magankara
Üye
kaya bey teşekkürler başardım telefonumu annaya geri çevirdimmmmmmönemli değil
kaya bey teşekkürler başardım telefonumu annaya geri çevirdimmmmmmönemli değil
kaya arkadasım sana sonsuz teskur ederım bugun denedim sonuç 0 olumlu c7 ıcın bıraz aydınlatmak ıstyorum arkadasları tabi musadn olursa tekrar tşekkurler
kaya bey teşekkürler başardım telefonumu annaya geri çevirdimmmmmm
c6-01 den en eski yazılıma tekrar nasıl döneriz
c6 nın en eski yazılımı 12.6 ya döndüm güncelleme oldu 25.07 ye döndü 12.6 daha orjinal geldi tekrar ona çeviriyorum

c7 kullaman arkadaslar şunu belirtmek ıstıyorum en eski yazılıma donmenize gerek yok n8 ıskandınavya yı dead flas yapın 2010 phonemix le snra kaldhrın 2010 u 2011 kurun dırek ıstedigiz yazılımı atın bukadar ınanın 5 dk nızı alıyor kaya abinin elin d e6 cıhaz oldugu ıcın c7 yı test yapamıyor bu nedenle açıklık getırmek istedım saygılarımla unutmayın tek yapmanız gereken ıskınavdinya yı dead flas yapmak snra dırek örnegin anna 22.01 kurun test edildi

nokkia e6 belle sürüm kullanıyorum downgrade yaparken hata aldım ve ve sistem çöktü cihazım hiç bi şekilde açılmıyo nası geri döndürebilrim şimdiden teşekkürler...
kaya bey dün akşam yaptığımı az önce yine başardım annaya geri dönüş başarılı bir şekilde sağlandı

Telefon benim değildi ve sabaha yetişmesi lazımdı azim ve sabırla üstesinden geldim.Eğer siz konuda "sabırlı olun" demeseydiniz vallaha bırakacaktım