Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın dediği doğru

ExCLuSiVe14

ExCLuSiVe14

Üye
Hocam Banada Bu Hatayı Verdi Ne Yapmam Gerekiyor E6 Kullanmaktayım r609 dosyasını indirdim alttaki 2 link ölmüş indiremedim gerekli yerlere attım ve uyguladım ama sonuc başarısız ne yapmam gerekiyor ?

Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

ExCLuSiVe14

ExCLuSiVe14

Üye
E6 Kullanıcı Olarak Bi Sen Anlarsın Hocam Benim Derdimi Facebookta Eklemen Mümkünmüdür Beni Yada Msn [email protected] Nefretten Daha Büyük Bişey Oldu Bu Belle Benim İçin Yardımlarını Bekliyorum.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ewde internetim hala açılmadığı için mobille anca ilgilenebiliyorum.uploadda yapamıyorum,bu linklerde niye ölüyor şaşıyorum.
Detaylı bi şekilde anlattım harfiyyen uygularsan bir sıkıntı yaşamazsın.
Antivirüsün kesinlikle kapalı olacak.herşeyi kaldır yeniden yükleyerek ısrarla yap.w7 de de sıkıntı çıkarabiliyor.xp bulabilirsen son çare onda dene.
Bu arada belle özellikle hazırladığım cfw mükemmel.1ay çalıştım üzerinde.annadan vazgeçirecek seni

Violonist

Üye
Usta çok teşekkür ederim. baya bi uğraştıktan sonra halledebildim. Scandinavia ile yaptım.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim

ExCLuSiVe14

ExCLuSiVe14

Üye
saol hocam bulabilirsem deneyecem bi de annanın sade halini atma imkanın varmı yani orjinal olarak ? pek sevmiyorum modifikasyonu

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
sade hali navifirmde fakat türkçe dil yok.sürüm 25.8
bence sen ikinci yöntemi uygula.istediğini yüklersin

Kaya0362

Üye
aslan parçası canım abim ellerine kollarına yüreğine sağlık geçtim sonunda 14.2 sonrada 25.07 annayı yükledim

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

slhkt

Üye
ya ustam bnm de bi sorum olacak e6 belle sahibiyim bn son versiyonunu bellenin phoenix ile flashlasam telefon temizlenir mi yani önceki yazılımdan dosyalar klasörler kalır mı yoksa aynı bilgisayara attıgımız formatlar gibi hersey silinip sıfırdan mı yüklenir?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ya ustam bnm de bi sorum olacak e6 belle sahibiyim bn son versiyonunu bellenin phoenix ile flashlasam telefon temizlenir mi yani önceki yazılımdan dosyalar klasörler kalır mı yoksa aynı bilgisayara attıgımız formatlar gibi hersey silinip sıfırdan mı yüklenir?

herşey sıfırlanır.sadece sürücü E/: kalır.flashlarken refurbish yapacaksın

magankara

magankara

Üye
kaya bey merhaba phoenix le güvenlik kodu kırmak istiyorum downgrade yapıyorum ama güvenlik kodu sıfırlanmıyor nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
kaya bey merhaba phoenix le güvenlik kodu kırmak istiyorum downgrade yapıyorum ama güvenlik kodu sıfırlanmıyor nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz

YENİ CİHAZLARDA GÜVENLİK KODU KIRMA ZORLAŞTI.
çünkü telefon hırsızları çalıp rahat satabiliyordu.
işim olmadığı için henüz ilgilenmiş değilim ama çözersem bilgilendiririm

belco2

belco2

Üye

YENİ CİHAZLARDA GÜVENLİK KODU KIRMA ZORLAŞTI.
çünkü telefon hırsızları çalıp rahat satabiliyordu.
işim olmadığı için henüz ilgilenmiş değilim ama çözersem bilgilendiririm

güvenlik kodu krılıyor N8 C7 C6-01 test başarılı

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

:) dileyen belco arkadaşımızdan destek alabilir.ben pek ilgilenmedim bu sorunla.
cihazlara flash atılınca siliniyor diye biliyorum.refurbish yapmak gerekiyor.E6da denemedim hiç.
Hatırladığım kadarıyla kırmıştı,şifre koymadığım için bilemicem

magankara

magankara

Üye
belco 2 yardımlarını bekliyorum yalnız benim telefonda açılışta kilit kodu soruyor ancak hatalı girsem bile açılıyor

slhkt

Üye
sagolasın peki e6da hard format nasıl atılıyor?

---------- Eklendi @ 22:25:21 ---------- Yazıldı @ 22:21:10 ----------

sağolasın ustam. hard format nasıl atılıyor peki bn yazılım yükledim flashladım hangi uygulamayı yüklesem hafıza kartına yüklüyor bana nereye yükleycegim sorusu gelmiyor?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
format *#7370#
mümkün olduğunca uygulama ve oyunları e:/ye
widgetleride c:/ye kur.
Nokianın orjinal bazı uygulamaları c:/ye kendi kurar.maps,mağaza gibi

---------- Eklendi @ 23:40:56 ---------- Yazıldı @ 23:39:11 ----------

belco 2 yardımlarını bekliyorum yalnız benim telefonda açılışta kilit kodu soruyor ancak hatalı girsem bile açılıyor

önce format at sonra phoenixle tekrar flash at refurbish'e tıklayarak

slhkt

Üye
bn format attım belle yükledim şimdi arada disk okuma yazma hatası ve bağlanılamadı baglantı yok hatası veriyor nedendir? yardımların için teşekkür ederim

Üst Alt