Haber Moliplayer Pro Mağazada! ( Güncellendi: Artık Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
deneme sürümünde bir kısıtlama var mi? 1 saat dizi izledim bi sorun yoktu..haftalık sure kısıtlaması filan mi var acaba. Bir de mkv videoda ufak senkron sorunu yasadım

Yanlış bilmiyorsam deneme sürümünde bazı özellikler ve açılan format türleri kısıtlı...

ademoz05

ademoz05

Üye
şu an elimde sadece 2 tane mkv dosya var ve tam anlamıyla test edemiyorum. O yüzden eve gittiğim zaman tekrar deniycem ve ona göre karar veririm. Ayrıca denediğim .mkv dosyalar kendi mix ettiğim dosyalardı belki ondan da olabilir

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yanlış bilmiyorsam deneme sürümünde bazı özellikler ve açılan format türleri kısıtlı...
ben öyle oldugunu düşünmüyorum çünkü benim pc de yogun her türlü vidyo vardır ve her tür biçimden bir tane en yükseklerini atıp denedim hiç bir sorun yaşamadım (bütün hepsini sorunsuz açıp ileri ger seslerde sorun yoktu hiç ) ancak bende merak ediyorum deneme sürümünde ne kıstılı diye yapımcıya danışmak lazım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ben öyle oldugunu düşünmüyorum çünkü benim pc de yogun her türlü vidyo vardır ve her tür biçimden bir tane en yükseklerini atıp denedim hiç bir sorun yaşamadım (bütün hepsini sorunsuz açıp ileri ger seslerde sorun yoktu hiç ) ancak bende merak ediyorum deneme sürümünde ne kıstılı diye yapımcıya danışmak lazım

Ben çevirisini yaparken rastladığım satırlardan dolayı söylüyorum.
"Bu format/özellik ücretsiz deneme sürümünde desteklenmiyor, Pro sürüme yükseltmek ister misiniz."
"Denemenin süresi doldu, Pro sürüme yükseltmek ister misiniz" gibisinden satırlar vardı.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
"Bu format/özellik ücretsiz deneme sürümünde desteklenmiyor, Pro sürüme yükseltmek ister misiniz."
"Denemenin süresi doldu, Pro sürüme yükseltmek ister misiniz" gibisinden satırlar vardı.
ney? süre mi? :agla2:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bakalım belki o güne kadar ücretsiz falan yaparlar 1 günlüğüne indirim hemen olmadı ucuzlarsa bakarız aslında fiyatı fena değilde düşsün biraz daha beklemekte fayda var şu ana kadar dediğiniz bir sorunla karşılaşmadım belki çok uzun süre kullanmadığım için olabilir sonuçta bir kısıtlama olması gerekiyor ona karşı degilim zatende sadece merak ediyordum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Zaten 9 TL yerine 7 TL'den veriyorlar şu an.
Ucuzlamak yerine tam tersine zamlanma ihtimali var. :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Zaten 9 TL yerine 7 TL'den veriyorlar şu an.
Ucuzlamak yerine tam tersine zamlanma ihtimali var. :hmmm
orası öylede belki pahalana bilir bakalım şuanlık bir kısıtlama olmadı eğer öyle bir sorun yaşarsam belki alırız bir kredi kartı bulup

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
VE SONUNDA TÜRKÇE:

Yeni Özellikler:

1.1.0.4:
1 SD kartta yer alan video ve müzikler daha iyi organize edilip düzenlenebilecek.
2 1080p MKV formatlı videolar hiç bir cihazda aşırı ısınma sorunu yaratmayacak.
3 MKV formatlı videolara gömülü altyazı desteği getirildi.
4 Uygulama başlangıcına şifre ekleyebilme seçeneği eklenebilir hale getirildi.
5 Ekran kaydırarak ileri geri özelliği aktif edildi.
6 Türkçe dili ve altyazı karakter desteği

• Beğen
Tepkiler: Sensation, ceza87, OttomaN TigeR ve 5 diğerleri
OozyStaw

OozyStaw

Üye
:tşk::tşk:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
çok güzel olmuş 3d vidyolarda ielri sarınca az kasıyordu şuan hiç bir sorun yok tam dört dörtlük bir program olmuş başka media palyer programına hiç gerek yok ufak bazı özellikler eklenebilir mesela alt yazı rengi seçebilme gibi bir şey yapılsa güzel olur çoğu kişiye lazım değil ama ben isterim birde microsoft izin vermiyor ama arka planda vidyo açabilme gelse süper olur en azından bu programda belki arka plana geçince sadece ses olarak mp3 çevirse daha sonra geri gelince görüntü gelse güzel olabilir bunlar aslında pek lazım degilde olsada fena olmayacak eklentiler

aklıma yeni bir şey daha geldi normalde yapılabilir bir şey demin üste yazmıştım arkada planda çalma diye ona aslında direk vidyoyu açarken veya farklı bir açma kısmı eklenerek vidyoyu direk mp3 çevirip açabilsek haralde arkada planda da rahatlıkla çalışabilir aynı zamanda mp3 player programı olmuş olur bu program çok güzel olabilir

bu arada son bir şey eklileyim vidyo içlerinde sorun yokta geri gelirken yani vidyodan çıkmak isteyince biraz sorun oluyor ancak yüksek çözünürlüklü vidyolarda yaşadım düşüklerde pek sorun olmadı onuda düzeltirler büyük ihtimal güncelleme ile

Son düzenleme:
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bugün aldığım en güzel haber bu sanırım :)

cortex47

cortex47

Üye
deneme sürümünü yükledim ve yaklaşık 4GB'lık bir 1080p filmi (MKV) sorunsuz oynattı. Yalnız denemelerimin hiç birinde isimleri aynı olmasına rağmen altyazıları göstermedi. Bir ayar mı değiştirmem gerek? Bu sorunu da çözersem uygulamayı satın alacağım çünkü.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Bugün beta sürümü ile ilgili bir mail geldi.
MoliPlayer'a yeni özellikler yolda ;)
Gördüğüm kadarıyla yeni menü ayarları, arka plan vs pek çok şey eklemişler.
Tabi ekledikleri yerleri de türkçeleştirmem gerekecek, bununla ilgili tekrar irtibata geçmeye çalışacağım.

Değişiklik notları şöyle:

Release note:for WP Preview 1.2.0.5

1. [added] Browsing & playback of videos and audios stored on a PC/NAS/Wireless HD through uPnP/DLNA

2. [added] Music playback in background or with screen locked.

3. [added] Dual-audio mkv playback

4. [added] File list sorted by recently watched

5. [added] Refreshing of file list & newly added files

6. [added] WiFi connection URL can be copied

7. [added] Font size selection for subtitles

8. [added] WiFi transfer to a folder on SD card

9. [added] Displaying or hiding all video & all music

• Beğen
Tepkiler: beats
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hocam keşke önce değişiklik notlarını türkçe'ye çevirseydin sana zahmet :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hocam keşke önce değişiklik notlarını türkçe'ye çevirseydin sana zahmet :)

Sürüm 1.2.0.5 Değişiklikleri

1. [Eklendi] UPNP/DLNA bağlantısı ile yakın cihazlarda yer alan video ve müziklere göz atma & oynatma

2. [Eklendi] Arka planda veya ekran kilitliyken müzik çalabilme.

3. [Eklendi] Mkv oynatmada dual ses desteği

4. [Eklendi] Son izlenene göre dosya listeleme

5. [Eklendi] Dosya listesini ve yeni eklenenleri yenileme.

6. [Eklendi] WiFi bağlantı adresi artık kopyalanabiliyor

7. [Eklendi] Altyazılar için font boyutu seçimi

8. [Eklendi] SD karttaki bir klasöre WiFİ üzerinden aktarım

9. [Eklendi] Tüm Videolar ve Tüm Müzikler sayfasını gösterme & gizleme

Akhtoher

Akhtoher

Üye

1. [Eklendi] UPNP/DLNA bağlantısı ile yakın cihazlarda yer alan video ve müziklere göz atma & oynatma

Verdiğim her kuruşu hak ediyor bu uygulama gerçekten. Birşey soracağım da telefonum da bir hayli müzik var fakat bu uygulamaya girince tüm müzikler kısmına bakıyorum müzik dosyası yok diyor sebebi ne olabilir acaba ?

Bay H

Bay H

Üye

Hocam dual sesten kasıt stereo desteği mi?

ademoz05

ademoz05

Üye
Hocam dual sesten kasıt stereo desteği mi?

üstat yanlışım varsa düzeltsin ama, dual sesten kastı bazı filmlere türkçe ve ingilizce (veya daha fazla) sesi birlikte koyarlar. izleyici isteğine göre ses seçimini yapar ve o dilde izler filmi. burdaki yenilikten kasıt da bu oluyor. yani telefona attığımız çift sesli filmlerde moliplayer aracılığıyla dilediğimiz sesi seçip izleyebileceğiz.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
üstat yanlışım varsa düzeltsin ama, dual sesten kastı bazı filmlere türkçe ve ingilizce (veya daha fazla) sesi birlikte koyarlar. izleyici isteğine göre ses seçimini yapar ve o dilde izler filmi. burdaki yenilikten kasıt da bu oluyor. yani telefona attığımız çift sesli filmlerde moliplayer aracılığıyla dilediğimiz sesi seçip izleyebileceğiz.

Müziklerim kısmı neden boş acaba telefonda şarkı var ?

Üst Alt