Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
kaya arkadasım sana sonsuz teskur ederım bugun denedim sonuç 0 olumlu c7 ıcın bıraz aydınlatmak ıstyorum arkadasları tabi musadn olursa tekrar tşekkurler

ben teşekkür ederim ne demek müsade senin

----------Eklendi @ 00:32:36 ---------- Yazıldı @ 00:31:58 ----------

kaya bey teşekkürler başardım telefonumu annaya geri çevirdimmmmmm

hayırlı olsun ben teşekkür ederim

magankara

magankara

Üye
c6-01 den en eski yazılıma tekrar nasıl döneriz

magankara

magankara

Üye
c6 nın en eski yazılımı 12.6 ya döndüm güncelleme oldu 25.07 ye döndü 12.6 daha orjinal geldi tekrar ona çeviriyorum

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
c6 nın en eski yazılımı 12.6 ya döndüm güncelleme oldu 25.07 ye döndü 12.6 daha orjinal geldi tekrar ona çeviriyorum

aynı işlemleri tekrarlıyacaksın.
ama eski yazılımlarıda çok avsiye etmem.kobay sürümler çünkü.
ama nostalji yapabilirsin,sıkıtı yarattıkdan sonrada bir işe yaraamaz zaten

dekor67

dekor67

Üye
c7 kullaman arkadaslar şunu belirtmek ıstıyorum en eski yazılıma donmenize gerek yok n8 ıskandınavya yı dead flas yapın 2010 phonemix le snra kaldhrın 2010 u 2011 kurun dırek ıstedigiz yazılımı atın bukadar ınanın 5 dk nızı alıyor kaya abinin elin d e6 cıhaz oldugu ıcın c7 yı test yapamıyor bu nedenle açıklık getırmek istedım saygılarımla unutmayın tek yapmanız gereken ıskınavdinya yı dead flas yapmak snra dırek örnegin anna 22.01 kurun test edildi

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

MeSeUn

Üye
Abilerim , Arkadaşlarım . Nokia e6 yı daha DUn aldım sürümü GÜncelledim Belle midir Nedir Bi Zavazingo Yüklendi Hiç Memnun Değilim. Telefonu İlk Aldığım Hale Getirme Şansım Varmı. Nolur Allah Rızası İçin Yardım Edin.

MeSeUn

Üye
kaya.77 Abim Nolur Bana Yardımın Lazım. Daha Nokia E6 Telefonu Dün Aldım O symbıan belle sürümünü nokia Pc Suit ile kendisi otomatik güncelledi . senınde tahmının hiç ama hiç memnunnnn değilimmmm Allah Belasnı Versin Bu symbıanın. Telefonu İlk aldığım getirmek istiyorum abim nolur kurbanın oluyum bana yardım et :(

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
c7 kullaman arkadaslar şunu belirtmek ıstıyorum en eski yazılıma donmenize gerek yok n8 ıskandınavya yı dead flas yapın 2010 phonemix le snra kaldhrın 2010 u 2011 kurun dırek ıstedigiz yazılımı atın bukadar ınanın 5 dk nızı alıyor kaya abinin elin d e6 cıhaz oldugu ıcın c7 yı test yapamıyor bu nedenle açıklık getırmek istedım saygılarımla unutmayın tek yapmanız gereken ıskınavdinya yı dead flas yapmak snra dırek örnegin anna 22.01 kurun test edildi

:good:

yucel5418

Üye
nokkia e6 belle sürüm kullanıyorum downgrade yaparken hata aldım ve ve sistem çöktü cihazım hiç bi şekilde açılmıyo nası geri döndürebilrim şimdiden teşekkürler...

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
nokkia e6 belle sürüm kullanıyorum downgrade yaparken hata aldım ve ve sistem çöktü cihazım hiç bi şekilde açılmıyo nası geri döndürebilrim şimdiden teşekkürler...

konu başlığında yeşille yazdığım anlatımı dikkatlice uygula.bi kere olmazsa bile defalarca sabırla uygula.bazen bendede bir kerede olmayabiliyor.

magankara

magankara

Üye
kaya bey dün akşam yaptığımı az önce yine başardım annaya geri dönüş başarılı bir şekilde sağlandı

magankara

magankara

Üye
5800 için tavsiye edeceğiniz bir downgrade yolu var mı telefonun c6 -00 gibi olmasını istiyorum

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
blr dene bu yöntemi.fikrlm yok belki olur bilemiycem

magankara

magankara

Üye
selam birader kaya77 nin 24. sayfada anlattıklarını harfiyen uygula başarılı bir şekilde eski versiyona dönersin geçen hafta pazar günü telefonumun kilit kodunu kırdırmaya gittim telefoncu kesinlikle geri çeviremezsin diyordu kaya 77 nin yaptıklarını harfiyen uyguladım oldu şu an c6-01 için 12.06 yazılımı kullanıyorum gayet memnunum

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadasim güzel bi anlatım olmuş emeğine sağlik ama bi ricam var(belki biraz da bencillik olabilir:S)

Şu konunun adını düzelt çakma belle mi kaldı allah aşkına:)

trangulity

Üye
6 saat uğraştım E6'yı belleden annaya döndürebilmek için.Deli oldum ama en sonunda yükledim :) Telefon benim değildi ve sabaha yetişmesi lazımdı azim ve sabırla üstesinden geldim.Eğer siz konuda "sabırlı olun" demeseydiniz vallaha bırakacaktım :)
Laptopta (Windows 7) denedim denedim olmadı en sonunda masaüstü pcyi(Windows Xp) açtım ve orada yaptım.

Teşekkürler.

nizam67

Üye
abi slm lütfen bana da yardımcı olun deli olacam ya belle beni öldürdü nokia c6-01 annaya dönmek istiyorum ama ilk kez yapıyorum bunu tam olarak anlamış değilim birde bir cwf atayım dedim tam yüklenmedi oda ne yapmam gerekiyor

Üst Alt