Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
bn format attım belle yükledim şimdi arada disk okuma yazma hatası ve bağlanılamadı baglantı yok hatası veriyor nedendir? yardımların için teşekkür ederim

e sürücünüde formatladınmı.eski uygulama ve ayarları geri yüklemeye çalışmış çünkü.hata verir.

slhkt

Üye
evet biçimlendirdim hafıza kartını ve e sürücüsünü bazende nete girerken atıyo magazadan falan atmadıg zamanda takılıo reset atıyo

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
evet biçimlendirdim hafıza kartını ve e sürücüsünü bazende nete girerken atıyo magazadan falan atmadıg zamanda takılıo reset atıyo

imkansız öyle hatalar vermesi.telin çok ısınıyor donanım hatası var diyeceğim ama bu çok geç bi ihtimal.phoenixlemi yükledin yazılımı birde internete girerken çok girdiğinde çok yeni pencere yahut mobil dışı sayfa açtığında kapatması normal çünkü rom doluyor.bende uyuz oluyorumm o duruma.
mağazadan atmaması ve donmaması lazım.anna 25.7yi kullanıyorsundur umarım
o yüzden yeni çıkan cihazları takip ediyorum.romu daha yüksek cihazlar.nokianı yeni cihazlarını takip edip karşılaştırırsan farkı anlarsın

slhkt

Üye
hayr nokıa suıtten yukledim hacklemedm bile hersey oldugu gibi ek olarak bişi yapmadım sadece belle ye yukselttim

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
nokia suitten belleye geçişlerde hata ve sorun yığınlaraca.phoenixle flashla.forumda birçok anlatım mevcut.çünkü belle farklı bi yazılım tabanı aynı olsada

slhkt

Üye
tamm ustam o zmn flashlıyım hem de hackliyim bu arada senn belle cfw yapsam nasıl olur? memnun musun sorun yok sanırım hiç takip ediyorum da..

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
sorun olsa bile düzeltirim.
Herkes memnun.seçenek bol.

slhkt

Üye
tamm teşekkür ederim yardımların için

---------- Eklendi @ 13:07:45 ---------- Yazıldı @ 12:52:30 ----------

sen flaslama videosun da ayarlarda emmc diye birşey siliyorsun ya o ne ustam?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
o 1gb lık bir dosya.içinde sa2dece nokia suit ve okia müzik var.tabi eski sürümler.boşuna indirmeye gerek yok

slhkt

Üye
bnde de hata veriyo zaten o yüzden

---------- Eklendi @ 23:55:28 ---------- Yazıldı @ 23:40:09 ----------

ya ustam bn yeniden kursam bellenn son sürümü 10 tane dosyadan mı olusyr anna 15-16 idi dikkatimi cekti. sence bn napıyım şimdi?orjinal yüklemek istiyorum

---------- Eklendi @ 23:56:21 ---------- Yazıldı @ 23:55:28 ----------

phoenizin 2012 versiyonunu ve navifirmin 1.7sini indirdim elimde bellenin 10 adet dosyasını da indiriyorum suan

---------- Eklendi 14.04.2012 @ 00:03:45 ---------- Yazıldı 13.04.2012 @ 23:56:21 ----------

ustam kafanı agrtıyorum kbakma ama e sürücüsünde nokıa belle diye klasör olusuyr nokıadan yüklediğimde o yüzden olabilir mi? sildim bn onu yedek diye?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
belle emmc dosyası hariç 16 dosya.phoenixle yükle öyle bi klasör oluşmaz

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Belle'den Anna'ya dönmek mi? :S

---------- Eklendi @ 01:50:26 ---------- Yazıldı @ 01:50:09 ----------

Allah yazdıysa bozsun :)

---------- Eklendi @ 01:51:22 ---------- Yazıldı @ 01:50:26 ----------

He zamanda yolculuk gibi bir fanteziniz varsa sorun yok :ehe

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Belle'den Anna'ya dönmek mi? :S

---------- Eklendi @ 01:50:26 ---------- Yazıldı @ 01:50:09 ----------

Allah yazdıysa bozsun :)

---------- Eklendi @ 01:51:22 ---------- Yazıldı @ 01:50:26 ----------

He zamanda yolculuk gibi bir fanteziniz varsa sorun yok :ehe
komik

slhkt

Üye
bnde navifirmde 10 dosya cıkıyor toplam ? napıyım nafirim 1.7 ...

---------- Eklendi @ 12:51:58 ---------- Yazıldı @ 12:48:11 ----------

tamm ustam çözdüm sorunu tesekkürler yardımların için

slhkt

Üye
flashladım düzgün hersey ama teli pcye bağladıgımda C telefon hazfızasının ismi NC12 diye görünüyor neden dir?

slhkt

Üye
tamm tesekkürler

atsiz_kral2

Üye
slm oncelıkle elıne emegıne saglık yardımcı olmak adına ugrasmıs zaman ayırmısın. Nokıa c7 kullanıyorum ve belle yı bende yukledım diğer arkadaslar gibi bende pek memnun kalmadım bellenın guzuel yonlerı var fakat annayı aratan yonlerıde var. benım fark ettığım problemlerden mesaj bölümünde tek kelımelık cevaplamalarda gönder butonu aktıf olmuyo diğeride ekranda düzenleme yapmak ıstedığımde annadakı gıbı kolay olmuyo her bir widget ıcın tek tek tekrar tekrar duzenle demem gerekıyo annadakı gibi kullanıslı degil benım en cok karsılastığım problemler bunlar . sorucağım sey su belleden tamamen vazgecmek yerıne sen bu eksıklerı giderebilecek şeyler yapsaydın yada yapsan daha ıyı olmazmıydı yanı bellenın ıyı yonlerınıde kaybetmeden eksıklıklerını giderebilirmisınn ????

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
gönder butonu bende akif oluyor her mesaj yaz sayfasında.böyle bi soru hiç yaşamadım.

her widget için tekrar tekrar düzenle deme kısmını anlamadım.annada ekrana basılı tuttuğunda ekranın tamamı ayar konumuna geliyor.bunda bund ise ekrana basılı tutum ekleme çıkarma yapıyorsun istediğin yere kaydırıyorsun.
bellenin enbüyük özelliği çıkış amacıda bu zaten,birde perde.bu olayı değiştirmekde çok zor.yazılım duman olur.

faruk26kuraf

Üye
Pohonix 2010 link ölmüş yenilermisin

Üst Alt