasın.kolay gelsın

sıkıntı yok umarım yeni güncellemede bu sorun giderilir
sen saolasın abim

----------Eklendi @ 02:50:52 ---------- Yazıldı @ 02:27:32 ----------

selam arkadaşlar.
sayın admin tarafından gönlüm alındı.verdiğim emeklerin boşa çıkmadığını ve değerimi gördüm,verilen ceza geri alındı.
kendilerine beni anladıkları için teşekkür ederim.
kurtuluş40 kardeşimin desteğinede minnettarım.
bilmeyenler için; çünkü haksız yere iki zibidi kardeşimiz yüzünden 1ay banlanmıştım,o arada da ne tesadüfdürki laptopum sustu ve internetim kesildi
aranıza dönüyorum,laptopu tamir ettim lakin yeni internet servisinin netimi açmasını bekliyorum.videolu detaylı yüklemeyi anlatacağım.takipde kalın.
kimseyi yarı yolda bırakmadım,hepiniz aklımdasınız,pm atarak bildirim göndereceğim herkese
benim için gönülden içten bir duanız yeter.çünkü yaşadığım şu hayatta buna çok ihtiyacım var

• Beğen
Tepkiler: DustoJniK
ciwan__47

ciwan__47

Üye
6120c te dediginiz gibi yaptım ama simdi de telefon acılınca sim kart reddedildi diyor simsiz acılıyor sadece bu sorunu nasıl cozebilirim..._??????

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
yeniden yazılım at derim.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
yeniden denedim olmadi scandinavya sürümüyle ilgili olmasın sakin..?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
orjinal yazılı atınca sıkıntı olmaması lazım.başka bi hatla denedinmi.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
evet başka hat denedim yuvadan olabilir diye kagıt falan da sıkıstırdım olmadi...

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
s60 platforma s^3 yazılımı atmayı hiç denemediğim için sorun çıkartıp çıkartmayacağınıda bilmiyorum.
Dead phone flashı at derim tekrardan vede son yazılımı yükle derim.başka dlyeceğimde, olmazsa iyi anlayan bi nokia servisine yada tamircisine

ciwan__47

ciwan__47

Üye
zaten dead flash atmıştım son yazılımı da yükledim Ovi'den de yükledim orjinal olsun diye olmadı navi de çare olmadı sanırım artk tamirci yolu gözüktü tüm yardımlarınız için tsk ederim..

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
yardım edemedim ben teşekkür ederim.yazılımdan dolayı entegre yanmış olabillr belki.

nizam67

Üye
kaya abi bana da yardım edermisin abi nokia c6-01 var buna belle yüklü ben tekrardan bu anlattıgın yöntemle anna 25. Ya dönebilirmiyim acaba belle berbat ya olmazsa beraber yapalım abi allahini seviyorsan

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
abim yeni internet servisim hala açılmadı mobille zorla cevap yazıyorum pcden yavaş olduğu için

bu konuda bilen bana destek amaçlı anlatım yapan bi arkadaş vardı önceki sayfalarda.benim istediğimi söyle sana yardımcı olsun,rica et

nizam67

Üye
nokia c6-01 belleden annadan ye dönuldü kaya abime teşekkür ederim çok güzel ya hata yapıyor müsün hep ben ama öğrendim allah razı olsun KAYA77 süpersin

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
hadi geçmiş olsun bakalım.
Allah cümlemizden razı olsun abim

nizam67

Üye
sağol abim benim yalnız anna yi yükledim tele format atınca bazı uygulamalar gidiyor ovi harita gibi yüklemmiyo niye acaba bilen varsa yardım etsin tekrar flaş mi atayin ?

serecans

serecans

Üye
tabi arkadsşım flaşh at geri gelir

Üst Alt