Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim abim iyi yapmışsın.
ama downgrade şeklini değiştirdim.konuyu güncellemiştim sanırım okumamışsın.
dün bildirmiştim sana.şimdi kafaları karışacak insanların :)
şuan daha basit oldu

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Yok abim okudum ve biliyorum konunun tekrar güncellendiğini fakat ben baştada dediğim gibi yaptığım downrangeyi anlattım... :ehe

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ciwan__47

ciwan__47

Üye
tuş kilidini de hallettim simdi tel tam istediğim durumda tşkler :)

----------Eklendi @ 02:36:15 ---------- Yazıldı @ 02:29:11 ----------

DustoJniK kardeş senin hackli belleyi yukludım sorunlu cıktı ayrıca kendi görüşümü söylemek istiyorum çok fazla kurcalamişsn bence ondan dolayı ben pek güzel olmamış begenmedim. recep özmen ve kurtuluş abinin c7 belle v1.2 yani 111.030.607 iyiydi ona dönmek istedim olmayınca daha önce söylediğim gibi ortaya karışık yaptım geri kalan düzenlemeleri flash'tan sonra yaptım:) aslında yeni yazılım da yapmaya çalıştım ama pek zamanım olmadı ona neyse özür dikerekten umarım elestirim yapıcı olmuştur.. Kolay gele ;)

dekor67

dekor67

Üye
kaya kardeş burayı anlayamadım Teli "No Connection Dead phone" yoluyla biraz açarmısın

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
phoenixln ana ekranından file - open product - cihazına uygun rm-kodunu tıklıyorsun.tekrar ana ekranda sol üstte usb yi no connection seçiyorsun.
Tepede yazan firmware ubdate yazan yere tıklayıp açılan pencereden dead phone tikini işaretleyip,üstte gözat'a benzer üç noktalı yere tıklayıp yazılımı seçiyorsun.
Sonra refurblshe tıklayıp ekrana gelen uyarıda talimatları uyguluyorsun.usb çıkar-batarya çıkar-usb tak- batarya tak ve tamam de.sonra bekliyorsun.
Bu kadar

dekor67

dekor67

Üye
sımdı kaya arkadasım 1 phonemix açtım 2 telı kapalı olarak bagladım 3 fle den rm 675 secıyoruz sonra flaslıh ten fımevıre update YI tıklıyoruz ordan 3 noktayı seciyoruz karsımıza ıskındınavya yazılımı cıkacak onu secıyoruz optınus a gırıp dosya felan degıştırmıyoruym dımı dıre dhad phone yı ışaretleyıp refurblshe a basıyoruz

----------Eklendi @ 22:17:17 ---------- Yazıldı @ 22:08:32 ----------

ha bırde illakı eskı sumumu yuklememız lazım mesala ıskandınavya dan sonra hemen sızıntı olan 607 kuramazmıyız veya 22.01 anna yh

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
optionsa tıklamana gerek yok iscandinavya flashında.direk refurbish de.
sonrasında istediğin yazılımı yükleyemezsin.telefonun için en eski olan yazılı 21.13 dü sanırım onu indirip,flashladığın phoenixide kaldırıp konuda verdiğim yada elinde olan herhangi bir 2011 sürümlü phoenixi kurup onunla aynı dead phone yaparak flashlıyacaksın.tel açılacak,açılmasada sen açacaksın.21.13 sürümü yüklenmiş olacak.sonrada istediğin yazılımı çakabilirsin

----------Eklendi @ 22:39:43 ---------- Yazıldı @ 22:32:25 ----------

21.13ü naviden indirirken,tepsinin sol üst köşesinde server seçeneğini nokia care suit yapacaksın.
dosyaların sayısı artacak yanlış değilsem 16 dosya çıkacak download bölümünde.
ssadece en altta emmc dosyasını indirmene gerek yok
.

şimdi baktım en eski sürüm c7nin 12.3müş.
çok diğer yazılımlarla pek bakmadığım için aklımda e6nınki kalmış

dekor67

dekor67

Üye
ya en eski surum pr 1.2 degılmiydı?

----------Eklendi @ 23:46:19 ---------- Yazıldı @ 23:43:59 ----------

kaya kardş şımdı ben dun pc dn dglde cepten bıtane sıtden iscandinavya yazılımı ındhpdım 11.5 8 tane dosya var ıcınd dogru dımı

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten konuda paylaşmışım.başka yerlerden niye toplamayla uğraşıyorsunuz.ya farklı bi sürümse.
en eski sürümü indireceksin navide hangisi çıkıyorsa
ama 11.5in bir üstü olması şart
seninki 12.3müş.şimdi baktım

chaos239

Üye
Ya üstadım hangi dosyaları indirip flashlıcaz biraz açarmısın şu konuyu hiç birşey anlamadm ölü modda bağlayacağızda naviden hangi sürümü indireceğiz

atinali28

atinali28

Üye
Günlerdir midemi bulandıran beni sinir küpüne çeviren kahrolası belle'den Hamdolsun Anna'ya bu gece itibarı ile dönüş yaptım. C6-01 Sybiam Belle'den Sybiam Anna 025.007 sürümüne dönüş aşarılı bir şekilde sağlandı. Dönüşü sağladığı ve telefonumu kırılmaktan kurtardığı için http://www.maxicep.com/uyeler/uye-182273/kaya-77/Dönüş aşamsında yardımlarını esirgemeyip uykusunu Feda eden [URL="http://www.maxicep.com/uyeler/uye-182273/kaya-77/"]kaya.77 abiye çok teşekkür ederim.[/URL]http://www.maxicep.com/uyeler/uye-182273/kaya-77/ ALLAH ondan Razı Olsun. Böyle Başarılı Yazılımların ve Uygulamaların devamını bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Ya üstadım hangi dosyaları indirip flashlıcaz biraz açarmısın şu konuyu hiç birşey anlamadm ölü modda bağlayacağızda naviden hangi sürümü indireceğiz

önce kırmızı linkteki 2010 phoenixi indir ve kur.bir öncekini kaldır.
kırmızı linkdeki iscandinavyayıda indir at program files/nokia/phoenix/products/rm-(telin hangi rm koduna sahipse)
teli kapat tak usbye.phoenix tepesinden Files/open product/rm(telinin ürün kodu),sonra no connectionu seç.
sonra tepeden Flashing/Firmvare ubdate/açılan pencereden yazılımını seç.Dead phone kutusunu işaretle/Refurbishe bas.telin susacak.bitsin flash.

sonra phoenixi kaldır,kırmızı linkte verdiğim phoenix son sürümü kur.tekrar verdiğim Navifirmden tepeden server seçeneğini nokia care suit yap.telefonun için en eski yazılımı indir.burada anlaşılmaycak bişey yok.cihazın rm kodu hangisiyse onu seçtikden sonra Release penceresinde cihazın için olan bütün sürümler çıkacak.belle hariç en yaşlı sürüm 11.5mi-12.3mü-hangisisiyse download penceresinden
mark all yapıp hepsini indirip program files/nokia/phoenix/prodüct/Rm-(hangisisiyse cihazın) iscandinavyayı silip içine atıyorsun.
yukarıdakı şekilde anlattığım gibi yine refubish yapıyorsun.

ekrana talimat penceresi çıkar,orada yazanlar;
usb çıkar
batarya çıkar,
batarya tak
usb tak
ok de

bukadar.konudada neyi indireceğinizi açık ve net şekilde belirtmişim.
varmı anlaaşılmayan bi durum

• Beğen
Tepkiler: chaos239

chaos239

Üye
Çok tşk ederim abim ama bugün senin belle çalışmanı görünce direk onu kurmak istiyorum o konuda yardım alabilirmiyim acaba

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
downgrade flash anlatımını konuda detaylı bir şekilde yeniden anlattım.talimatları harfiyen uygulayın
dahada yapabileceğim bişey kalmadı

magankara

magankara

Üye
kaya bey iyi geceler C6-01 telefonuma 111.030.0609.C00.01 yazılımı yükledim ancak annaya geri dönmek istiyorum bu en son anlattığınız downgrade uyum sağlar mı şimdiden cevabınız için teşekkürler

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
kaya bey iyi geceler C6-01 telefonuma 111.030.0609.C00.01 yazılımı yükledim ancak annaya geri dönmek istiyorum bu en son anlattığınız downgrade uyum sağlar mı şimdiden cevabınız için teşekkürler

evet dün yapıldı c6-01e

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

dekor67

dekor67

Üye
kaya arkadasım sana sonsuz teskur ederım bugun denedim sonuç %100 olumlu c7 ıcın bıraz aydınlatmak ıstyorum arkadasları tabi musadn olursa tekrar tşekkurler

Üst Alt